Skocz do zawartości

Final Fantasy XVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kibicuję tej grze od początku i liczę jutro na piękne giereczkowe doznanie, ale tak jak napisał XM.: szanujmy się. I nie oszukujmy się, bo oceny w Famitsu nic nie znaczą. pozostaje czekać na noty z bardziej wiarygodnych źródeł (nie mam tu na myśli Pepełe). 

• Plusik 1
Opublikowano
1 hour ago, Lochu said:

Hej, brał ktoś kiedyś z https://www.euro.com.pl/ ? Nigdy nie miałem z nimi problemów a teraz takie coś "Produkt sprowadzamy na indywidualne zamówienie od dostawcy. Po skompletowaniu wyślemy e-mail z możliwością wyboru terminu dostawy."

Raczej jutro nie zagram, ale mnie wychujali. Nawet maila nie wysłali tylko teraz na koncie zobaczyłem to.

Ja wziąłem z Ultimy, też żadnej wieści odnośnie wysyłki... :down: maila brak, a na stronie sklepu: " Zamówienie oczekuje na możliwość realizacji. "

• Haha 1
  • Smutny 1
Opublikowano
1 godzinę temu, badzejo napisał:

Potężny kapiszon nadchodzi :obama:

9EF3B2CD-6545-4A5F-97CC-02C34EBB3F9A.jpeg

39/40 czyli poziom ff13 ale gorzej niż 40/40 ff12 

Na tyle warte są te recki chińskie 

• Lubię! 2
Opublikowano
4 minuty temu, Masamune napisał:

Ja wziąłem z Ultimy, też żadnej wieści odnośnie wysyłki... :down: maila brak, a na stronie sklepu: " Zamówienie oczekuje na możliwość realizacji. "

preorder w ultimie, podziwiam, szczegolnie po ostatniej nocnej premierze zeldy, gdzie w środku nocy odsyłali ludzi bez gry, bo sie skonczyly :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał:

39/40 czyli poziom ff13 ale gorzej niż 40/40 ff12 

Na tyle warte są te recki chińskie 

FF13 dostało 39/40 ? o kurła xD prosze zapomnieć że wrzuciłem to foto od famitsu :leo:

Opublikowano

Ojjjjj muzyka racja, ciary. Walka wygląda tak, że Dante się chowa. Wydaję mi się, że może nie będzie to najlepsza graficznie gra na świecie, aczkolwiek być może będzie to najbardziej epicka gra tej generacji. 

Opublikowano
59 minut temu, Masamune napisał:

Ja dzwoniłem to podobno w piątek gra będzie u mnie. Jeden dzień przeżyje.

Opublikowano
3 godziny temu, Lochu napisał:

Hej, brał ktoś kiedyś z https://www.euro.com.pl/ ? Nigdy nie miałem z nimi problemów a teraz takie coś "Produkt sprowadzamy na indywidualne zamówienie od dostawcy. Po skompletowaniu wyślemy e-mail z możliwością wyboru terminu dostawy."

Raczej jutro nie zagram, ale mnie wychujali. Nawet maila nie wysłali tylko teraz na koncie zobaczyłem to.

Ja też u nich zamawiałem i nie mam jeszcze info o wyborze terminu wysyłki a zawsze było na czas, nie wiem, może dystrybutor dał ciała i nie wysłał na czas do sklepów.

Opublikowano
4 minuty temu, Qbon napisał:

Ja też u nich zamawiałem i nie mam jeszcze info o wyborze terminu wysyłki a zawsze było na czas, nie wiem, może dystrybutor dał ciała i nie wysłał na czas do sklepów.

Rozmawiałem z konsultantem i tak jak mówisz, nie dostali płyt od cenegi na czas i w piątek ma kurier być. Oby

Opublikowano
4 minuty temu, smoo napisał:

Według doniesień demko pobrało kilka milionów userów, day one patch ma 300mb i poprawia framerate w trypie performance a także redukuje motion blur ^^

Jest hype :).  

Opublikowano
13 minut temu, Lochu napisał:

Rozmawiałem z konsultantem i tak jak mówisz, nie dostali płyt od cenegi na czas i w piątek ma kurier być. Oby

Oby oby. Mówił coś czy dzisiaj dostali albo mają dostać ? Bo żeby w piątek przyszło to powinniśmy mieć możliwość dzisiaj wyboru terminu dostawy chyba.