Opublikowano 8 października 20222 l 36 minut temu, Rotevil napisał: Nigdy nie kupowałem gry w Media, oni wysyłają wcześniej zamówiony preorder, żeby móc zagrać w dniu premiery? Gierki są w dzień premiery do odbioru.
Opublikowano 8 października 20222 l 18 godzin temu, ASX napisał: aż 8 studiów zaangażowanych w produkcję. Widać że tworzenie gier AAA dzisiaj to ogromne przedsięwzięcie, przy którym pracują setki ludzi. Jedno z nich to studio od portu na PC, widać od razu robią wersję na smoka.
Opublikowano 8 października 20222 l Miesiac juz zostal do premiery. To juz poleci szybko, a ja jeszcze preordera nie zlozylem. Nie zajac nie ucieknie. Jedna kolekcjonerka mi wystarczy
Opublikowano 13 października 20222 l Będzie bundle, co jest fantastyczną wiadomością, bo kodziki będą śmigały parę tygodni po premierze po 20-30$
Opublikowano 19 października 20222 l Na łowcach gier jest coś takiego ale nie wiem czy proporcje na tym screenie są zachowane:https://lowcygier.pl/preordery/pre-order-god-of-war-ragnarok-metalowy-plakat-od-299-zl-w-media-markt/
Opublikowano 19 października 20222 l W Euro jest za 319 i dodają smycz. Niestety nie ma paczkomatu. Edytowane 19 października 20222 l przez PiotrekP
Opublikowano 19 października 20222 l W zagranicznych sklepach ten poster jest określany jako "mini metal poster". Nie spodziewam się cudów, rozmiar pewnie mniejszy niż pudełko z gry.
Opublikowano 19 października 20222 l Jest już kubek, smycz, metalowy plakat, czekam jeszcze na jakiś długopis z runicznymi znakami
Opublikowano 19 października 20222 l Tak, powinni dołożyć siekierę rozłupującą marki FISKARS model X25 z ostrzałką
Opublikowano 19 października 20222 l Deluxe digital zakupiony, byle do północy. Obstawiam 95 na meta. Gra to dopiero druga część, więc nie powinna dostawać batów za bycie kolejną częścią bez wielkich zmian, na razie wygląda na to że poprawią wszystkie błędy z 2018 roku i będzie dużo nowości. Graficznie pewnie znowu ustawi poprzeczkę.
Opublikowano 19 października 20222 l 27 minut temu, Rtooj napisał: Deluxe digital zakupiony, byle do północy. Jeszcze trzy tygodnie, spokojnie.
Opublikowano 19 października 20222 l Zastanawiam się nad ograniem jeszcze raz jedynki, muszę doczytać czy są jakieś zmiany względem wersji ps4 pro.
Opublikowano 19 października 20222 l Też miałem ograć, wczytałem sejwa z NG+, ubiłem jedną Walkirię, polatałem chwilę po lokacjach i stwierdziłem, że nie robię przejścia, bo bym się tylko denerwował na system wspinania. Mam nadzieję, ze w Ragnaroku będzie to usprawnione.
Opublikowano 20 października 20222 l Oby nie odwalili jak z Horizonem i języki były opcjonalne do ściągnięcia w wersji EU. W GoW2018 tak było to jest nadzieja.
Opublikowano 20 października 20222 l 2 minuty temu, Square napisał: Oby nie odwalili jak z Horizonem I nie dali zepsutego przez pół roku trybu 60ks. W ogóle tu na PS5 mają być jakieś tryby czy PS5 60ks, a PS4 30ks?
Opublikowano 20 października 20222 l Kupował ktoś cyfrówkę przez sklep na PS5? Edycja standardowa ma wpisaną wersję PS4 i PS5, tak jakby zawierała obie.
Opublikowano 20 października 20222 l 3 minuty temu, Snake_Plissken napisał: Kupował ktoś cyfrówkę przez sklep na PS5? Edycja standardowa ma wpisaną wersję PS4 i PS5, tak jakby zawierała obie. ta za 339zł zawiera wersję PS5 i PS4 ta za 299zł tylko wersję PS4
Opublikowano 20 października 20222 l 50 minut temu, Square napisał: Będą tryby na PS5. A wiadomo coś jakie? Jakoś unikałem tego tematu przed spoilerami.