Donatello1991 1 424 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 6 minut temu, Schranz1985 napisał: Czyli idealna gierka do plusa czy tam game passa kiedyś tam jak polatają. Jeszcze posłucham recek na yt do mielonego i wydam ostateczny wyrok. Stay tuned. Wyrok już dawno wydany. Uznany debyl. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Wyrok już dawno wydany. Uznany debyl.Lepiej być uznanym debilem niż anonimowym kretynem Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Zamknijcie mordy obaj, bo obaj jesteście jebnięci po równo. 2 2 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Gorzej niż ff15?Mesjasz wylądował xD.Generalnie minusy jak w demku.Press trójkąt epicka walka eikonow.Teraz już tylko jak najszybciej zapomnieć o tym FF i czekamy na 7 rebirth która będzie tru mesjasz.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 4 Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Ale jakie to zrodlo? wyglada jakbys sam to sobie napisal i wkleil Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Po logo poznaję, że https://antyweb.pl/final-fantasy-xvi-recenzja Pojebane, że legitne wady gry, jak (ponoć) repetytywne side questy, tona niewidzialnych ścian, nudne mechaniki jak - idź, podnieś świecidełko, walcz, idź - spotykają się z taką obroną i jebaniem Schranza za punktowanie tego. I to piszę jako ktoś, kto przeszedł chyba każde FF od jedynki włącznie (poza 14ką online). Tylko że na opinie innych to wkurwiałem się jak miałem może z 18 lat i w jakimś pisemku o grach redaktor zjechał od góry do dołu FF7 - wtedy miałem ochotę wjechać do redakcji, ale byłem młody i pełen testosteronu (xd). Teraz to wyjebane - albo gra się spodoba, albo nie, ale jak jest oklepana i ma wady to warto wspomnieć chyba? edit: @Shen widzę drugi klaunowy rozi. Przez takich typów odechciewa się w ogóle cokolwiek pisać w temacie o grach, bo pozostaje tylko walonko wzajemnej adoracji widzę. 1 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Schranz cwaniak nie pochwalił się że pisze recki na antyweb Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Dopóki się samemu nie zagra w dana grę to i tak niewiele się wie, nie raz miałem tak, że osobiste odczucia mocno się rozmijały z recenzjami bądź opiniami w necie tyle, że czasami można wtopić kasę dlatego osobiście kupuje raczej gry, które mi odpowiadają pod względem umiejscowienia, to jest punkt wyjścia, lubię gry w klimacie fantasy wiec FF XVI zamówiony i nie sądzę żebym się zawiódł, gry na poziomie Wiedźmina 3 w takim klimacie już i tak raczej nie będzie. Gorzej jest z działaniem w trybie wydajności, są już analizy, 60 fpsow to tam jest może jak się w niebo patrzy. Szkoda, że nie dali trybu 120hz/40 fps, jednak sporo zmienia. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 9 minut temu, _Red_ napisał: Pojebane, że legitne wady gry, jak (ponoć) repetytywne side questy, tona niewidzialnych ścian, nudne mechaniki jak - idź, podnieś świecidełko, walcz, idź - spotykają się z taką obroną i jebaniem Schranza za punktowanie tego. A moze po prostu te wady o których piszesz (Ty i szranc) są na tyle mało istotnie wpływające na rozgrywkę i ogólny odbiór gry że nie psują zabawy. Na teraz ponad 90% pozytywnych opinii VS wyjęte dwa zdania z recki przez szanca. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Jesteście nie wiarygodni.Ja już gram na yt a wy dopiero czekacie na paczkę/ biegacie po tym obesranym bagienku z dema.A tak serio.Wqrwia że kolejny raz duży tytuł będący dodatkowo exem dropi fhuj i to przy korytarzowej strukturze i nie najlepszej grafice.Day 1 patch też widać że klasa, choć podobno nie był potrzebny ....Mają rozmach SEwysyny. 1 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Większość tych recenzji to jest jakiś opis gry, jest jakaś dobra, która opisywałaby sam gameplay, mechaniki walki, regrywalność i ng+? 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 4 minuty temu, LiŚciu napisał: A moze po prostu te wady o których piszesz (Ty i szranc) są na tyle mało istotnie wpływające na rozgrywkę i ogólny odbiór gry że nie psują zabawy. Na teraz ponad 90% pozytywnych opinii VS wyjęte dwa zdania z recki przez szanca. Może tak, może nie. Nikt nie mówi, że to powstrzymuje przed przejściem gry. Tak samo jak noszenie drabin co 10 min w TLOU nie psuje ogólnie gry (bo jest doskonała), ale można wspomnieć, że jakaś mechanika jest nadużywana albo oklepana. Mnie np. mierzi motyw śledzenia postaci w grach (Assasiny, Judgment). Gdybym np. wiedział, że większość questów w jakiejś grze to tailing mission, to bym pewnie podszedł z rezerwą. