Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, PiotrekP napisał:

A człowiek siedzi w robocie do 16. Oby jeszcze tylko kurier się wyrobił. :(

Ja szefowa calowalem po stopach zeby mnie puscila o 12 do domu. Z tym ze musze szybko pojechac do sklepu z 40km po gre.

Czego to czlek nie zrobi dla szczescia :kratoswoke:

Opublikowano (edytowane)

Wie ktoś o co chodzi z tym, że w grze nie ma opcji wyboru polskiego dubbingu? Mam na okładce gra w polskiej wersji językowej ale nie ma. Trzeba to jakoś doonstalować? Sprawdziłem aktualizacje i nie ma nic…

e: mam biedną wersję na ps4

Edytowane przez Ken Adams
  • Haha 1
  • beka z typa 1
Opublikowano

Przy kazdej premierze na forum sraka przez to ze ktos gra z pl dubbingiem. Forumowi hardkor gracze nadal nie potrafia zrozumiec ze sa nic nieznaczacym ulamkiem w polszy i ze wiekszosc januszy i tak gra z pl dubb. I co z tego?

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano

Nie no z napisami nie da się grać. Rozpraszają. Wyłączone jedziemy z full eng trudno, a te argumenty o januszach i shrekach to se możecie w kieszeń schować, istnieją ludzie co słabo widzą a nie chcą nic stracić, tu nie ma przewijania.

Gra wygląda przepięknie na zwyklej plejce czwórce

• Plusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie będę grał bez kubka, pierd***:kratoswoke:

Ponoć DPD bez wiedzy ME rozdziela sobie paczki z grą i kubkiem, nie wiem na jakiej podstawie, ale w kazdym razie podobno ma byc jutro :D. 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mario10 napisał:

Ale dziwne jest to, że przy pierwszej części był dubbing ze słynnym "chłopcze" a teraz nie ma.

Jest, ale w cyfrze. W pudełkach pojebali i na tą chwilę, tylko napis sa. Pewnie łatka to naprawią, ale kiedy...

• Plusik 1
Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Ponoć DPD bez wiedzy ME rozdziela sobie paczki z grą i kubkiem, nie wiem na jakiej podstawie, ale w kazdym razie podobno ma byc jutro :D. 

Dwie paczki, płatne dwukrotnie :szekle:;)

Prawdziwi zagrajmerzy :kratoswoke:

Opublikowano
14 minut temu, vip77 napisał:

Jest, ale w cyfrze. W pudełkach pojebali i na tą chwilę, tylko napis sa. Pewnie łatka to naprawią, ale kiedy...

Pewnie zaraz się pojawi do pobrania jako łatka :)