aph 155 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 (edytowane) Mnie z recenzji najbardziej cieszą stwierdzenia o jasnym kierunku jaki obrała sobie ta gra, na to czekałem.do jutra Edytowane 21 czerwca 2023 przez aph 1 Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 60fps w walce potwierdzone przed DF w trybie Performance po day 1 patchu btw >.> 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Po którym patchu?Za ile lat?Na ps5 czy na ps6 we wstecznej?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Just now, Schranz1985 said: Po którym patchu? Za ile lat? Na ps5 czy na ps6 we wstecznej? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka W pizdzie 1 8 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Trzeba jutro wrocic, a myslalem, ze gira to najgorszy uzytkownik forum 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Co wy tacy agresywni.Chill out.To tylko gra Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Jaranko \o/ Co za dzien 6h temu odebralem zegarek a jakos 3 godziny temu uswiadomilem sobie ze... wait a minute ta gra wychodzi w czwartek a nie w piatek jak wszystko xD Preorder ✔️ 4 pak Monstera bez cukru ✔️ "Byk" wyprowadzony na spacer 2x ✔️ Pringlesy ✔️ Ofi kupujacy pierwsza gre na premiere w tej dekadzie ✔️ TYLE SIE DZIEJE!!!! 2 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Ja jednak poczekam na kompletna edycje w wersji na windowsa. 60 fps w combat mode ale podczas eksploatacji od 30 do 60. Ale akurat urlop od soboty zaczynam i mocno kusi bo akurat bede mial 5 dni na gierkowanie niestety(stety) wybralem diabolo 4 Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Dla tej gry kupiłbym ps5 pro by tylko zagrać w stabilnych 60 fps. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 No kurierek z PB juz jedzie pięknie. DF przejrzalem na szybko, bardzo chwalili grę i BARDZO mało bugów, to sie chwili po tych wszystkich rozjebach z tego i poprzedniego roku z wielikmi premierami teraz 3x super releasy Zelda, Diablo i Final. Performance jest jaki jest, nie ma co liczyć na stabilne 60 już w tej generacji konsol, moze poza kilkoma magikami. Postawili na coś pomiędzy, jak w Eldenie. W combat - będzie dobrze, jak w demie. Będzie grane jutro :). 56 minut temu, Pupcio napisał: Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów? DF jest ok, to nie recka, ale wystarczy :). Innych w sumie nawet nie dotykałem, tylko ocenki. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 21 czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 czerwca 2023 (edytowane) Ależ to jest gra. Pograłem kilka godzin i jest to istna rewelacja. Jestem pewny, że będzie mocnym kandydatem do tytułu Gry Roku. Prolog jest niesamowity. Interesujący i szalenie intensywny. Aż przypominają mi się "Ogrody Księżyca" Eriksona. Co tu się w ogóle wyprawia. Jest grubo. Pierwsze godziny z tytułem pokazują też skąd to 18 na okładce. Przekleństwa to jedno, do tego kolor czerwony często gości na ekranie. Gra jest brutalna, a ostrza mieczy spotykają nie tylko rycerzy, ale też bezbronne kobiety i ... chocobo. Po dość długim wstępie docieramy do swojej bazy wypadowej skąd mamy dostęp do mapy i wykonujemy kolejne zadania z tradycyjnym: przynieść, podaj, pozamiataj na czele w formie pobocznych aktywności. System walki zapewne sprawdziliście w dostępnym demo. Mnie on przekonał do siebie. Jest widowiskowo i walczy się przyjemnie. O samym systemie więcej można będzie napisać po kolejnych kilkunastu godzinach zabawy. Podoba mi się również oprawa audiowizualna. Bardzo. Liczę jednak, że ogarną w dej łan paczu animację, ponieważ klatkaż ma daleko do ideału nawet w trybie nakierowanym na płynność. Podobał mi się poprzedni Final. Nawet 100% w nim zrobiłem. Nie była to zachwycająca gra, ale lubiłem ją. Jednak porównując pierwsze godziny w niej, a w XVI, to mowa o przepaści jakościowej na korzyść najnowszej odsłony. Zapowiada się znakomita przygoda, a ta spora doza brutalności nadaje jej tylko kolorytu. Edytowane 21 czerwca 2023 przez Sylvan Wielki 10 1 Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 No, ale przecież "Szrancu" wrzucicł jeziorko w mikro jakości, co wygloooooooooooonda gorzej niż w XV. To jak to je? Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Na tym forum każda gra musi mieć swojego debila w temacie? 4 1 4 1 Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Poczekam do jutra ma kolejne opinie i klepne do południa. W piątek wyjdę i sobie odbiorę z paczkomatu Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Szkoda, że już nie mam NŻetek xD Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 27 minut temu, LiŚciu napisał: Na tym forum każda gra musi mieć swojego debila w temacie? W punkt xD tak jest zawsze. Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Jak coś to w ME wysłał dzisiaj i jutro ma być w sklepie. Jak ktoś będzie chciał to możliwe że na półkach też będą. Z kolei wczesniej chciałem zamówić w MM ale babka na infolini powiedziała że na razie mają tylko na wysyłke a nie zamówili na sklepy. Oczywiście może to się jutro zmienić ale warto zanim się pojedzie, zadzwonić czy jest dostępny. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 4 minuty temu, Plugawy napisał: W punkt xD tak jest zawsze. Za dobre gierki wychodzą ostatnio, dobra gierka przyciąga hejt. Co sie będzie działo przy Starfieldzie . Cytuj
aph 155 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów? Bardzo wyraźnie zaznacza że spoiler free. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Ktoś bedzie grał z polskimi napisami z google translatora? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Teraz, Shen napisał: Ktoś bedzie grał z polskimi napisami z google translatora? W sensie są zjebane tłumaczenia? W demo było nawet przyjemnie, trochę wręcz karykaturalnie xD. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Ja na serio szukałem tej ciężarówki w okolicy i myślałem o co chodzi xd Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Właśnie skończyłem odjebywać wszystkie obowiązki jakie miałem na głowie, więc jutro po 16 jak tylko skończę pracę cyk prosto do paczkomatu po Fajnala, bunkruję się w domu, zamawiam pickę i zaczynam urlop z najlepszym erpegiem tego roku. Penis równie sztywniutki jak dzień przed zagraniem w RE4 remake, a więc bardzo Na metakritiki i tym podobne wynalazki już od dawna leję ciepłym moczem, wystarczy mi opinia graczy, z którymi mój gust dosyć mocno się pokrywa, a tym widzę że gra się podoba. Natomiast Schranzem proponuję się nie przejmować, to jest gość z bardzo specyficznym gustem (fanatyk samograjów oraz ziom, który w Rocket League spędził już 5 milionów godzin), raczej ciężki do dogadania się w temacie giereczkingu. Ale dosyć pocieszny jak się go lepiej pozna. Wszystkim pozostałym życzę jutro (a niektórym szczęściarzom już dzisiaj) miłego szarpania 1 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi