Skocz do zawartości

Final Fantasy XVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mnie z recenzji najbardziej cieszą stwierdzenia o jasnym kierunku jaki obrała sobie ta gra, na to czekałem.do jutra 

Edytowane przez aph
  • This 1
Opublikowano

Jaranko \o/ Co za dzien 6h temu odebralem zegarek a jakos 3 godziny temu uswiadomilem sobie ze... wait a minute ta gra wychodzi w czwartek a nie w piatek jak wszystko xD

Preorder ✔️ 

4 pak Monstera bez cukru ✔️ 

"Byk" wyprowadzony na spacer 2x ✔️ 

Pringlesy ✔️ 

Ofi kupujacy pierwsza gre na premiere w tej dekadzie ✔️  

TYLE SIE DZIEJE!!!!

• Plusik 2
Opublikowano

Ja jednak poczekam na kompletna edycje w wersji na windowsa. 60 fps w combat mode ale podczas eksploatacji od 30 do 60. Ale akurat urlop od soboty zaczynam i mocno kusi bo akurat bede mial 5 dni na gierkowanie niestety(stety) wybralem diabolo 4

Opublikowano

No kurierek z PB juz jedzie :) pięknie. DF przejrzalem na szybko, bardzo chwalili grę i BARDZO mało bugów, to sie chwili po tych wszystkich rozjebach z tego i poprzedniego roku z wielikmi premierami teraz 3x super releasy Zelda, Diablo i Final. Performance jest jaki jest, nie ma co liczyć na stabilne 60 już w tej generacji konsol, moze poza kilkoma magikami. Postawili na coś pomiędzy, jak w Eldenie. W combat - będzie dobrze, jak w demie. 

Będzie grane jutro :). 

56 minut temu, Pupcio napisał:

Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów?

DF jest ok, to nie recka, ale wystarczy :). Innych w sumie nawet nie dotykałem, tylko ocenki.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak coś to w ME wysłał dzisiaj i jutro ma być w sklepie. Jak ktoś będzie chciał to możliwe że na półkach też będą.

Z kolei wczesniej chciałem zamówić w MM ale babka na infolini powiedziała że na razie mają tylko na wysyłke a nie zamówili na sklepy. Oczywiście może to się jutro zmienić ale warto zanim się pojedzie, zadzwonić czy jest dostępny. 

• Minusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Jaka najlepsza wideo recka do luknięcia bez nadmiernych spoilerów?

Bardzo wyraźnie zaznacza że spoiler free.

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Ktoś bedzie grał z polskimi napisami z google translatora?

W sensie są zjebane tłumaczenia? W demo było nawet przyjemnie, trochę wręcz karykaturalnie xD. 

Opublikowano

Właśnie skończyłem odjebywać wszystkie obowiązki jakie miałem na głowie, więc jutro po 16 jak tylko skończę pracę cyk prosto do paczkomatu po Fajnala, bunkruję się w domu, zamawiam pickę i zaczynam urlop z najlepszym erpegiem tego roku. Penis równie sztywniutki jak dzień przed zagraniem w RE4 remake, a więc bardzo :gachigasm:

Na metakritiki i tym podobne wynalazki już od dawna leję ciepłym moczem, wystarczy mi opinia graczy, z którymi mój gust dosyć mocno się pokrywa, a tym widzę że gra się podoba. Natomiast Schranzem proponuję się nie przejmować, to jest gość z bardzo specyficznym gustem (fanatyk samograjów oraz ziom, który w Rocket League spędził już 5 milionów godzin), raczej ciężki do dogadania się w temacie giereczkingu. Ale dosyć pocieszny jak się go lepiej pozna. Wszystkim pozostałym życzę jutro (a niektórym szczęściarzom już dzisiaj) miłego szarpania ;) 

• Plusik 1
  • Lubię! 4