Atherius 36 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 "przeciez działa, o co wam chodzi" Taki komunikat z pretensją, czego wy w ogóle od nas chcecie. Podobno sklepy nie przyjmują zwrotów, bo.. nie. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Przeprosili by chociaż Pograłem wczoraj może z 1h w sumie i są emołszony. To jest świetnie zbuduwany start gry, naprawdę. Chociaż samouczkowa struktura trochę mnie irytowała, a zwłaszcza bardzo basic walka. Pierwszy pojedynek w Ragnarok jest znacznie mniej mięsisty niż ten z 2018 roku. Ale za to mini boss już ok, a twist z nim Graficznie to dopakowane ps4 póki co, ale dla mnie ok. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Sluchajta wbiłem kod z preordera na zbroje , jestem w momencie kiedy mogę już zakładać ekwipunek a nie widzę tych zbroi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 54 minuty temu, Figuś napisał: Ja jeszcze rozumiem, jakby w ogóle polskiej wersji językowej nie było, przez co osoby nie znające angielskiego nie mogłyby W OGÓLE grać. Ale w czym komu przeszkadza brak jebanego dubbingu (który zaraz zostanie dodany), że zwracają grę? Naczytałem się komentarzy na Facebooku, aż mam dosyć, bo nie wierzę, że tacy ludzie istnieją i jest to dla nich wielki problem. Masakrowanie doznań polską szkołą dubbingu swoją drogą. A sama gra? JA PIERNICZĘ, JA PIERDOLĘ. Początkowy pojedynek z pierwszej części przebity po stokroć, a na scenie w domku siedziałem jak na szpilkach. Graficznie żyleta, te igły mrozu na kratach :OOO Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/pozostale-akcesoria/kubek-god-of-war-ragnarok Jak ktos nie dostal kubka z preorderu to tu znajdzie XD Ciekawe czy sam dostane bo odbiore dopiero w sobote 2 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 8 minut temu, schabek napisał: https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/pozostale-akcesoria/kubek-god-of-war-ragnarok Jak ktos nie dostal kubka z preorderu to tu znajdzie XD Ciekawe czy sam dostane bo odbiore dopiero w sobote Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Z racji tego ze miałem bon do MM zakup Ragnaroka wleciał w MM. Tam dodawali ten „metalowy plakat”. Ja wiem, ze darowanemu koniowi itd ale No ku.rwa wyglada to trochę jak wersja miał byc steelbook do pre ordera ale tniemy koszty wiec dajmy im namiastkę. Nie wiem mam sobie to na skrzynce na listy przed domem przykręcićSzwagier brał w ME i miał być kubek ale dostanie bez, wysyłają smsy ze kubek dostarcza w osobnej przesyłce bo wkradł się błąd wiec jak ktoś nie dostał a miał dostać to pewnie zaraz wpadnie SMS z takim info. No chyba, ze im zejdą w osobnej sprzedaży po 299 xDPremiera w PL wyglada jakby dział logistyki/dystrybucji i marketingu PS w PL przenieśli do Indii 5 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Metalowy plakat XDDDD 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 ten plakacik wygląda trochę jak tabliczki na furtkach na wsi "UWAGA ZŁY PIES" Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 UWAGA GROŹNY KLAP NA POSESJI 2 Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 20 minut temu, Dave Czezky napisał: To ich znana ściema, czego bys nie przegladał to ci bedzie wyskakiwac. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Pierwsze wrażenie z tą grą to niezła bomba w ryj nie chce mi się nawet pisać ale np takie drobnostki jak gdy zapomniałem toporka gdzieś tam, przywołuję, a że był nieco z dala to zanim przyleciał umarłem, piękne, są kruki odyna, są skrzynki a pierwsze zadanie poboczne zajęło mi dłużej niż Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 36 minut temu, schabek napisał: https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/pozostale-akcesoria/kubek-god-of-war-ragnarok Jak ktos nie dostal kubka z preorderu to tu znajdzie XD Ciekawe czy sam dostane bo odbiore dopiero w sobote Ja nie dostałem kubka, ale dostałem sms od ME, że nastąpił błąd w moim zamówieniu. Została wysłana sama gra, a kubek dostanie dostarczony w takim sam sposób jak gra. O wysyłce poinformują. