Opublikowano 25 czerwca 20231 r 4 minuty temu, Daffy napisał: FF XV wyszło na 2 platformy na premierę, w 2023 digital ma jakieś 50% więcej rynku niż kilka lat temu. Wniosek? Gra sprzedała się bardzo dobrze, poczekajmy na dane z digitala. 3 minuty temu, Josh napisał: Nic dziwnego, że później takie Remedy wycofuje się z fizycznego wydania swojej gry. Gracze sami pięknie kręcą na siebie bata. Jakiego bata, ludzie są wygodni, a FF jest w mainstreamie, tacy ludzie mają wyjebane na pudełka, szczególnie w UK czy US :).
Opublikowano 25 czerwca 20231 r Godzinę temu, ogqozo napisał: na Plejstejszyn każda gra ma licznik godzin nawet w menu jak się ją włącza. pokazuje mi 10h, tyle to ja moglem dzis nabic, a gram codziennie od czwartku
Opublikowano 25 czerwca 20231 r Wiesz co, jak tak pomyślę, to prawda. Ten licznik w PS5 nie jest wcale rzetelny, a konsola wyszła bodaj trzy lata temu mdr. Zresztą ten licznik chyba też źle działał na PS4 o ile pamiętam, nie wiem czy w każdej grze.
Opublikowano 25 czerwca 20231 r Mi pokazuje 30 godzin, a patrząc ile grałem od premiery to chyba będzie się zgadzać.
Opublikowano 25 czerwca 20231 r Licznik na Sony jest zjebany od premiery PS4, tzn. Jest jakieś 75% szans, że się nie wypierdoli po sesyjsce, ale często po uśpienia po prostu czasu nie liczy. Ficzer zagadka, nawet na Nintendo działa lepiej xD.
Opublikowano 25 czerwca 20231 r 31 minut temu, Josh napisał: Czyli gry, które nie są grami? Ale jajca, mdr. Mdr
Opublikowano 25 czerwca 20231 r Dodam od siebie, że lepszych wizualnie walk na tej i poprzedniej generacji nie zobaczycie, cutscenki z walkami Eikonów to czegoś takiego nawet w kinie nie zobaczycie od największych producentów filmowych. Więc tak - FF XVI to aktualnie system seller ps5 jakby ktoś jeszcze mial wątpliwości. A sluchanie tutaj ludzi zmęczonych życiem to nie polecam. Side questy mimo że są średniej jakości to idealnie się wpasowują w koncepcję finala. A main story to już totalna jazda bez trzymanki i szczena opada co chwila. Edytowane 25 czerwca 20231 r przez oFi
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Po walce z Spoiler Bahamutem Nie wiem co na mnie zrobiło większe wrażenie, sama walka czy seria filmików po niej. W jednym momencie gęsia skórka, w drugim japa do samej podłogi, w trzecim wzruszenie, a jeszcze chwilę później niedowierzanie. Naprawdę strasznie żal marud, które czepiają się głupot zamiast po prostu cieszyć się tą cudowną przygodą Najlepsze FF od niemal 20 lat, z takim spektaklem wizualnym, że aż wyrywa z kapci (kiedyś można było co najwyżej pomarzyć o takiej grafice, teraz jest na wyciągnięcie ręki, a niektórzy i tak wolą jęczęć, że gra nie chodzi w 480 fpsach w rozdzielczości 8K...), z tak spektakularnymi boss fightami, że aż ciężko uwierzyć w to co się widzi na ekranie (patrzysz tylko jak zaczarowany i już wiesz po co kupiłeś PS5), z tak rozpyerdalającym scenariuszem pełnym charyzmatycznych bohaterów i EMOŁSZYNS, jakiego nie było od dawna i to nie tylko w erpegach, ale w grach w ogóle. Nie sądziłem, że Square jeszcze stać na coś takiego i że doczekam momentu, w którym będę mógł postawić nowe Final Fantasy obok moich ulubionych oldschoolowych części. Chylę czoła do samej podłogi i powoli mentalnie przygotowuję się na ostatnie starcia, bo dużo już raczej nie zostało do końca.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Licznik na Sony jest zjebany od premiery PS4, tzn. Jest jakieś 75% szans, że się nie wypierdoli po sesyjsce, ale często po uśpienia po prostu czasu nie liczy. Ficzer zagadka, nawet na Nintendo działa lepiej xD. Właśnie ostatnio się dziwiłem temu licznikowi bo gram w HFW i jakoś mało tych godzin mam naliczone,a już trochę wieczorów przysiadłem do grania
Opublikowano 26 czerwca 20231 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: A pisałem po demie, że dostąpimy nektaru najwyższej jakości. Walki Eikonów wypas, ale Te CGI niektóre wow .
