Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, PiotrekP napisał:

A człowiek siedzi w robocie do 16. Oby jeszcze tylko kurier się wyrobił. :(

Ja szefowa calowalem po stopach zeby mnie puscila o 12 do domu. Z tym ze musze szybko pojechac do sklepu z 40km po gre.

Czego to czlek nie zrobi dla szczescia :kratoswoke:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 227,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano
  • Autor

Zaczął ktoś na najtrudniejszym, a grał w pierwszego gowa też na nim? Jakieś porownanie macie już?

Opublikowano

Podejrzewam że kolega Square już kończy zbierać kruki na najwyższym.

Opublikowano

MM dowiózł, bez "metalowego plakatu" i weź teraz się dochodź, chyba wywalone.

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi z tym, że w grze nie ma opcji wyboru polskiego dubbingu? Mam na okładce gra w polskiej wersji językowej ale nie ma. Trzeba to jakoś doonstalować? Sprawdziłem aktualizacje i nie ma nic…

e: mam biedną wersję na ps4

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Czyli czezki miał rację. BEDOM DYMY w NECIE

O to to, już miałem to samo pisać.

Opublikowano

Ja pier.dole, z dubbingiem to sobie możesz szreka obejrzeć

Opublikowano

Przy kazdej premierze na forum sraka przez to ze ktos gra z pl dubbingiem. Forumowi hardkor gracze nadal nie potrafia zrozumiec ze sa nic nieznaczacym ulamkiem w polszy i ze wiekszosc januszy i tak gra z pl dubb. I co z tego?

Opublikowano

W tłoczni się pierdolnęli, bo zbyt wiele wersji mieli przyszykowanych.

Opublikowano

KTOŚ MA taki problem?

Gra na PS5 przyszła teraz, ale kubka brak...? Media Expert

Opublikowano

Ktoś tam robi sobie teraz kakałko z Fimbulwinter w Twoim kubku.

Opublikowano
30 minut temu, zagul napisał:

MM dowiózł, bez "metalowego plakatu" i weź teraz się dochodź, chyba wywalone.

Ten matalowy plakat jest wielkości pudełka. Szału nie ma 

Opublikowano

Ale dziwne jest to, że przy pierwszej części był dubbing ze słynnym "chłopcze" a teraz nie ma.

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał:

Ktoś tam robi sobie teraz kakałko z Fimbulwinter w Twoim kubku.

Nie będę grał bez kubka, pierd***:kratoswoke:

Opublikowano

Nie no z napisami nie da się grać. Rozpraszają. Wyłączone jedziemy z full eng trudno, a te argumenty o januszach i shrekach to se możecie w kieszeń schować, istnieją ludzie co słabo widzą a nie chcą nic stracić, tu nie ma przewijania.

Gra wygląda przepięknie na zwyklej plejce czwórce

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie będę grał bez kubka, pierd***:kratoswoke:

Ponoć DPD bez wiedzy ME rozdziela sobie paczki z grą i kubkiem, nie wiem na jakiej podstawie, ale w kazdym razie podobno ma byc jutro :D. 

Opublikowano
5 minut temu, mario10 napisał:

Ale dziwne jest to, że przy pierwszej części był dubbing ze słynnym "chłopcze" a teraz nie ma.

Jest, ale w cyfrze. W pudełkach pojebali i na tą chwilę, tylko napis sa. Pewnie łatka to naprawią, ale kiedy...

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Ponoć DPD bez wiedzy ME rozdziela sobie paczki z grą i kubkiem, nie wiem na jakiej podstawie, ale w kazdym razie podobno ma byc jutro :D. 

Dwie paczki, płatne dwukrotnie :szekle:;)

Prawdziwi zagrajmerzy :kratoswoke:

Opublikowano
14 minut temu, vip77 napisał:

Jest, ale w cyfrze. W pudełkach pojebali i na tą chwilę, tylko napis sa. Pewnie łatka to naprawią, ale kiedy...

Pewnie zaraz się pojawi do pobrania jako łatka :)