Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Qbon napisał:

Ależ to wygląda :obama: 

Zapowiada się wspaniale, do tego wygląda na to, że to co najbardziej kulało w poprzedniej części tutaj zostało poprawione. 

Tak, to będzie taki GOW1 -> GOW2 z czasów PS2. I bardzo dobrze:).

Opublikowano
38 minut temu, Soul napisał:

Te finishsry z dekapitacja plus możliwość zrobienia tego każdą bronią kłania się Ninja Gaiden 2, super wreszcie ktoś na to wpadł. 

Ciekawe czy uwzględnili gołe pięści.

Opublikowano

Ile czasu Wam zajęło ukończenie pierwszej części gry? Pierwszego GOW kupiłem na premiere, ale nie ukończyłem go, odłożyłem gre po ponad 10 godz. Ale zmobilizuje sie i postaram skończyć historie przed premiera Ragnorak’a. 

Opublikowano

Dziwna sprawa, bardzo mało pokazali tej gry przed premierą. Zupełnie inna polityka, niż przy innych grach Sony. Nawet ostatni trailer ma tylko 30 sekund i wycinki ze starych trailerów.

Inna sprawa, że ta gra nie potrzebuje reklamy i może po tym, co stało się z Tlou2, są bardziej uważni w trzymaniu embargo. 

Opublikowano

Na necie leaky w postaci screenshotow, nagrania z walki z jakimś bossem i chuj wie co jeszcze, wiec uwaga dla spoiler-nienawistników

ja oczywiście oglądałem, ładnie podbiło hajpik

Opublikowano
18 godzin temu, Bigby napisał:

Mam nadzieję, że główny wątek nie przekroczy tych 20-25h, trend na za długie gry (a szczegolnie wątek glowny) niech już odejdzie w niepamięć. Sztandarowe przykłady: Valhalla, Persona 5 Royal, wszystkie Xenoblade'y bylyby jeszcze lepsze jakby byly nieco bardziej zwarte. Ale w grach Sony zawsze ten główny wątek jest ostatnio w miarę wyważony w te 20-25h.