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Walki eikonów są epickie to fakt, ale te questy po nich są tak nudne, że przysypiam już podczas grania
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Pozyskanie 6go Eikona to taki Cringe ze az glowe odwracalem xD Niech sie ta gra juz skonczy @_@
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Niech ta gra się nie kończy, robie wszystkie poboczne questy i hunty, zero nudy Zdecydowane goty 2023, nic lepszego już nie wyjdzie w tym roku.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r W dniu 25.06.2023 o 13:49, wet_willy napisał: ja ta gre dzisiaj pewnie koncze robiac wszystkie Side Questy i Hunty xD 42 minuty temu, wet_willy napisał: Pozyskanie 6go Eikona to taki Cringe ze az glowe odwracalem xD Niech sie ta gra juz skonczy @_@ "Ale ta gra jest ch*jowa, niech się już kończy. I jeszcze questy są takie beznadziejne. I właśnie dlatego zrobię je WSZYSTKIE, żeby gra się za szybko nie skończyła!" Jak ktoś ogrania logikę tego gościa to proszę o wytłumaczenie.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r 29 minut temu, Josh napisał: "Ale ta gra jest ch*jowa, niech się już kończy. I jeszcze questy są takie beznadziejne. I właśnie dlatego zrobię je WSZYSTKIE, żeby gra się za szybko nie skończyła!" Jak ktoś ogrania logikę tego gościa to proszę o wytłumaczenie. Jak widać są jeszcze na świecie ludzie, co calakują gry, których nawet nie lubią.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r A ja widze ze wy macie taki przeciag miedzy uszami ze jak by was w leb strzelic to by wam echo czaszke rozbilo. Nigdzie nie napisalem ze gra jest chujowa tylko ze jest 7/10 ale powaznie koncze bo nie ma co rozmawiac z idiotami dyskutujacymi z faktami i odwracajacymi kota ogonem. Ja wole sie wypowiadac kiedy mam pojecie o tym o czym mowie a do tego wymagana jest znajomosc gry xD Rycerze Square Enix xD
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Od jakichś 5 stron żalisz się jakie to questy są kiepskie, a mimo to wypełniasz wszystkie, przedłużając znacznie swoją agonię, z powodu którego sam chyba nie potrafisz podać. To tak odnośnie przeciągu między uszami. Edytowane 26 czerwca 20231 r przez Josh
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ale to nie nowosc na tym forum robie je zeby na 100% byc pewnym ze sa chujowe i tak po zrobieniu okolo 60 Side Questow 80% moglo by nie istniec.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Czyli coś na zasadzie, że wiesz że gówno nie jest smaczne, ale jak jesteś na spacerze to musisz skosztować wszystkie psie odchody po drodze? Na wszelki wypadek, żeby mieć 100% pewności? Spoko, jest w tym jakaś logika.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Wiecie co by sie dzialo w kaciku bijatyk jakby ktos napisal ze SF6 jest 7/10?
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Cudowna gra, nie mogę się oderwać. Co za przesyty rok, w sumie to chyba tylko HL zawiodło, reszta po równo dostarcza tak jak myślałem. A tu jeszcze parę osom gierek na celowniku i dlc do GOTG.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r 14 minut temu, wet_willy napisał: Widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ale to nie nowosc na tym forum robie je zeby na 100% byc pewnym ze sa chujowe i tak po zrobieniu okolo 60 Side Questow 80% moglo by nie istniec. - Ta gra to takie 7/10, zrobiłem ten quest z obieraniem czosnku i pchaniem karuzeli na czas no i uważam.... - ...A PRZESZEDŁEŚ WSZYSTKO PO PIĘĆ RAZY Z TRUE ENDING I NG+++++ BY SIĘ W OGÓLE WYPOWIADAĆ LAMUSIE Z MIODEM W USZACH? vs - Ta gra to takie 7/10. Ale zrobię calaka i przejdę wszystkie questy by mieć w pełni poparte faktami zdanie - NA CHUJ PRZECHODZISZ GRĘ KTÓRA CI SIĘ NIE PODOBA? FORUM