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Ja tu tylko na szybko, aby zostawić bardzo merytoryczny post po pierwszej h. Spoiler O kurwaaaaaaaa 4 3 Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Prawie jak steelbook xDZje.bali, ze nie wydali wersji Specjalnej jak do poprzedniego GOWa ze steelbokiem z prawdziwego zdarzenia i artbookiemDo ostatniej Alochy się dało tu już nieDobra koniec beki z pierdół, odpalam łysegoMiłego napier.dalania Panowie! Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Muszę zrobić przerwe bo mi gałki oczne wypłyną od gapienia się w tv xD po 8 godzinach jest spoczko, bez przesadyzmu, bo w sumie niczym szczególnym nie zaskakuje. Więcej, lepiej i różnorodniej, mega sequel póki co. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Moje pierwsze wrażenie to było "kurde, jakoś zachwycająco to nie wygląda" Aż sobie test zrobiłem i przełączyłem na "quality", ale prawie rzygłem, jak zobaczyłem to rwanie przy zwykłych obrotach kamery, a poprawy w grafice żadnej, więc oczywiście wróciłem do performance. Początkowe lokacje szału wyglądem nie robią, zwłaszcza ta ze snu Kratosa, gdzie geometria otaczających nas skał czy innych drzew to poziom późnego PS3 najwyżej. A Plague Tale Requiem dość mocno podniosło poprzeczkę w temacie dopieszczenia lokacji i lekko się na Ragnaroku zawiodłem początkowo. Później jest już zdecydowanie lepiej i liczę na to, że jeszcze odszczekam swoje słowa. Ale, że foto mode nie ma to jakaś kpina jest 2 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Teraz, Wredny napisał: Aż sobie test zrobiłem i przełączyłem na "quality", ale prawie rzygłem, jak zobaczyłem to rwanie przy zwykłych obrotach kamery, a poprawy w grafice żadnej, więc oczywiście wróciłem do performance. masz oleda, czemu nie korzystasz z VRR? Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Nie mam pojęcia, gdzie to włączać i ogólnie wali mnie ten tryb, skoro 60fps działa i wygląda świetnie. Żeby to był casus HFW, gdzie na premierę performance był zjebany to pewnie bym się zastanawiał. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 W ogóle miały być do wyboru 4 tryby graficzne, a jest tylko performance i quality. WTF? Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 24 minuty temu, Wiolku napisał: W ogóle miały być do wyboru 4 tryby graficzne, a jest tylko performance i quality. WTF? No i na dole nasz wyłączenie/włączenie klatek. Jak przy Quality, to włączysz, to będzie miał np 40 zamiast 30 (jak masz tv 120hz i hdmi 2.1), czyli to jest ten kolejny tryb. Uwaga jak chcecie lepszą grafę i rozdzielczość przy 60ks to musi być to wyłączone. 1 Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Przed zagraniem zerknąłem na poradnik do PowerPyx, czy nie ma jakichś pomijalnych trofeów, a tam najlepsza informacja z możliwych: Moja reakcja: 1 Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 No i na dole nasz wyłączenie/włączenie klatek. Jak przy Quality, to włączysz, to będzie miał np 40 zamiast 30 (jak masz tv 120hz i hdmi 2.1), czyli to jest ten kolejny tryb. Uwaga jak chcecie lepszą grafę i rozdzielczość przy 60ks to musi być to wyłączone. Czyli to na zdjęciu ustawić na wył żeby mieć najlepszą grafę i klatkaż? Cytuj
Rtooj 1 662 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Włączając to automatycznie ustawiasz klatkarz do 120 i najniższą dostępną rozdzielczość. 2 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 8 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Czyli to na zdjęciu ustawić na wył żeby mieć najlepszą grafę i klatkaż? Przy wydajności wyłącz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi