Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 3.11.2022 o 16:34, Paolo de Vesir napisał(a):

Świetnie, że całą historię zamknięto w dwóch grach. Teraz zmiana uniwersum i dalsza ewolucja gameplay'u (nie wiem czy chciałbym trzeci raz to samo, ale w innej mitologii).

Rozwiń  

Egipt? :kratoswoke:

Teraz zabierają się za nowe IP, patrząc na obecny czas produkcji dużych gier, to nie zdziwię się, jeżeli Ragnarok będzie jedynym GoW na PS5.

Opublikowano

:balon:

Najpierw Horizon, teraz GOW. Oni serio myślą, że gracze potrzebują pomocy w tak prostych zagadkach?

Cytat

Eurogamer review mentions incessant character dialogue that spoils puzzles and happens during combat as well. Timestamped at 8:02

Rozwiń  

Opublikowano
  W dniu 3.11.2022 o 16:36, Pupcio napisał(a):

Obejrzałem jedną recke, kompletnie nie moja bajka. Kolorowe bez swojego własnego charakteru. Wygląda jak godfall a nie gow

Rozwiń  

Mam nadzieję, że dadzą filtr sepia, albo czarno-biały chociaż w ustawieniach.

Opublikowano
  W dniu 3.11.2022 o 16:53, Paolo de Vesir napisał(a):

Ufff, dobrze że nie Jordan. :obama: 

Rozwiń  

No ja tam akurat tego UV nawet lubię słuchać, raczej nie podnieca się i tak na chłodno ocenia. Chyba przy Tlou2 też spoko argumentował. 

No dla nich jedynka lepsza gra całościowo, widziałem że Zagrajnik też tak to określił 

Opublikowano
  W dniu 3.11.2022 o 17:29, Sep napisał(a):

Czyli co God of War Ragnarok jest taką kontynuacja jaką swego czasu było God of War 2.

Rozwiń  

Tak.

Ciekawa sprawa zarówno wczoraj DF na podcascie, jak i dzisiaj IGN w perf review wskazywali, że gra wyglada lepiej w trybie perf niż quality xD. Za sprawą tego, że quality jest native 4k, a przy perf TAA DSR, ktory trochę wygładza całość. To nie wiem kto zagra w quality w to, imo bez sensu. Dobrze, ze nie ma sytuacji, jak w Horizonie, gdzie brakowało trochę dopracowania trybu 60 fps, dopiero po patchach wyglądał jak trzeba z bliska.