Square 8 706 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Taa, przez to ostatnio dodają trofik za najwyższy poziom kilka miesięcy po premierze jako dodatek. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 2 minuty temu, Square napisał: Taa, przez to ostatnio dodają trofik za najwyższy poziom kilka miesięcy po premierze jako dodatek. Racja, to już standard, ng+/poziomy trudności itp. w dodatkowym pakiecie. Prawdziwe platyny xD. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 14 godzin temu, Schranz1985 napisał: Czyli nie ma trophy za hard. Szkoda, zawszę mnie to mobilizowało do wgryzienia się w mechaniki walki itd No nic, normal kwadrat kwadrat trójkąt 50h platyna i na olx. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Szkoda, że nie ma pucharka za poziom trudność, ale tylko z tego powodu grać na normalu i nie czerpać przyjemności z zagłębianiu się w systemie walki i wyciskaniu z niego wszystkiego co oferuje. Ciekawe jak taki "gracz" odnalazłby się w czasach przed pucharami. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Jedynkę przechodziłem na Wyzwaniu, dopiero w NG+ na GoW, ale tu chyba spróbuje od razu na najwyższym. Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Ja wybiorę hard. W jedynce było to spore wyzwanie. Na ostatnim poziomie frustracją i powtórkami mogę zatracić wątek fabularny i ogólne Flow grania Gdy grałem pierwszy raz w jedynkę łapalem się na tym, że nie raz chciałem zmienić poziom na normal, więc i tu pewnie będzie hard dobry na początek. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Ciekawe czy i tym razem najwyższy poziom nie będzie pozwalał na zmianę. Nie ma trofika, więc nic nie stoi za tym aby miał być zablokowany, ale pewnie tak będzie. Niby twórcy wrzucają tyle tych opcji dostępności, ale dalej pojawiają się kwiatki. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 1 minutę temu, Square napisał: Ciekawe czy i tym razem najwyższy poziom nie będzie pozwalał na zmianę. nie pozwala z tego co skillup mówił Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 38 minut temu, Square napisał: No debilizm. Być może takie ustawienia mają współgrać z trofeami za ng+ i hard w przyszłości. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Uważajcie z tym hardem. Z recenzji wynika, że w Ragnaroku już normal jest sporo trudniejszy niż w poprzedniej części. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 raczej przesadzają, choć to bardzo subiektywna kwestia. ja chyba podobnie jak przy jedynce zacznę na hard i potem give me god of war ewentualnie na ng+. powinno być fajne wyzwanie z koniecznością kombinowania z tym z czego się korzysta. z racji tego, że gra jest też z gatunku "story driven", to obawiam się give me gow na start, bo nie chcę zbyt wielu przestojów na trudniejszych momentach. a co do poziomu trudności jeszcze, to sytuacja pewnie wygląda inaczej, kiedy staramy się robić side questy i opcjonalną eksplorację na bieżąco, co powinno ułatwić sprawę ze względu na wyższy poziom i lepszy gear. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Też zaczne na Hardzie, trzeba będzie korzystać ze wszystkiego co dostępne i mam nadzieję, że fajnie ogarnięta jest właśnie krzywa poziomu trudności Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Team Normal, czyli taki, pod którym projektowana była każda gra Nie czekałem tak bardzo na grę od czasu RDR2, no hajpik jak za dawnych lat. Szkoda, że nocnej premiery nie ma. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Hard, na pewno nie najwyższy, ma być przyjemność ale i wyzwanie. Wczoraj zrobiłem platynę w jedynce, 4h prób z szefową Walkyrii przygotowało mnie na kontynuację. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Nie będzie można cyfry odpalić o północy z 8 na 9? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Chodziło mi o nocna premierę w sklepach, cyferkę odpalisz o północy normalnie. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Normal na pierwsze przejście. Przy grach stawiających na fabułę nie lubię się rozpraszać wielokrotnym powtarzaniem trudniejszych fragmentów. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 2 godziny temu, ASX napisał: Recenzja kogucika Dobra recka. Kilka małych szpilek, ale w gruncie rzeczy jest wysokie polecanko. Hype był u mnie mocny na Day1, ale chyba jednak poczekam aż pierwsza fala zachwytu przepłynie po forumku. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Kiedyś to były platyny na PS3 i można było się nimi chwalić bo ciężko się je wbijało, a teraz to szkoda gadać, ja będę grał na najwyższym poziomie dla własnej satysfakcji Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 3 godziny temu, Rozi napisał: Team Normal, czyli taki, pod którym projektowana była każda gra Nie czekałem tak bardzo na grę od czasu RDR2, no hajpik jak za dawnych lat. Szkoda, że nocnej premiery nie ma. większość mainstreamowych, dużych produkcji ma defaultowy poziom trudności (domyślnie "normal") projektowany z myślą o każdym, kto potrafi utrzymać pada w dłoniach. myślę, że dla wielu graczy ten poziom powyżej normal jest tym normalem właściwym. 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 Czytałem top komentarze pod recką na GryOnline i raka dostałem. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 (edytowane) Witam, pytanie do chętnych: wygrałem wejściówkę na koncert GOWR z okazji premiery na 8 listopada na 18.00 w warszawie w Złotych Tarasach, odstąpię ją pierwszemu który się zgłosi na PW, jako, że nie uda mi się na ten koncert dotrzeć. Powodzenia EDIT: czas na zgłoszenie jest do 9.00 w niedzielę aby wejściówka nie przepadła. Edytowane 5 listopada 2022 przez Kafaresko Cytuj
aph 155 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 W dniu 4.11.2022 o 16:49, ASX napisał: Może to mylne wrażenie, ale jestem przekonany że część gier nie ukazała się na starą generacji tylko i wyłącznie z powodów marketingowych. I w przypadku takiego remake'u Soulsow czy TLoU port na PS4 nie był niezgodny z wizją twórców, ale raczej niezgodny z wizją Sony, które chciało dać klientom dodatkowy powód do przesiadki na nowy sprzęt. Wątpliwe, Horizon Forbidden West na bazowym PS4 oferuje już po prostu niestabilny obraz, trudno sobie wyobrazić cięcia potrzebne do Demonsow czy Ratcheta. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 pewnie wszyscy wiedza o randomowych spoilerach proponowanych na yt, ale na recenzje polskich graczykow tez trzeba uwazac, bo co niektorzy to zero poszanowania (w tym znane kanaly), a o komentarzach to juz nie wspomne. wlasnie sie na cos natknalem, mimo ze recezji to widzialem ze 3 (z czego jedna polska i w niej jakis kretyn w komentarzach zayebal spilerem) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi