Opublikowano 19 maja 20222 l jak to ma być koniec nordyckiej sagi to chyba trochę bożków z panteonu będzie trzeba skrócić o głowę, po trailerze też można wywnioskować, że będzie większa różnorodność przeciwników
Opublikowano 19 maja 20222 l Nie będę zaskoczony jeśli to będzie przeskok jak między GoW1 a 2. W końcu nie musieli wymyślać koła od nowa i mieli prawie 5 lat na zrobienie kolejnej części. A i tak bardziej mnie interesuje nad czym teraz pracuje ekipa Barloga.
Opublikowano 19 maja 20222 l 5 minut temu, łom napisał: A i tak bardziej mnie interesuje nad czym teraz pracuje ekipa Barloga. ciekawe kiedy w ogóle coś z tego pokażą, fajnie by było jakby pod koniec roku coś dali
Opublikowano 19 maja 20222 l Oj chyba było by za wcześnie. Myślę że najwcześniej po wydaniu lub potwierdzeniu daty wydania Spidera 2.
Opublikowano 19 maja 20222 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: O widzę, że uwzględnili wspomaganie dla ślepych graczy, nagrody gwarantowane. Pamiętam jak odpaliłem jakiś film z tego Video Pass i jedyna angielska ścieżka dźwiękowa miała ten szajs na stałe włączone.
Opublikowano 26 maja 20222 l Czyli w czerwcu powinniśmy dostać datę premiery, a ta pewnie we wrześniu będzie.
Opublikowano 26 maja 20222 l 30 września podaje sklep z merchem, co niekoniecznie musi oznaczać datę premiery gry chociaż 30 września to piątek i by pasowało
Opublikowano 7 czerwca 20222 l Jest szansa na nowy zwiastun (może i datę premiery?) na SGF. Jeśli chodzi o gry sony to Millie ma dość dobre ratio.
Opublikowano 8 czerwca 20222 l Nie widzę aby gra nie miała wyjść w tym roku, ale kto ich tam wie. Oryginalna zapowiedź z 2021 dalej śmieszy.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Jak zwykle Sony nie moze dowiezc na koncowke roku. Hejt bedzie sie nalezal za to jak diabli.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Ja myślę, że po wczorajszej prezentacji TLOU PartI GOW wędruje na początek (luty, marzec) przyszłego roku.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l 4 godziny temu, sizacz napisał: Ja myślę, że po wczorajszej prezentacji TLOU PartI GOW wędruje na początek (luty, marzec) przyszłego roku. Też tak myślę, zwłaszcza, że na październik mają jeszcze Forspoken, który póki co też jest exem.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l I na koniec napiszą, że przecież ukazał się w tym roku.... finansowym.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l W takim razie końcówka tego i początek przyszłego roku to będzie mocarny jak chodzi o gierki.