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Ja sobię tylko przeglądam internety i rozstrzał jest ogromny.Choć ogólnie w większości powtarzają się te same minusy i kwestie techniczne.Po wpadce z 15 to jest żałosne że znów jest rzeźba żeby w dzień premiery jako tako to chodziło.Wszystkim preorderowcom życzę milej gry chociaż Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Tez tego bardzo nie lubię. Jednak dużo wybaczam jak gra na poziomie całości dostarcza. W takim np. Wiesku uwielbiam questy poboczne ale odbijanie wiosek czy niszczenie gniazd to była straszna lipa. Jednak gry mi nie zepsuło. 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 6 minut temu, _Red_ napisał: Może tak, może nie. Nikt nie mówi, że to powstrzymuje przed przejściem gry. Tak samo jak noszenie drabin co 10 min w TLOU nie psuje ogólnie gry (bo jest doskonała), ale można wspomnieć, że jakaś mechanika jest nadużywana albo oklepana. Mnie np. mierzi motyw śledzenia postaci w grach (Assasiny, Judgment). Gdybym np. wiedział, że większość questów w jakiejś grze to tailing mission, to bym pewnie podszedł z rezerwą. Wiesz, co innego wymienić wady po pograniu w gierkę własnoręcznie i jakoś uargumentować swoje zdanie czy uzasadnić odczucia, a co innego rzucać gównem na oślep bez kontaktu z grą i liczenie na to, że coś się przyklei do ściany. 1 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 W niektórych zagranicznych recenzjach przyczepili się, że obsada to głównie biali ludzie. Dlatego właśnie będę do końca życia wspierał chińskie giereczki. Mają całkowicie wyjebane na próby przypodobania się temu wyjącemu towarzystwu Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Guzik prawda. W GOW:R klauny leciały na lewo i prawo za krytykę (poparta argumentami o obserwacjami), pomimo kilkunastu godzin na liczniku. Dorośli ludzie, a czasem wymiana opinii to jak to granie w szachy z gołębiem. 1 minutę temu, Pix napisał: W niektórych zagranicznych recenzjach przyczepili się, że obsada to głównie biali ludzie. Dlatego właśnie będę do końca życia wspierał chińskie giereczki. Mają całkowicie wyjebane na próby przypodobania się temu wyjącemu towarzystwu Aż dziwne, że Barret był jedną z głównych postaci już w latach 90, gdy cała ta poprawnosc nie była aż tak dosadna. W Kingdom Come też kojarzę tego typu krytykę xD No jak to brak Afroamerykanów na średniowiecznym terenie Czech. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 7 minut temu, Schranz1985 napisał: Ja sobię tylko przeglądam internety i rozstrzał jest ogromny. O czym Ty piszesz? Na 66 ocen jest jedna 6/10 i jedna 7/10, reszta to 8 i w górę więc 'rozstrzału' praktycznie nie ma. To nie jest Death Stranding gdzie było i 10/10 i 4/10. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 I cyk pierwsza tech analiza Jak była sraka tak jest sraka.A patch NIC nie poprawil.30 fps w quality a w performance 35 .Mistrzowie optymalizacji .Swoją drogą to się zastanawiam czy 15 nie wyglądała lepiej patrząc na te jeziorko np.Czekam na opinie ekspertów.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 88 samo w sobie raczej poniżej oczekiwań, ale FF7 Remake miał nawet nizej i był najlepsza duża grą na PS4, więc raczej jestem optymistyczny. Recenzje które wspominają o wszystkim tylko nie o historii i reżyserii mnie mniej obchodzą w tym przypadku. 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Czy user Sracz1985 to ten lamus co nie umial zrobic platyny w RE4R bo gra za trudna? Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Orzeł wylądował, zasiadam więc do mesjasza 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 4 minuty temu, wet_willy napisał: Czy user Sracz1985 to ten lamus co nie umial zrobic platyny w RE4R bo gra za trudna? Tak to on. Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 6 minut temu, ogqozo napisał: 88 samo w sobie raczej poniżej oczekiwań, ale FF7 Remake miał nawet nizej i był najlepsza duża grą na PS4, więc raczej jestem optymistyczny. Recenzje które wspominają o wszystkim tylko nie o historii i reżyserii mnie mniej obchodzą w tym przypadku. Na meta 88, ale na oc 91. Więc chyba można powiedzieć, że bardzo dobre oceny. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Curva robić akcyjniaczka ala dmc i nie dociągnąć 60 fps.....35fps w performance w upscale z full hd.Bezczelność SE nie zna granic.User score będzie srogi, zobaczycie.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi