SlimShady 3 434 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Jak masz czas być oglądaczem-jutuberkiem, to masz czas grać. Już nie gadaj głupot. 1 Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 (edytowane) No właśnie nie bo mogę PRACOWAĆ i DOSZKALAĆ się. Ile tam tych cutscenek będzie? Mam z 5 gierek rozgrzebanych od roku. Nie mam 30h na gierkę Jebnijcie tam kilka kombosów ostrzami chaosu w moim imieniu Edytowane 8 listopada 2022 przez Sebas Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 41 minut temu, Patricko napisał: Zazdroszczę Wam przygody i wjeżdżania na świeżo. Coś wspaniałego, nie będziecie żałować złotówek. GOTY 77 godzin platyna u mnie, ale sporo czasu lampiłem się na otoczenie i jego zayebistość. He? Skąd masz grę? 40 minut temu, zagul napisał: Złamałem się, długi weekend, dawno nic nie było grane. Padło na MM, teraz drżenie czy wyślą dzisiaj, żeby jutro doszło.. Można też wejść do sklepu i wziąć z półki, bez martwienia się Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 4 minuty temu, Rozi napisał: He? Skąd masz grę? robi poradniki na łowcy trofeów jeśli dobrze kojarzę 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 5 minut temu, Rozi napisał: He? Skąd masz grę? Można też wejść do sklepu i wziąć z półki, bez martwienia się Niby można, ale nie jestem mobilny. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 12 godzin temu, Figuś napisał: zmienił ci się status zamówienia? ja mam cały czas jako "nowe zamówienie" 30min temu wyslali maila ze pakuja. Wczoraj chyba tez bylo jeszcze jako nowe edit: ogolnie mam jeszcze jeden kodzik na -25zl do mediaexpert takze jakby ktos chcial kratosa to kto pierwszy ten lepszy pisac 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 u mnie też pakują, tylko szkoda że nie w cenie jak twoje Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Nie ma to jak cyfra i bezstresowe granie od północy xd Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 TeamCyfra. Nie żebym miał jakikowiek wybór w tej kwestii. Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 A ktos kupil z mlotkiem edycje? Cytuj
zagul 326 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 15 minut temu, schabek napisał: 30min temu wyslali maila ze pakuja. Wczoraj chyba tez bylo jeszcze jako nowe edit: ogolnie mam jeszcze jeden kodzik na -25zl do mediaexpert takze jakby ktos chcial kratosa to kto pierwszy ten lepszy pisac Podeślij, podjadę sobie do ME jednak po pracy żony, wytrzymam te kilka godzin, a z MM zwrócę. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 3 minuty temu, smallv86 napisał: A ktos kupil z mlotkiem edycje? Ja czekałem na kolekcjonerkę, ale ten młotek to jednak meh. Statua z jedynki wystarczy. Szkoda, że nie ma jak z Horizonem wersji w steelbooku. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 (edytowane) 6 minut temu, smallv86 napisał: A ktos kupil z mlotkiem edycje? Ja dostanę kubek emaliowany No lepsze to niż nic status - pakowane Edytowane 8 listopada 2022 przez Whisker Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 10 minut temu, Whisker napisał: Ja dostanę kubek emaliowany No lepsze to niż nic status - pakowane U mnie też pakowanie z kubkiem (ME). Ostatnio dowożą na premierę, to fakt. Tym razem pewnie też tak będzie. Wczoraj rozbił mi się mój stary kubek z Fallouta. Przypadek? Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 1 godzinę temu, smoo napisał: U mnie najbardziej wyczekiwana premiera roku to Callisto, ale również uległem fali hajpu i zamówiłem Tak samo. Tylko zamówiłem z allegro z jakiegoś no name NEO bo taniej . Nie kupowałem nigdy w tym sklepie, mam nadzieję że dziś wyślą. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 21 godzin temu, Pupcio napisał: Skoro potrafili to zrobić w poprzednich częściach to i tutaj mogą. Ale w sumie po co mają to robić skoro przeciętny dzisiejszy graczyk (patrz wyżej) ma w chuyu logiczne budowanie świata w danej grze Batman w ciągu roku między city a arkham knight zapomniał jak się robi niektóre kombosy czy rzuca porządnie tym bumerangiem i nikt tego nie przeżywał. Bawiłem się świetnie wydając kolejne punkciki w drzewku umiejętności. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Sam Kratos przecież zapomniał w czwartej jak się skacze i od tamtej pory musiał prosić syna o zrzucenie łańcucha gdy chciał się wspiąć na 3 metrową półkę i też nie było to w żaden sposób wytłumaczone. IMO to są detale i typowe gamizmy, nie wszystko w grach musi się spinać logicznie i fabularnie, jeśli rozgrywka to wynagradza. 2 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 No ja nie mówie że to jakiś mus i jak tego nie będzie to gra do śmieci xD ale skoro w tej serii już niejednokrotnie Kratos tracił umiejętności i było to fabularnie wytłumaczone to i tutaj nie spadłaby im korona z głowy gdyby wymyślili jakiś powód ale jak go nie będzie to też nic się nie stanie 1 Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 15 minut temu, PanKamil napisał: Batman w ciągu roku między city a arkham knight zapomniał jak się robi niektóre kombosy czy rzuca porządnie tym bumerangiem i nikt tego nie przeżywał. Bawiłem się świetnie wydając kolejne punkciki w drzewku umiejętności. Ale co ma Batman do Kratosa ? Masz jak wół napisane, że w poprzednich częściach GoWa ładnie wyjaśnili dlaczego Łysy stracił moce więc gracze mogą oczekiwać tego i tym razem. Bo ogólnoe powinno się oczekiwać spójności i logiki w fabule gier. Możesz mieć to gdzieś ale nie mierz innych swoją miarą. 2 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 2 minuty temu, giger_andrus napisał: Ale co ma Batman do Kratosa ? Masz jak wół napisane, że w poprzednich częściach GoWa ładnie wyjaśnili dlaczego Łysy stracił moce więc gracze mogą oczekiwać tego i tym razem. Bo ogólnoe powinno się oczekiwać spójności i logiki w fabule gier. Możesz mieć to gdzieś ale nie mierz innych swoją miarą. Nie mówiąc o tym, że Batman po City przechodził załamanie nerwowe i co nieco się pozmieniało w jego działaniu, więc przykład był nieco z doopy. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 W neonecie do odbioru mam Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 nie wydadzą ci, chyba że po znajomości w co też wątpię Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 bo to idioci, podobnie jak kiedyś RTV Euro, kilka razy niepotrzebnie jechałem dzień wcześniej pomimo info że już jest do odbioru Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 z xkom raz dostałem info chyba 3,4 dni przed o odbiorze i normalnie wydali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi