KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 4 minuty temu, Daffy napisał: FF XV wyszło na 2 platformy na premierę, w 2023 digital ma jakieś 50% więcej rynku niż kilka lat temu. Wniosek? Gra sprzedała się bardzo dobrze, poczekajmy na dane z digitala. 3 minuty temu, Josh napisał: Nic dziwnego, że później takie Remedy wycofuje się z fizycznego wydania swojej gry. Gracze sami pięknie kręcą na siebie bata. Jakiego bata, ludzie są wygodni, a FF jest w mainstreamie, tacy ludzie mają wyjebane na pudełka, szczególnie w UK czy US :). Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Godzinę temu, ogqozo napisał: na Plejstejszyn każda gra ma licznik godzin nawet w menu jak się ją włącza. pokazuje mi 10h, tyle to ja moglem dzis nabic, a gram codziennie od czwartku Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Wiesz co, jak tak pomyślę, to prawda. Ten licznik w PS5 nie jest wcale rzetelny, a konsola wyszła bodaj trzy lata temu mdr. Zresztą ten licznik chyba też źle działał na PS4 o ile pamiętam, nie wiem czy w każdej grze. Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Mi pokazuje 30 godzin, a patrząc ile grałem od premiery to chyba będzie się zgadzać. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Licznik na Sony jest zjebany od premiery PS4, tzn. Jest jakieś 75% szans, że się nie wypierdoli po sesyjsce, ale często po uśpienia po prostu czasu nie liczy. Ficzer zagadka, nawet na Nintendo działa lepiej xD. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 31 minut temu, Josh napisał: Czyli gry, które nie są grami? Ale jajca, mdr. Mdr Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Mdr to jakiś skrót od Mlaskam dydka Roziego czy chodzi o coś innego? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 (edytowane) Dodam od siebie, że lepszych wizualnie walk na tej i poprzedniej generacji nie zobaczycie, cutscenki z walkami Eikonów to czegoś takiego nawet w kinie nie zobaczycie od największych producentów filmowych. Więc tak - FF XVI to aktualnie system seller ps5 jakby ktoś jeszcze mial wątpliwości. A sluchanie tutaj ludzi zmęczonych życiem to nie polecam. Side questy mimo że są średniej jakości to idealnie się wpasowują w koncepcję finala. A main story to już totalna jazda bez trzymanki i szczena opada co chwila. Edytowane 25 czerwca 2023 przez oFi 2 1 3 Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Po walce z Spoiler Bahamutem Nie wiem co na mnie zrobiło większe wrażenie, sama walka czy seria filmików po niej. W jednym momencie gęsia skórka, w drugim japa do samej podłogi, w trzecim wzruszenie, a jeszcze chwilę później niedowierzanie. Naprawdę strasznie żal marud, które czepiają się głupot zamiast po prostu cieszyć się tą cudowną przygodą Najlepsze FF od niemal 20 lat, z takim spektaklem wizualnym, że aż wyrywa z kapci (kiedyś można było co najwyżej pomarzyć o takiej grafice, teraz jest na wyciągnięcie ręki, a niektórzy i tak wolą jęczęć, że gra nie chodzi w 480 fpsach w rozdzielczości 8K...), z tak spektakularnymi boss fightami, że aż ciężko uwierzyć w to co się widzi na ekranie (patrzysz tylko jak zaczarowany i już wiesz po co kupiłeś PS5), z tak rozpyerdalającym scenariuszem pełnym charyzmatycznych bohaterów i EMOŁSZYNS, jakiego nie było od dawna i to nie tylko w erpegach, ale w grach w ogóle. Nie sądziłem, że Square jeszcze stać na coś takiego i że doczekam momentu, w którym będę mógł postawić nowe Final Fantasy obok moich ulubionych oldschoolowych części. Chylę czoła do samej podłogi i powoli mentalnie przygotowuję się na ostatnie starcia, bo dużo już raczej nie zostało do końca. 3 1 Cytuj
mario10 515 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Licznik na Sony jest zjebany od premiery PS4, tzn. Jest jakieś 75% szans, że się nie wypierdoli po sesyjsce, ale często po uśpienia po prostu czasu nie liczy. Ficzer zagadka, nawet na Nintendo działa lepiej xD. Właśnie ostatnio się dziwiłem temu licznikowi bo gram w HFW i jakoś mało tych godzin mam naliczone,a już trochę wieczorów przysiadłem do grania Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 A pisałem po demie, że dostąpimy nektaru najwyższej jakości. 1 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: A pisałem po demie, że dostąpimy nektaru najwyższej jakości. Walki Eikonów wypas, ale Te CGI niektóre wow . 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Walki eikonów są epickie to fakt, ale te questy po nich są tak nudne, że przysypiam już podczas grania Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Pozyskanie 6go Eikona to taki Cringe ze az glowe odwracalem xD Niech sie ta gra juz skonczy @_@ Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Niech ta gra się nie kończy, robie wszystkie poboczne questy i hunty, zero nudy Zdecydowane goty 2023, nic lepszego już nie wyjdzie w tym roku. 3 4 Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 To śmieszne bo to prawda Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 W dniu 25.06.2023 o 13:49, wet_willy napisał: ja ta gre dzisiaj pewnie koncze robiac wszystkie Side Questy i Hunty xD 42 minuty temu, wet_willy napisał: Pozyskanie 6go Eikona to taki Cringe ze az glowe odwracalem xD Niech sie ta gra juz skonczy @_@ "Ale ta gra jest ch*jowa, niech się już kończy. I jeszcze questy są takie beznadziejne. I właśnie dlatego zrobię je WSZYSTKIE, żeby gra się za szybko nie skończyła!" Jak ktoś ogrania logikę tego gościa to proszę o wytłumaczenie. 1 5 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 29 minut temu, Josh napisał: "Ale ta gra jest ch*jowa, niech się już kończy. I jeszcze questy są takie beznadziejne. I właśnie dlatego zrobię je WSZYSTKIE, żeby gra się za szybko nie skończyła!" Jak ktoś ogrania logikę tego gościa to proszę o wytłumaczenie. Jak widać są jeszcze na świecie ludzie, co calakują gry, których nawet nie lubią. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 A ja widze ze wy macie taki przeciag miedzy uszami ze jak by was w leb strzelic to by wam echo czaszke rozbilo. Nigdzie nie napisalem ze gra jest chujowa tylko ze jest 7/10 ale powaznie koncze bo nie ma co rozmawiac z idiotami dyskutujacymi z faktami i odwracajacymi kota ogonem. Ja wole sie wypowiadac kiedy mam pojecie o tym o czym mowie a do tego wymagana jest znajomosc gry xD Rycerze Square Enix xD 2 1 Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 (edytowane) Od jakichś 5 stron żalisz się jakie to questy są kiepskie, a mimo to wypełniasz wszystkie, przedłużając znacznie swoją agonię, z powodu którego sam chyba nie potrafisz podać. To tak odnośnie przeciągu między uszami. Edytowane 26 czerwca 2023 przez Josh Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ale to nie nowosc na tym forum robie je zeby na 100% byc pewnym ze sa chujowe i tak po zrobieniu okolo 60 Side Questow 80% moglo by nie istniec. Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Czyli coś na zasadzie, że wiesz że gówno nie jest smaczne, ale jak jesteś na spacerze to musisz skosztować wszystkie psie odchody po drodze? Na wszelki wypadek, żeby mieć 100% pewności? Spoko, jest w tym jakaś logika. 2 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Wiecie co by sie dzialo w kaciku bijatyk jakby ktos napisal ze SF6 jest 7/10? Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Cudowna gra, nie mogę się oderwać. Co za przesyty rok, w sumie to chyba tylko HL zawiodło, reszta po równo dostarcza tak jak myślałem. A tu jeszcze parę osom gierek na celowniku i dlc do GOTG. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 14 minut temu, wet_willy napisał: Widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ale to nie nowosc na tym forum robie je zeby na 100% byc pewnym ze sa chujowe i tak po zrobieniu okolo 60 Side Questow 80% moglo by nie istniec. - Ta gra to takie 7/10, zrobiłem ten quest z obieraniem czosnku i pchaniem karuzeli na czas no i uważam.... - ...A PRZESZEDŁEŚ WSZYSTKO PO PIĘĆ RAZY Z TRUE ENDING I NG+++++ BY SIĘ W OGÓLE WYPOWIADAĆ LAMUSIE Z MIODEM W USZACH? vs - Ta gra to takie 7/10. Ale zrobię calaka i przejdę wszystkie questy by mieć w pełni poparte faktami zdanie - NA CHUJ PRZECHODZISZ GRĘ KTÓRA CI SIĘ NIE PODOBA? FORUM 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi