Szermac 2 853 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Dobrałem wolne 10ego 1 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Nie ma to jak kupić grę i oglądać recenzje po 30 minut zamiast zostawić sobie niespodzianki 1 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Nie ma to jak kupić grę i oglądać recenzje po 30 minut zamiast zostawić sobie niespodzianki Widziałem tylko kilka nagłówków recenzji i ostatni Showcase Sony, dawaj mnie te piękne niespodziankiii Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 9 minut temu, Czoperrr napisał: Nie ma to jak kupić grę i oglądać recenzje po 30 minut zamiast zostawić sobie niespodzianki Na początku materiału z tvgry masz podane o czym rozmawiają i co pokażą, a pokazują niewiele, bo pierwsze 2h gry. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 2h to sporo granka, tym bardziej, że pierwsze, muszą być na świeżo Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Nic więcej nie oglądam, chce mieć niespoadziankę, czy będą inne bronie, czy będzie sterowanie innymi postaciami, czy ktoś tam zginie, czy będą trolle. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Ktoś z Wrocławia chce odstąpić preorder z Kubeczkiem na kakao? Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 (edytowane) 8 minut temu, Figuś napisał: Myślałem że chociaż posłucham, ale i tam są spoilery ;] Więc lepiej nie włączać. Myślałem że DF zrobi jednak analizę spoiler-free. Edytowane 3 listopada 2022 przez Rtooj Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 dlatego polecam te technologiczną reckę od IGN które robi dla nich NXG, nie ma spoilerów bez pierdolenia pół godziny jak DF, a też się dowiesz tego samego co z DF 3 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Niektóre spoilery z gry już znam, więc na spokojnie obejrzałem ten materiał, ale innym absolutnie odradzam. Pokazują lokacje, cutscenki, fabularne zdarzenia. Spoilują też jeszcze jedną ważną rzecz. 1 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Niesamowite jest to ile z bazowego PS4 wyciśnięto przy okazji Horizona Forgotten West, TLOU2 czy GoWa:R. Serio, jak ktoś patrzy na premierową, 9-letnią żyletę to może serio myśleć, że zrobił interes życia. 1 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Niesamowite jest to ile z bazowego PS4 wyciśnięto przy okazji Horizona Forgotten West, TLOU2 czy GoWa:R. Serio, jak ktoś patrzy na premierową, 9-letnią żyletę to może serio myśleć, że zrobił interes życia. Dlatego tylko można sobie wyobrazić co za te 5 lat, na koniec generacji, będzie pokazywać "piątka". Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Niesamowite jest to ile z bazowego PS4 wyciśnięto przy okazji Horizona Forgotten West, TLOU2 czy GoWa:R. Serio, jak ktoś patrzy na premierową, 9-letnią żyletę to może serio myśleć, że zrobił interes życia. Niesamowita konsola to PS4, jeszcze Capcom wrzuci tam zaraz RE4 Remake, bo mogą. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Teraz tylko omijać spoilery przez 5 dni i ląduje moje GOTY Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 (edytowane) No mając Prosiaka to naprawdę jest się w komfortowej sytuacji, bo sporo gierek nie dość, że nadal wygląda rewelacyjnie, to jeszcze celuje w 60 klatek w performance mode, a to jak dla mnie jedyny naprawdę ważny aspekt oprawy, który oferują mocniejsze konsole. Ale i tak ogra się z przyjemnością na prawie 10 letnim sprzęcie A exy Sony zazwyczaj oferują stałe 30 klatek, więc nie jest źle, będzie FILMOWE doświadczenie. Edytowane 3 listopada 2022 przez kotlet_schabowy 1 Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Miałem sobie poczekać z ograniem kiedyś na PS5 Slim bo myślałem że na Pro będzie tylko 30 fps ale jak dali tryb 45+ który jeszcze wygląda lepiej niż GoW 2018 to zrobię sobie prezent na święta, przynajmniej nie będę unikał spoilerów jak w TLOU2. Ja kupiłem Pro z dwoma gierkami ponad 4 lata temu za 750zł i powiem wam że to był całkiem dobry zakup. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 1 godzinę temu, kotlet_schabowy napisał: No mając Prosiaka to naprawdę jest się w komfortowej sytuacji, bo sporo gierek nie dość, że nadal wygląda rewelacyjnie, to jeszcze celuje w 60 klatek w performance mode, a to jak dla mnie jedyny naprawdę ważny aspekt oprawy, który oferują mocniejsze konsole. Ale i tak ogra się z przyjemnością na prawie 10 letnim sprzęcie A exy Sony zazwyczaj oferują stałe 30 klatek, więc nie jest źle, będzie FILMOWE doświadczenie. Tylko wiadomo trzeba prosiaka trzymać w pokoju obok by nie zagłuszał tv. Do dziś nie miałem tak głośnego sprzętu Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 To pokazuje ile przy odpowiednich umiejętnościach można wykrzesać z tak starego i na papierze słabego sprzętu, można sobie wyobrazić co pokażą gry robione już tylko na PS5 przez takie studia. Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Z obecnym procesem dewelopingu gier można się nie doczekać gry robionej tylko na PS5, bo ta generacja może się do tego czasu skończyć. W poprzedniej mieliśmy jednego God of War, HZD, DG, TLoU2, Uncharted 4 i dodatek. Rockstar wydał jedną nową grę. CDPR Wieśka i kaszankę w postaci CP2077. Tylko tasiemce wychodzą regularnie. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 2 godziny temu, LukeSpidey napisał: Z obecnym procesem dewelopingu gier można się nie doczekać gry robionej tylko na PS5, bo ta generacja może się do tego czasu skończyć. No ale już były gry robione tylko na PS5 i wyglądały bardzo dobrze (np DSr czy Ratchet), mimo że wychodziły na premierę/w oknie premiery sprzętu, a jak wiadomo z poprzednich generacji, gierki z początku życia konsoli i tak wyglądają dużo gorzej niż z początku. Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Sam Insomniac powinien wydać przynajmniej kolejne 3 gry robione tylko na PS5 (Spider 2, Wolverine i zgaduję że Ratchet). Dla tego właśnie studia są rozbudowywane lub zawiązują współpracę z zewnętrznymi żeby robienie assetów (w szczególności graficznych) nie pochłaniało tyle czasu. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 95 na MC? Poczekam, aż będzie w plusie. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 3 godziny temu, balon napisał: No ale już były gry robione tylko na PS5 i wyglądały bardzo dobrze (np DSr czy Ratchet), mimo że wychodziły na premierę/w oknie premiery sprzętu, a jak wiadomo z poprzednich generacji, gierki z początku życia konsoli i tak wyglądają dużo gorzej niż z początku. Przecież to dalej były gry z ps4 i zrobili z nich exy na ps5 żeby nie było, że nie ma nic ekskluzywnego na premiere sonki 5 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi