Gość yaczes Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 to nie jest takie proste, bo sony sie dowiedzialo o tym wczoraj wieczorem xd Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Co do dubbingu to Polski Kratos rozpierdala tego amerykańskiego murzynkaArtur Dziurman kozak 1 1 5 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 47 minut temu, schabek napisał: Przy kazdej premierze na forum sraka przez to ze ktos gra z pl dubbingiem. Forumowi hardkor gracze nadal nie potrafia zrozumiec ze sa nic nieznaczacym ulamkiem w polszy i ze wiekszosc januszy i tak gra z pl dubb. I co z tego? Tez mnie to rozpierdala, naprawdę, w takich hitach dubbing, jest robiony nie na odwal się i warto z nim grać. W gowie oraz tlou głosy moim zdaniem były super dobrane. 1 Cytuj
Boomcio 4 145 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 3 minuty temu, PanKamil napisał: Artur Dziurman kozak Już nie linda? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 3 minuty temu, Crazy Horse napisał: Już nie linda? Nie, linda był chujowy. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Wkurwiony Linda w chuj pasował na wkurwionego Kratosa Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Nie jest robiony na odwal ale to wciaz takie 3/10 przy oryginalnym. Mam wrazenie, ze pod te wszystkie postacie w grach, glos podklada jeden aktor ktory czyta z kartki nie wczuwajac sie w ogole w postac ktora dubbinguje. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 6 minut temu, Figuś napisał: Wkurwiony Linda w chuj pasował na wkurwionego Kratosa No, tylko, że linda nie był wkurwiony ale udawał wkurwionego co wychodziło komicznie i chujowo. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Kwestia jak kto powinien w co grać wg zasad to przecież beka, odwieczna. God of War poprzedni mial dobry polski dubbing chociaż do zdobycia platyny gralem w wersji angielskiej, później przełączyłem. Pamiętam, że ponad przeciętną wybijał się Kratos i Mimir, ale to nie jest tak, że trzeba. Ale to już nieważne. Ludzie, zapomniałem jaka jest moc w postaci Kratosa i jak on tłucze pięknie łebków po durnych łbach. Właśnie sobie przypominam teraz. Czuć tę moc. Audi 5000 i lecim ale dziś mamy wspaniały dzień 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Godzinę temu, Ken Adams napisał: Nie no z napisami nie da się grać. Rozpraszają. Jak Ty filmy oglądasz? Też z lektorem? Cytuj
vip77 250 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 2 minuty temu, Rozi napisał: Jak Ty filmy oglądasz? Też z lektorem? Niech sobie ogląda nawet z dubbingiem, chuj Ci do tego. 1 Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Lektor w grach akurat byłby spoko. Ciekawe czy ktoś próbował połączyć dwie ścieżki audio. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Zagrałbym w Kratosa mówiącego głosem Rambo: Spoiler Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Lektor w filmach który niszczy oryginalną ścieżkę dźwiękowa, ale za daje w zamian monotonny, pozbawiony emocji głos lektora, więc w gruncie rzeczy zarówno jedna jak i druga ścieżka dźwiękowa wypada słabo, to tragedia i nie chciałbym przy przenosić ten filmowy "wynalazek" na grunt gier. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Zawsze możecie grać jak Donatello bez dźwięku i wtedy chuj z tym kto jest Kratosem. 6 minut temu, Rtooj napisał: Lektor w grach akurat byłby spoko. Ciekawe czy ktoś próbował połączyć dwie ścieżki audio. W Stalkerze i Brothers in Arms nawet nieźle to wyszło. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 8 minut temu, vip77 napisał: Niech sobie ogląda nawet z dubbingiem, chuj Ci do tego. O, kolejny ancymon Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 W sumie to napisał prawde dopóki dają mi bez problemu grać w gry po angielsku to niech se kurwa z ivoną grają poljaki 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 8 minut temu, Bigby napisał: Zawsze możecie grać jak Donatello bez dźwięku i wtedy chuj z tym kto jest Kratosem. W Stalkerze i Brothers in Arms nawet nieźle to wyszło. Takie rzeczy tylko na xboxie, ale w grudniu wleca słuchawki pod Callisto. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Jezu, spuscilbym taka bombe odnosnie dubbingu, ze kurwa na calym swiecie by o tym gadali xd Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 15 minut temu, Rtooj napisał: Lektor w grach akurat byłby spoko. Ciekawe czy ktoś próbował połączyć dwie ścieżki audio. Pierwszy STALKER na PC ma lektora w ramach polskiej wersji językowej. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Lektor i to kacapski już był na szaraku. Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 3 minuty temu, Dave Czezky napisał: Jezu, spuscilbym taka bombe odnosnie dubbingu, ze kurwa na calym swiecie by o tym gadali xd Czezky - Putin forumkowego kurwydołka. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Pamiętam jak kiedys kupiłem NOX od Westwood na bazarku i jakiś rumun samodzielnie podłożył dubbing do każdej postaci modulował głos i serio to było straszne przeżycie. W gierkę przez to niestety się nie wkręciłem. 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 5 minut temu, Dave Czezky napisał: Jezu, spuscilbym taka bombe odnosnie dubbingu, ze kurwa na calym swiecie by o tym gadali xd to spuszczaj, a nie KMWTW a jak nie to po co się pucować 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Teraz, PanKamil napisał: Pamiętam jak kiedys kupiłem NOX od Westwood na bazarku i jakiś rumun samodzielnie podłożył dubbing do każdej postaci modulował głos i serio to było straszne przeżycie. W gierkę przez to niestety się nie wkręciłem. Ale bazarkowy Unreal Tournament czy Kingpin byly lux Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi