Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Rotevil napisał:

Nigdy nie kupowałem gry w Media, oni wysyłają wcześniej zamówiony preorder, żeby móc zagrać w dniu premiery? 

Gierki są w dzień premiery do odbioru.

Opublikowano
18 godzin temu, ASX napisał:

aż 8  studiów zaangażowanych w produkcję. Widać że tworzenie gier AAA dzisiaj to ogromne przedsięwzięcie, przy którym pracują setki ludzi.

Jedno z nich to studio od portu na PC, widać od razu robią wersję na smoka.

Opublikowano

Deluxe digital zakupiony, byle do północy.

Obstawiam 95 na meta.  Gra to dopiero druga część, więc nie powinna dostawać batów za bycie kolejną częścią bez wielkich zmian, na razie wygląda na to że poprawią wszystkie błędy z 2018 roku i będzie dużo nowości. Graficznie pewnie znowu ustawi poprzeczkę.

Opublikowano

Też miałem ograć, wczytałem sejwa z NG+, ubiłem jedną Walkirię, polatałem chwilę po lokacjach i stwierdziłem, że nie robię przejścia, bo bym się tylko denerwował na system wspinania. Mam nadzieję, ze w Ragnaroku będzie to usprawnione.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Oby nie odwalili jak z Horizonem

I nie dali zepsutego przez pół roku trybu 60ks.

W ogóle tu na PS5 mają być jakieś tryby czy PS5 60ks, a PS4 30ks?

Opublikowano
3 minuty temu, Snake_Plissken napisał:

Kupował ktoś cyfrówkę przez sklep na PS5? Edycja standardowa ma wpisaną wersję PS4 i PS5, tak jakby zawierała obie.

ta za 339zł zawiera wersję PS5 i PS4 ta za 299zł tylko wersję PS4

• Dzięki 1