Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mnie z recenzji najbardziej cieszą stwierdzenia o jasnym kierunku jaki obrała sobie ta gra, na to czekałem.do jutra 

Edytowane przez aph

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 208,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra miałem już nie pisać na forum ale jak czytam niektórych wypowiedzi to nie mogę się powstrzymać.    Zacznę od tego że kupiłem ps5 w grudniu między innymi dla fajnala (i gow ragnarok bo

• Nie mam absolutnie bladego pojęcia dlaczego ludzie tak zachwalają ten tytuł? Do momentu okłamywania innych użytkowników na temat mechanik i wydarzeń których w grze po prostu człowiek nie uświadcza? Ha

Opublikowano

Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów?

Opublikowano
Just now, Schranz1985 said:

Po którym patchu?
Za ile lat?
Na ps5 czy na ps6 we wstecznej?

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

W pizdzie

Opublikowano

Trzeba jutro wrocic, a myslalem, ze gira to najgorszy uzytkownik forum

image.jpeg.bacf03681b9fca84b8c271ca2cdfdff0.jpeg

Opublikowano

Jaranko \o/ Co za dzien 6h temu odebralem zegarek a jakos 3 godziny temu uswiadomilem sobie ze... wait a minute ta gra wychodzi w czwartek a nie w piatek jak wszystko xD

Preorder ✔️ 

4 pak Monstera bez cukru ✔️ 

"Byk" wyprowadzony na spacer 2x ✔️ 

Pringlesy ✔️ 

Ofi kupujacy pierwsza gre na premiere w tej dekadzie ✔️  

TYLE SIE DZIEJE!!!!

Opublikowano

Ja jednak poczekam na kompletna edycje w wersji na windowsa. 60 fps w combat mode ale podczas eksploatacji od 30 do 60. Ale akurat urlop od soboty zaczynam i mocno kusi bo akurat bede mial 5 dni na gierkowanie niestety(stety) wybralem diabolo 4

Opublikowano

No kurierek z PB juz jedzie :) pięknie. DF przejrzalem na szybko, bardzo chwalili grę i BARDZO mało bugów, to sie chwili po tych wszystkich rozjebach z tego i poprzedniego roku z wielikmi premierami teraz 3x super releasy Zelda, Diablo i Final. Performance jest jaki jest, nie ma co liczyć na stabilne 60 już w tej generacji konsol, moze poza kilkoma magikami. Postawili na coś pomiędzy, jak w Eldenie. W combat - będzie dobrze, jak w demie. 

Będzie grane jutro :). 

56 minut temu, Pupcio napisał:

DF jest ok, to nie recka, ale wystarczy :). Innych w sumie nawet nie dotykałem, tylko ocenki.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

U548bfD.jpg
S80jtnI.jpg
rCuIeQp.jpg
9tb8c5f.jpg

Ależ to jest gra. :fsg: Pograłem kilka godzin i jest to istna rewelacja. :yahoo: Jestem pewny, że będzie mocnym kandydatem do tytułu Gry Roku.  :pope:

Prolog jest niesamowity. Interesujący i szalenie intensywny. Aż przypominają mi się "Ogrody Księżyca" Eriksona. Co tu się w ogóle wyprawia. :notlikethis:
Jest grubo.

Pierwsze godziny z tytułem pokazują też skąd to 18 na okładce. Przekleństwa to jedno, do tego kolor czerwony często gości na ekranie.
Gra jest brutalna, a ostrza mieczy spotykają nie tylko rycerzy, ale też bezbronne kobiety i ... chocobo. :whyyy:
Po dość długim wstępie docieramy do swojej bazy wypadowej skąd mamy dostęp do mapy i wykonujemy kolejne zadania z tradycyjnym: przynieść, podaj, pozamiataj na czele w formie pobocznych aktywności.

System walki zapewne sprawdziliście w dostępnym demo. Mnie on przekonał do siebie. Jest widowiskowo i walczy się przyjemnie.
O samym systemie więcej można będzie napisać po kolejnych kilkunastu godzinach zabawy.

Podoba mi się również oprawa audiowizualna. Bardzo. Liczę jednak, że ogarną w dej łan paczu animację, ponieważ klatkaż ma daleko do ideału nawet w trybie nakierowanym na płynność.

Podobał mi się poprzedni Final. Nawet 100% w nim zrobiłem. Nie była to zachwycająca gra, ale lubiłem ją. Jednak porównując pierwsze godziny w niej, a w XVI, to mowa o przepaści jakościowej na korzyść najnowszej odsłony.

Zapowiada się znakomita przygoda, a ta spora doza brutalności nadaje jej tylko kolorytu.:diablo:

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

No, ale przecież "Szrancu" wrzucicł jeziorko w mikro jakości, co wygloooooooooooonda gorzej niż w XV. To jak to je?:)

Opublikowano

Na tym forum każda gra musi mieć swojego debila w temacie?

Opublikowano

Poczekam do jutra ma kolejne opinie i klepne do południa. 
W piątek wyjdę i sobie odbiorę z paczkomatu :CoolStoryBro:

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

Na tym forum każda gra musi mieć swojego debila w temacie?

W punkt xD tak jest zawsze.

Opublikowano

Jak coś to w ME wysłał dzisiaj i jutro ma być w sklepie. Jak ktoś będzie chciał to możliwe że na półkach też będą.

Z kolei wczesniej chciałem zamówić w MM ale babka na infolini powiedziała że na razie mają tylko na wysyłke a nie zamówili na sklepy. Oczywiście może to się jutro zmienić ale warto zanim się pojedzie, zadzwonić czy jest dostępny. 

Opublikowano
4 minuty temu, Plugawy napisał:

W punkt xD tak jest zawsze.

Za dobre gierki wychodzą ostatnio, dobra gierka przyciąga hejt. 

Co sie będzie działo przy Starfieldzie :spicy:.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Bardzo wyraźnie zaznacza że spoiler free.

Opublikowano

Ktoś bedzie grał z polskimi napisami z google translatora?

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Ktoś bedzie grał z polskimi napisami z google translatora?

W sensie są zjebane tłumaczenia? W demo było nawet przyjemnie, trochę wręcz karykaturalnie xD. 

Opublikowano

Ja na serio szukałem tej ciężarówki w okolicy i myślałem o co chodzi xd

Opublikowano

Właśnie skończyłem odjebywać wszystkie obowiązki jakie miałem na głowie, więc jutro po 16 jak tylko skończę pracę cyk prosto do paczkomatu po Fajnala, bunkruję się w domu, zamawiam pickę i zaczynam urlop z najlepszym erpegiem tego roku. Penis równie sztywniutki jak dzień przed zagraniem w RE4 remake, a więc bardzo :gachigasm:

Na metakritiki i tym podobne wynalazki już od dawna leję ciepłym moczem, wystarczy mi opinia graczy, z którymi mój gust dosyć mocno się pokrywa, a tym widzę że gra się podoba. Natomiast Schranzem proponuję się nie przejmować, to jest gość z bardzo specyficznym gustem (fanatyk samograjów oraz ziom, który w Rocket League spędził już 5 milionów godzin), raczej ciężki do dogadania się w temacie giereczkingu. Ale dosyć pocieszny jak się go lepiej pozna. Wszystkim pozostałym życzę jutro (a niektórym szczęściarzom już dzisiaj) miłego szarpania ;)