kazuyoshi 231 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Przepowiadam kolejny zawód, ta firma nie potrafi już robić dobrych gier co pokazują ich najnowsze sztosy - Final 15, Kingdom Hearts 3 czy Sraka zwana rimejkiem 7i. Niestety najnowszy final tylko to potwierdza, bo wygląda jak jakiś pizdowate MMO połączone z generycznym jRPGiem jakie produkują pindole. Eksperymentowanie i przypodobanie się dla dzisiejszych małp graczy nie wyszło na dobre zarówno samej firmie jaki i kultowym serią jakie posiadają. Kurna jak piękny by mógł być powrót serii na właściwe tor, gdyby przypominał choćby takiego Lost Odyssey. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 TA firma nigdy nie zrobiła dobrej gry. To Squaresoft był. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Fak! Chyba mają plan zrobić odwrotnie jak poprzednią część i nie hype'ować przez dziesięć lat czegoś, co nie wypali. Cytuj
ZAKARION 36 Opublikowano 27 listopada 2021 Opublikowano 27 listopada 2021 Bardzo mi jest przykro to pisać, w końcu to obok Tekkena jest moja ulubiona seria gier, ale niespodziewam się po FF16, gry na miarę FF7, FF10 czy nawet FF8. Dodatkowo jeśli chodzi o design postaci, czyli coś co jest jednym z moich największych zainteresowań, to tutaj jest bardzo przeciętnie pod tym względem, tak jak to było w FF15 (z paroma wyjątkami) i w FF13 (z paroma wyjątkami), ale dobrze chociaż, że nie jest aż tak słabo w tym temacie, jak to było w FF12. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 27 grudnia 2021 Opublikowano 27 grudnia 2021 Juz kończyli ostatnie szlify, az nagle ten zły niespodziewany covid rozjebau im całą zdalną komunikację zespołową A myślałem, ze świat juz przeszedł w tryb home office bez zaslaniania się pandemią. Cytuj
Pix 911 Opublikowano 27 grudnia 2021 Opublikowano 27 grudnia 2021 Nie zdziwię się, jeśli jednak 2023. Czyli pewnie druga część rimejku siódemki najwcześniej w 2024, bo na pewno nie wypuszczą 2 takich ważnych dla siebie tytułów w jednym roku. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Czyli premiera w tym roku. Elegancko Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Godzinę temu, Jakim napisał: Czyli premiera w tym roku. Elegancko Całkiem możliwe, że wpadnie w 2022. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Nie, to ostatnie było źle zinterpretowane. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 To ciśnienie fanów gierek na newsy hehe. Koleś sam napisał "gra praktycznie skończona", po czym sam odpisuje w komentarzu "dosłownie to Yoshida powiedział: gra bardzo ładnie się składa do kupy, ale chciałbym, by zespół jeszcze spędził trochę czasu dopracowując ją". Co może znaczyć wszystko, Hollow Knight 2 to chyba od 15 lat jest w fazie doszlifowywania. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Od dwoch lat nie ma zadnych informacji od S-E, raczej nic dziwnego, ze ludzie sa spragnieni newsow. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Szczerze to jeszcze nie jestem, po ogłoszeniu premiery Xeno 3 na wrzesień wolałbym nie mieć tego ciśnienia naraz. No i chciałbym w sumie jeszcze jednak przejść piętnastkę, ot dla kompletności, bo o tym żeby ogarnąć całe XIV przed emeryturą to już nawet nie marzę... Ten koment że muszą zmienić strategię promocyjną to też ważna rzecz. Dobrze że to rozumieją chociaż mdr. Square-Enix w ostatnim czasie nawet jak wydaje kapitalne gry, to jakoś nie ma wielkiego hype'u i sprzedają się one nie najlepiej, strasznie ciency są w marketingu. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Przełożyli na koniec roku o wiele ciekawsze ForSpoken. Nie ma szans by Fajnal trafił na rynek do końca 2022. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 "Growo-filmowe doświadczenie" do Square-Enix, od twórców FF XV, jest o wiele ciekawsze niż nowy singlowy Fajnal od twórców FF XIV? No, coś nie tak z marketingiem. 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 maja 2022 Opublikowano 8 maja 2022 ja jestem napalony na 16tke, jakkolwiek to brzmi. - 15stka byla srednia, ale ogolnie bawilem sie ok - ponoc 14tka zajebista wiec jesli nawet przy najgroszym FF (ponoc) bawilem sie git, to teraz powinno byc lepiej = czekam. w 15tce chyba najbardziej mi przeszkadzal staly niezmienny team gosci ktorzy byli zbyt podobni. lubie jednak zroznicowane druzyny w erpegach a nie 4 typow ubranych na czarno. mimo, ze na koniec gry goscie okazali sie fajni. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 8 maja 2022 Opublikowano 8 maja 2022 Ten pierwszy trailer był super i zapowiadał tak z milion razy lepszą grę niż forspoken Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 8 maja 2022 Opublikowano 8 maja 2022 a mowili ze bedzie opcja turowej walki jak w FF XV? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 Garść nowych screenów https://www.pushsquare.com/news/2022/06/gallery-final-fantasy-16-is-jaw-dropping-in-new-ps5-screenshots 2 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 Zapomniales trailer wrzucic Dla mnie to wyglada zajebiscie poki co. Muzyke robi Soken czyli win, summony walcza ze soba, dynamiczne walki. Wyglada to dobrze czlowiek, no ale zobaczymy co. z tego wyjdzie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 Muzyka wjechała - Phoenix, Titan, Ramuh, Shiva, Odin, Bahamut, Ifrit Matko jedyna. Wstawki z walkami krótkie, przez co trochę chaotyczne. Mam nadzieję, że postać będzie bardziej responsywna niż książę w XV i będzie to bardziej przypominać klasyczne siekaniny niż tamten system z trzymaniem ataku przez 90% fabuły. Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 Walki wyglądają jak Final May Gaiden, ale cały klimacik tej gierki mocno na plus Na razie sprawia wrażenie bengiera. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 czerwca 2022 Opublikowano 3 czerwca 2022 Tu aż się prosi o jakieś duże walki armii na polach i Ty w tym wszystkim jako niszczyciel. Póki, co stonowanie. Screeny czekolady fajniejsze niż ultra chaotyczny zwiastun. No i jeszcze rok czekania xd Co oni tam śpią? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi