Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 227,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

jak to ma być koniec nordyckiej sagi to chyba trochę bożków z panteonu będzie trzeba skrócić o głowę, po trailerze też można wywnioskować, że będzie większa różnorodność przeciwników

Opublikowano

Wyrzucić pseudo-otwarty świat i będzie dobrze

Opublikowano

Nie będę zaskoczony jeśli to będzie przeskok jak między GoW1 a 2. W końcu nie musieli wymyślać koła od nowa i mieli prawie 5 lat na zrobienie kolejnej części. A i tak bardziej mnie interesuje nad czym teraz pracuje ekipa Barloga.

Opublikowano
5 minut temu, łom napisał:

A i tak bardziej mnie interesuje nad czym teraz pracuje ekipa Barloga.

ciekawe kiedy w ogóle coś z tego pokażą, fajnie by było jakby pod koniec roku coś dali

Opublikowano

Oj chyba było by za wcześnie. Myślę że najwcześniej po wydaniu lub potwierdzeniu daty wydania Spidera 2.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

:kaz:

O widzę, że uwzględnili wspomaganie dla ślepych graczy, nagrody gwarantowane. Pamiętam jak odpaliłem jakiś film z tego Video Pass i jedyna angielska ścieżka dźwiękowa miała ten szajs na stałe włączone.

Opublikowano

Czyli w czerwcu powinniśmy dostać datę premiery, a ta pewnie we wrześniu będzie.

Opublikowano

FTryefQWYAEJmbq?format=jpg&name=large

FTryfRFXoAElswT?format=jpg&name=large

30 września podaje sklep z merchem, co niekoniecznie musi oznaczać datę premiery gry

chociaż 30 września to piątek i by pasowało

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest szansa na nowy zwiastun (może i datę premiery?) na SGF. Jeśli chodzi o gry sony to Millie ma dość dobre ratio. 

Opublikowano

Nie widzę aby gra nie miała wyjść w tym roku, ale kto ich tam wie. Oryginalna zapowiedź z 2021 dalej śmieszy.

Opublikowano

Ja myślę, że po wczorajszej prezentacji TLOU PartI GOW wędruje na początek (luty, marzec) przyszłego roku.

Opublikowano
4 godziny temu, sizacz napisał:

Ja myślę, że po wczorajszej prezentacji TLOU PartI GOW wędruje na początek (luty, marzec) przyszłego roku.

Też tak myślę, zwłaszcza, że na październik mają jeszcze Forspoken, który póki co też jest exem.

Opublikowano

I na koniec napiszą, że przecież ukazał się w tym roku.... finansowym.

Opublikowano

Edytowane przez Bigby