Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem i ja, co zajęło około 40 godzin licząc eksplorację i całkiem niemałą liczbę questów pobocznych. Cóż, łezka w oku się zakręciła. Bardzo emocjonalna, trzymająca do samego finiszu na krawędzi siedzenia przygoda, a niektóre późniejsze sceny powodowały dosłowny opad szczęki i taką oto reakcję:

e6037d33fef90a72ba21a1abd18885a4.gif

Nie ma co wiele dodawać. Zgadzam się z większością opinii. Gra poważnie zaburzyła mój ranking GOTY i czekam do weekendu żeby kontynuować napoczęte zadania i otwieranie nowych skrzyneczek, słuchając jak zawsze interesujących historii Mimira.

• Plusik 6
  • beka z typa 1
Opublikowano

To uczucie gdy

Spoiler

myślisz, że prawie wyczyściłeś już Vanaheim a tu pojawia się nowy obszar podczas całkowicie opcjonalnego questa i z ponad 90% ukończenia krainy robi się ok 50%. Ta gra jest epicka. 53h za mną i jeszcze chyba trochę do końca. 

Opublikowano

Ja właśnie czyściłem Elfowo Dolne i nagle sie okazało że do odkrycia było

Spoiler

Elfowo Górne

Ta gra jest conajmniej 2 razy większa niż 1 część.

Opublikowano

Helheim - jakie to jest gówno :yao:
Nie mogę uwierzyć, że to w ogóle przeszło przez kontrolę jakości wewnątrz SMS.
Graficznie - wczesne PS3, korytarzyk tak liniowy, że ten komunikat o wyciągnięciu maski, wskazującej kierunek tylko mnie śmieszy :facepalm:
Kuźwa, ciekaw jestem kto tam wpadł na pomysł, żeby tak zajebistą do tej pory gierkę oszpecić taką chujowizną :philosoraptor:
Jedyny plus to scenka z Heimdallem na końcu - uwielbiam tego dupka :D

• Lubię! 1
  • Minusik 1
Opublikowano
13 minut temu, Wredny napisał:

Helheim - jakie to jest gówno :yao:
Nie mogę uwierzyć, że to w ogóle przeszło przez kontrolę jakości wewnątrz SMS.
Graficznie - wczesne PS3, korytarzyk tak liniowy, że ten komunikat o wyciągnięciu maski, wskazującej kierunek tylko mnie śmieszy :facepalm:
Kuźwa, ciekaw jestem kto tam wpadł na pomysł, żeby tak zajebistą do tej pory gierkę oszpecić taką chujowizną :philosoraptor:
Jedyny plus to scenka z Heimdallem na końcu - uwielbiam tego dupka :D

No ja śmigałem bez maski i trochę śmieszne było, gdy gra kazała mi ją wyciągnąć i sprawdzić odpowiednią ścieżkę, gdy akurat stałem na wprost niej. Ale rozumiem, inaczej nie odpali się skrypt.

Opublikowano

Odświeżałem sobie niedawno. Na pewno było szerzej i więcej do roboty(plus backtracking), ale za to nie było żadnej fajnej walki z koksem. Wole to drugie niż ogra w innym kolorze, a dizajn ten sam. Nie lubię tam przebywać, ale może tak miało być.

Opublikowano

Zaskoczony jestem, że nie tylko 

Spoiler

Muspelheim, ale też Nilfheim

dostał swój poziom. Myślałem, że skończy się tylko na

Spoiler

dodatkowych trybach/znajdźkach.

Z tych wierszy Kvasira brakuje mnie tylko dwóch, ale z tych, co mam, jednego nie kojarzę ani po tytule, treści i okładce. Co to może być za

Spoiler

gra

coś tam o operacji w przyszłości, futro od kości. Chyb 12/14 w spisie treści.

Opublikowano

Miałem wczoraj bug 

Spoiler

wybierając się do Kuźni z Brokiem jest winda i dwie "fontanny" które trzeba zamrażać. No i trochę tam się zastanawiałem czy czegoś czasem nie widzę, aż w końcu musiałem sprawdzić na necie ocb, i okazało się że krasnal się zablokował za bramą prowadząca tam na początku a jest potrzebny:/ niedopracowanko jak na taką produkcję. 

Dobrze że zaraz mi to gra wynagrodziła, 

Spoiler

luks scenki w Kuźni  i nowa broń :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, Rtooj napisał:

Gdzie siedzi 

Ukryj zawartość

Tyr

w krasnoludowie i piekiełku?

Mam tam 100% i nie chce mi się szukać.

Nilf ;)

Wczoraj praktycznie cały dzień spędziłem w Vanaheim ale już prawie 100%. Gra jest ogromna ale powoli każda kraina zostaje wyczyszczona i zbliża się ku końcowy. Niektórzy Berserkowie potrafią jednak napsuć krwi.