Opublikowano 21 czerwca 20231 r Mnie z recenzji najbardziej cieszą stwierdzenia o jasnym kierunku jaki obrała sobie ta gra, na to czekałem.do jutra Edytowane 21 czerwca 20231 r przez aph
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 60fps w walce potwierdzone przed DF w trybie Performance po day 1 patchu btw >.>
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Po którym patchu?Za ile lat?Na ps5 czy na ps6 we wstecznej?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Just now, Schranz1985 said: Po którym patchu? Za ile lat? Na ps5 czy na ps6 we wstecznej? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka W pizdzie
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Trzeba jutro wrocic, a myslalem, ze gira to najgorszy uzytkownik forum
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Co wy tacy agresywni.Chill out.To tylko gra Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Jaranko \o/ Co za dzien 6h temu odebralem zegarek a jakos 3 godziny temu uswiadomilem sobie ze... wait a minute ta gra wychodzi w czwartek a nie w piatek jak wszystko xD Preorder ✔️ 4 pak Monstera bez cukru ✔️ "Byk" wyprowadzony na spacer 2x ✔️ Pringlesy ✔️ Ofi kupujacy pierwsza gre na premiere w tej dekadzie ✔️ TYLE SIE DZIEJE!!!!
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Ja jednak poczekam na kompletna edycje w wersji na windowsa. 60 fps w combat mode ale podczas eksploatacji od 30 do 60. Ale akurat urlop od soboty zaczynam i mocno kusi bo akurat bede mial 5 dni na gierkowanie niestety(stety) wybralem diabolo 4
Opublikowano 21 czerwca 20231 r No kurierek z PB juz jedzie pięknie. DF przejrzalem na szybko, bardzo chwalili grę i BARDZO mało bugów, to sie chwili po tych wszystkich rozjebach z tego i poprzedniego roku z wielikmi premierami teraz 3x super releasy Zelda, Diablo i Final. Performance jest jaki jest, nie ma co liczyć na stabilne 60 już w tej generacji konsol, moze poza kilkoma magikami. Postawili na coś pomiędzy, jak w Eldenie. W combat - będzie dobrze, jak w demie. Będzie grane jutro :). 56 minut temu, Pupcio napisał: Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów? DF jest ok, to nie recka, ale wystarczy :). Innych w sumie nawet nie dotykałem, tylko ocenki.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ to jest gra. Pograłem kilka godzin i jest to istna rewelacja. Jestem pewny, że będzie mocnym kandydatem do tytułu Gry Roku. Prolog jest niesamowity. Interesujący i szalenie intensywny. Aż przypominają mi się "Ogrody Księżyca" Eriksona. Co tu się w ogóle wyprawia. Jest grubo. Pierwsze godziny z tytułem pokazują też skąd to 18 na okładce. Przekleństwa to jedno, do tego kolor czerwony często gości na ekranie. Gra jest brutalna, a ostrza mieczy spotykają nie tylko rycerzy, ale też bezbronne kobiety i ... chocobo. Po dość długim wstępie docieramy do swojej bazy wypadowej skąd mamy dostęp do mapy i wykonujemy kolejne zadania z tradycyjnym: przynieść, podaj, pozamiataj na czele w formie pobocznych aktywności. System walki zapewne sprawdziliście w dostępnym demo. Mnie on przekonał do siebie. Jest widowiskowo i walczy się przyjemnie. O samym systemie więcej można będzie napisać po kolejnych kilkunastu godzinach zabawy. Podoba mi się również oprawa audiowizualna. Bardzo. Liczę jednak, że ogarną w dej łan paczu animację, ponieważ klatkaż ma daleko do ideału nawet w trybie nakierowanym na płynność. Podobał mi się poprzedni Final. Nawet 100% w nim zrobiłem. Nie była to zachwycająca gra, ale lubiłem ją. Jednak porównując pierwsze godziny w niej, a w XVI, to mowa o przepaści jakościowej na korzyść najnowszej odsłony. Zapowiada się znakomita przygoda, a ta spora doza brutalności nadaje jej tylko kolorytu. Edytowane 21 czerwca 20231 r przez Sylvan Wielki
Opublikowano 21 czerwca 20231 r No, ale przecież "Szrancu" wrzucicł jeziorko w mikro jakości, co wygloooooooooooonda gorzej niż w XV. To jak to je?
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Poczekam do jutra ma kolejne opinie i klepne do południa. W piątek wyjdę i sobie odbiorę z paczkomatu
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 27 minut temu, LiŚciu napisał: Na tym forum każda gra musi mieć swojego debila w temacie? W punkt xD tak jest zawsze.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Jak coś to w ME wysłał dzisiaj i jutro ma być w sklepie. Jak ktoś będzie chciał to możliwe że na półkach też będą. Z kolei wczesniej chciałem zamówić w MM ale babka na infolini powiedziała że na razie mają tylko na wysyłke a nie zamówili na sklepy. Oczywiście może to się jutro zmienić ale warto zanim się pojedzie, zadzwonić czy jest dostępny.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 4 minuty temu, Plugawy napisał: W punkt xD tak jest zawsze. Za dobre gierki wychodzą ostatnio, dobra gierka przyciąga hejt. Co sie będzie działo przy Starfieldzie .
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów? Bardzo wyraźnie zaznacza że spoiler free.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Teraz, Shen napisał: Ktoś bedzie grał z polskimi napisami z google translatora? W sensie są zjebane tłumaczenia? W demo było nawet przyjemnie, trochę wręcz karykaturalnie xD.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Ja na serio szukałem tej ciężarówki w okolicy i myślałem o co chodzi xd
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Właśnie skończyłem odjebywać wszystkie obowiązki jakie miałem na głowie, więc jutro po 16 jak tylko skończę pracę cyk prosto do paczkomatu po Fajnala, bunkruję się w domu, zamawiam pickę i zaczynam urlop z najlepszym erpegiem tego roku. Penis równie sztywniutki jak dzień przed zagraniem w RE4 remake, a więc bardzo Na metakritiki i tym podobne wynalazki już od dawna leję ciepłym moczem, wystarczy mi opinia graczy, z którymi mój gust dosyć mocno się pokrywa, a tym widzę że gra się podoba. Natomiast Schranzem proponuję się nie przejmować, to jest gość z bardzo specyficznym gustem (fanatyk samograjów oraz ziom, który w Rocket League spędził już 5 milionów godzin), raczej ciężki do dogadania się w temacie giereczkingu. Ale dosyć pocieszny jak się go lepiej pozna. Wszystkim pozostałym życzę jutro (a niektórym szczęściarzom już dzisiaj) miłego szarpania