Rtooj 1 661 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 (edytowane) 4 godziny temu, balon napisał: Taaaa, ta druga lokacja wizualnie to dla mnie next gen, szczególnie w tym trybie 4k i 40klatek. Ta woda, ta ilość detali nawet na tłach czy jakiś straganach, do tego ten kosmiczny hdr Powiedzcie mi, w tej drugiej lokacji m robicie najpierw te poboczne (btw bardzo ciekawe), czy lecicie z głównym wątkiem? Trochę boje się rozmycia głównej osi (która wciąga), ale z drugiej strony te poboczne questy są dobre. Rozumiem, że jak coś, będzie można do nich wrócić, jak w „jedynce”? Rób poboczne jeżeli grasz na min. Hard. Robię wszystkie raczej i z niektórymi pobocznym walkami bez upgrade'u byłoby ciężko. Co się dzieje po 10h w tej grze to niezły Andersen. Edytowane 11 listopada 2022 przez Rtooj Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 1 godzinę temu, Andżej napisał: Ukryj zawartość siku swoj droga, polskie glosy mimira i krasnoludow sa tak genialne ze chyba nie moglbym grac juz w to po ang. mowie to jako osoba ktora jest OG VA purysta. No właśnie myślałem że tylko mi się bardziej podobają polskie głosy, a oni tak odjechali z dubbingiem. Mam nadzieję że zaraz wkroczy patch. 1 Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Kiedyś oglądałem o tym jak wygląda procedura wrzucania łatek i dlaczego firmy wolą utrzymywać swój produkt na poziomie beta i jak to wpływa na dodawanie poprawek. Możemy mieć tylko nadzieję, że Sony po znajomości to przyspieszy. Inaczej to sobie poczekamy długo. Też sobie przypomniałem głosy z gow18 i przez to wstrzymuję się z graniem dalej w ragnarök bo mam już 10h najeb*ne a będę zaczynał od nowa po polsku. 1 1 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Pomijacie w ten sposób szanse na zobaczenie roli oscarowej pewnej postaci grając po polsku Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Nie no, czekanie na polski dubbing i niegranie w grę, niezły debilizm, nie wiedziałem, że na tym forum są tacy ludzie. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Ocho liga kalekich filzofów zagrajmingu aktywna, z apostołem ro*im na czele będą ustalać przykazania Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Już wystarczyło mi usłyszenie tych polskich popisów w reklamie telewizyjnej, martwica mózgu, no ale CZEKAJCIE i nie grajcie xddd Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Oczywiście dubb pl powinien być, ale bez przesady, żeby był priorytetem w tym czy zagram, czy nie. Zresztą angielski miażdży i robi klimat. Polski zwykle robi z każdej gry bajeczkę. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 11 minut temu, Rozi napisał: Nie no, czekanie na polski dubbing i niegranie w grę, niezły debilizm, nie wiedziałem, że na tym forum są tacy ludzie. Takie słowa w dzień niepodległości! Brak dubbingu, a co następne? Znowu zabór? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Jestem patriotą, ale nie popieram mordowania voice actingu w grach. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 No dali du.py, ale jak @Dave Czezky pisał, że będzie sraczka na forach, grupach itd. to się spodziewałem, ale nie takiego szamba. Odpaliłem wątep na ppe, a tam "ja już zwróciłem", "mi nie przyjęli, bo bez folii", "ja złożyłem reklamacje, może zdążę ograć i oddać". Ja rozumiem, że nie każdy zna angielski, nie każdy lubi z napisami, sam ogrywam EXy SONY z dubbingiem, ale taki ból du.py? Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 dubbingowcy to na ppe a nie tutaj piszecie na poważnym forum dla true zagrajmerów. CHORE czasy Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 No ja skończyłem wątek álfheim i nie ma mowy o waleniu konia do lipsyncu żadna postać się nie wybija a boom na „boy” skończył się na memach w 2018. Wolę Dziurmana od Judge’a. Ja sobie poczekam ktoś sobie nie poczeka ale może proszę bez wyzwisk bo się pogniewamy Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 No ale coś w tym jest. Nie zagrać mimo wielkiej ochoty w grę w jej natywną wersje językową (dialogi nagrywane oraz synchronizowane po angielsku) i czekać na dub pl, który zawsze jest gorszy, a może być nawet tragiczny. No nie Zobaczycie za karę Sonka da „kaganiec” na następnego exa i będzie tylko dub pl bez możliwości zmiany na eng. Ofc dub im nie wyjdzie Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 2 godziny temu, Szermac napisał: Rusza się rusza. Gra zdecydowanie za późno się 'zaczyna' xD Mam nadzieję. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 2 godziny temu, Szermac napisał: Rusza się rusza. Gra zdecydowanie za późno się 'zaczyna' xD To jak mi się mega podoba od samego początku (4h za mną - robię poboczne), to aż strach pomyśleć co dostanę potem Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Ale serio rozumiem jeszcze nie granie bo jest tylko po polsku ale w druga strone i czekanie na gorszy dubbing skoro ma sie org top tier angielski to niezly lol. 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 A ja mam pytanie o napisy. Da sie z nimi zjechac blizej dolu ekranu? Imo umieszczone sa zbyt wysoko. Niestety nie znalazlem tej opcji a Mimir czasem belkocze przez ten swoj akcent. Wsparcie mile widziane. Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Ależ to jest kapitalne, zacząłem 4 rozdział. Spoiler Ale zaskoczenie w poprzednim rozdziale z Atreusem Gram po malutku, robię poboczne, eksploruję, walki w ogóle dużo bardziej soczyste i satysfakcjonujące niż w poprzedniej części. Pojedynek na GOTY w tym roku odbędzie się najpewniej między Eldenem a Ragnarokiem właśnie. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 1 godzinę temu, Szymek napisał: Hot or not? Chyba lepsze jak kubek Teraz tylko walka z kobietą aby pozwoliła to gdzieś przykleić No ale na kubek, to byś chyba nie musiał mieć zgody aby używać, więc kubek > niewiadomo co Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 P 14 minut temu, Qbon napisał: Ależ to jest kapitalne, zacząłem 4 rozdział. Pokaż ukrytą zawartość Ale zaskoczenie w poprzednim rozdziale z Atreusem Gram po malutku, robię poboczne, eksploruję, walki w ogóle dużo bardziej soczyste i satysfakcjonujące niż w poprzedniej części. Również tu jestem, śmieje się do siebie na wspomnienie tej recenzji 6/10 i zarzutów o dlc Do tej pory jest mnostwo usprawnień i wiele nowych mechanik, a recycling lokacji jest cząstkowy i świetnie skorygowany o stan pogody. Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 4 minuty temu, Rtooj napisał: P Również tu jestem, śmieje się do siebie na wspomnienie tej recenzji 6/10 i zarzutów o dlc Do tej pory jest mnostwo usprawnień i wiele nowych mechanik, a recycling lokacji jest cząstkowy i świetnie skorygowany o stan pogody. Tak, gra bazuje na poprzedniku, co jest normalne w każdej takiej produkcji, zachowuje swój rdzeń ale wiele rzeczy usprawnia itd. Spoiler Midgard pod śniegiem wygląda zjawiskowo mimo, że znamy te lokacje i ta walka z Thorem na początku Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 (edytowane) Fajnie że wywalili te kamienie do wzmacniania broni, za duży bałagan z tym był. Bardzo malo runów mam, chyba żadnego mocnego pod R2, a tak z 7 chyba zwykłych. Edytowane 11 listopada 2022 przez Rtooj Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Też nie mam póki co żadnego pod R2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi