Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano

image.png.8651fc258ca50113f02ad6e7c9a6a53b.png

fajni spece w tym dziennikarstwie growym

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 227,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Wygląda jak daleki kuzyn Craiga z Halo Infinite.

Opublikowano

Włączyłem sobie starego save'a z jedynki, bo nie ma już czasu przechodzić od nowa. To jak gra po tych wszystkich returnalach, elden ringach i horizonach mnie zniszczyła to śmeich na sali, kompletnie zapomniałem mechaniki gry, jakiś zmarzlak robił ze mnie mielonkę a ja chciałem zrobić odskok i się nie udało. Po śmierci użyłem kamienia, a później sobie przypomniałem że to chole,rstwo trzeba kupować, zresztą jak wszystko, valkyrie ubite tylko 3, ostrza na lv.4. Mam co robić do 9-tego, ale trochę się obawiam, pamiętam że to trudna gra.

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

To jest z GoW 2018, chyba, że nie chciał spoilerować to wrzucił stare.

Opublikowano

Teraz, messer88 napisał:

Nie że trudna tylko się trzeba przestawić na sterowanie czołgiem :sonkassie:

No pamiętam że mimo 40h+ nie dawałem rady z walkyriami, ten świat z mgłą i wulkaniczny to też dla mnie był trudny. Dodatkowo te filmiki z mistrzami co mielą walkyrie jednym combo mocno onieśmielają.

1 minutę temu, Square napisał:

To był komentarz do małej ilości strasznych wykończeń w jedynce, to pokazane było chyba jedno z niewielu i na pewno najlepsze.

Opublikowano

No ja bym lepiej odebrał tego tweeta gdyby nie wrzucił filmiku.

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

Oczywiście że gif z 2018.

Opublikowano

Nie wiem czy są spoilery :lapka:

Niby ostrzega na początku że nikomu nie zepsuje gry, ale chuj go tam wie.

Opublikowano

Coś mi się uwaliło, że 9 listopad to piątek jak to klasycznie na premiery przystało. A to środa. To jednak nocka odpada, a NŻtki już zużyte xD 

Opublikowano

embargo na recki 3 listopada schodzi o 18 naszego czasu z tego co skill up powiedział

Opublikowano

Nie ma szans na taki user score, będą dziesiątki 0 i 1 za:

-to już nie to samo co kiedyś

-czemu nie ma na PC

-czemu jest na PS4

-za dużo gadania

-too much water

Opublikowano

Gracze na pc chyba grindują teraz War Gods Zeus of Child, nie będą mieli czasu na jakieś śmieszne ocenianie gry w którą nie grali.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Nie wiem czy są spoilery :lapka:

Niby ostrzega na początku że nikomu nie zepsuje gry, ale chuj go tam wie.

Nic nie zepsuje, można oglądać. :)

Dobry materiał.

Opublikowano
Godzinę temu, Psyko napisał:

Tak będzie 

030320E2-16AF-4FCD-BFEA-4BF1A074574F.jpeg

Nie będzie, bo bedzie mnostwo 8/10, jest od dawna nagonka na ten tytul, ze assety z GOW 2018, ze to crossgen itd. itp. Przeczytalem kilka preview i wszedzie przedwstepna ocena to 8,5-9, wlasnie ze wzgledu na ten fakt, ostatnio jest trochę inne podejscie do oceniania, i w sumie bardzo dobrze. Stawiam na max 91-92, co i tak oznacza, że najpewniej będzie to jedyny goty contender w starciu z ER. 

I najlepiej oceniany ex Sony na PS5.

Recki za 10 dni.

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
13 godzin temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie będzie, bo bedzie mnostwo 8/10, jest od dawna nagonka na ten tytul, ze assety z GOW 2018, ze to crossgen itd. itp. Przeczytalem kilka preview i wszedzie przedwstepna ocena to 8,5-9, wlasnie ze wzgledu na ten fakt, ostatnio jest trochę inne podejscie do oceniania, i w sumie bardzo dobrze. Stawiam na max 91-92, co i tak oznacza, że najpewniej będzie to jedyny goty contender w starciu z ER. 

I najlepiej oceniany ex Sony na PS5.

Recki za 10 dni.

Dokładnie. 

Jednak w tych preview chyba tylko ograli kilka godzin, wiec po całości może się dużo zmienić w reckach.

No, ale mam wrażenie, recenzenci jednak rozbija łeb na grze i ocenach, a gracze uznają, że to faktycznie będzie te 9,4. 

Redakcje po prostu zagrają kontrowersyjnie dla klików. 

Opublikowano

Kurde liczyłem, że trafią się jakieś bundle na konsole + gierka ale nic nie widzę po sieciówkach. Same chujowe zestawy latają. Poniżej 3k to tylko digitale z kodem na fife :yao: a nie ma co czekać do świąt czy na jakieś blak łik bo będzie tylko drożej.

Opublikowano

Są (albo będą) oficjalne bundle. Może jeszcze do nas nie dotarły.

Opublikowano

System walki zapowiada się na mocną stronę gry, bardzo obiecująco to wygląda.

Opublikowano

Ależ to wygląda :obama: 

Zapowiada się wspaniale, do tego wygląda na to, że to co najbardziej kulało w poprzedniej części tutaj zostało poprawione.