Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 228 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Będzie bardziej wymagająca.

Opublikowano

Czemu ty zawsze grasz na najniższym poziomie trudności, nie nudzi cię to?

Opublikowano

Skończyłem i ja, co zajęło około 40 godzin licząc eksplorację i całkiem niemałą liczbę questów pobocznych. Cóż, łezka w oku się zakręciła. Bardzo emocjonalna, trzymająca do samego finiszu na krawędzi siedzenia przygoda, a niektóre późniejsze sceny powodowały dosłowny opad szczęki i taką oto reakcję:

e6037d33fef90a72ba21a1abd18885a4.gif

Nie ma co wiele dodawać. Zgadzam się z większością opinii. Gra poważnie zaburzyła mój ranking GOTY i czekam do weekendu żeby kontynuować napoczęte zadania i otwieranie nowych skrzyneczek, słuchając jak zawsze interesujących historii Mimira.

Opublikowano

To uczucie gdy

Spoiler

myślisz, że prawie wyczyściłeś już Vanaheim a tu pojawia się nowy obszar podczas całkowicie opcjonalnego questa i z ponad 90% ukończenia krainy robi się ok 50%. Ta gra jest epicka. 53h za mną i jeszcze chyba trochę do końca. 

Opublikowano

Ja właśnie czyściłem Elfowo Dolne i nagle sie okazało że do odkrycia było

Spoiler

Elfowo Górne

Ta gra jest conajmniej 2 razy większa niż 1 część.

Opublikowano
8 godzin temu, Rtooj napisał:

Ja właśnie czyściłem Elfowo Dolne i nagle sie okazało że do odkrycia było

Pokaż ukrytą zawartość

Elfowo Górne

Ta gra jest conajmniej 2 razy większa niż 1 część.

Gdzie niby te

Spoiler

Górne?

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Gdzie niby te

Pokaż ukrytą zawartość

Górne?

W sensie 

Spoiler

Druga pustynia z kolejną meduzą

Opublikowano

No ja mam 30h, a jeszcze chyba sporo fabuł przede mną, gram wolno, bo staram się lizać ściany, nie chce mi się kończyć za szybko :D. 

Opublikowano

Helheim - jakie to jest gówno :yao:
Nie mogę uwierzyć, że to w ogóle przeszło przez kontrolę jakości wewnątrz SMS.
Graficznie - wczesne PS3, korytarzyk tak liniowy, że ten komunikat o wyciągnięciu maski, wskazującej kierunek tylko mnie śmieszy :facepalm:
Kuźwa, ciekaw jestem kto tam wpadł na pomysł, żeby tak zajebistą do tej pory gierkę oszpecić taką chujowizną :philosoraptor:
Jedyny plus to scenka z Heimdallem na końcu - uwielbiam tego dupka :D

Opublikowano

Tak wygląda właśnie piekło, przecież w jedynce lepiej nie było.

Opublikowano

Wydaje mi się, że jednak było - może graficznie podobnie, ale jakoś lokacje były lepiej zaprojektowane i ogólnie miejscówce poświęcono więcej czasu, aniżeli takie cameo bez polotu.

Opublikowano
13 minut temu, Wredny napisał:

Helheim - jakie to jest gówno :yao:
Nie mogę uwierzyć, że to w ogóle przeszło przez kontrolę jakości wewnątrz SMS.
Graficznie - wczesne PS3, korytarzyk tak liniowy, że ten komunikat o wyciągnięciu maski, wskazującej kierunek tylko mnie śmieszy :facepalm:
Kuźwa, ciekaw jestem kto tam wpadł na pomysł, żeby tak zajebistą do tej pory gierkę oszpecić taką chujowizną :philosoraptor:
Jedyny plus to scenka z Heimdallem na końcu - uwielbiam tego dupka :D

No ja śmigałem bez maski i trochę śmieszne było, gdy gra kazała mi ją wyciągnąć i sprawdzić odpowiednią ścieżkę, gdy akurat stałem na wprost niej. Ale rozumiem, inaczej nie odpali się skrypt.

Opublikowano

Odświeżałem sobie niedawno. Na pewno było szerzej i więcej do roboty(plus backtracking), ale za to nie było żadnej fajnej walki z koksem. Wole to drugie niż ogra w innym kolorze, a dizajn ten sam. Nie lubię tam przebywać, ale może tak miało być.

Opublikowano

Straszny filler, tak chujowy, że aż miałem flashbacki z Hellblade, tyle że przygoda Senuy w tym porównaniu wypadała lepiej :yao:
Całe szczęście z tatą w Helheim jest już dużo fajniej :kratoswoke:

Opublikowano

Zaskoczony jestem, że nie tylko 

Spoiler

Muspelheim, ale też Nilfheim

dostał swój poziom. Myślałem, że skończy się tylko na

Spoiler

dodatkowych trybach/znajdźkach.

Z tych wierszy Kvasira brakuje mnie tylko dwóch, ale z tych, co mam, jednego nie kojarzę ani po tytule, treści i okładce. Co to może być za

Spoiler

gra

coś tam o operacji w przyszłości, futro od kości. Chyb 12/14 w spisie treści.

Opublikowano

Gdzie siedzi 

Spoiler

Tyr

w krasnoludowie i piekiełku?

Mam tam 100% i nie chce mi się szukać.

Opublikowano

Miałem wczoraj bug 

Spoiler

wybierając się do Kuźni z Brokiem jest winda i dwie "fontanny" które trzeba zamrażać. No i trochę tam się zastanawiałem czy czegoś czasem nie widzę, aż w końcu musiałem sprawdzić na necie ocb, i okazało się że krasnal się zablokował za bramą prowadząca tam na początku a jest potrzebny:/ niedopracowanko jak na taką produkcję. 

Dobrze że zaraz mi to gra wynagrodziła, 

Spoiler

luks scenki w Kuźni  i nowa broń :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, Rtooj napisał:

Gdzie siedzi 

Ukryj zawartość

Tyr

w krasnoludowie i piekiełku?

Mam tam 100% i nie chce mi się szukać.

Nilf ;)

Wczoraj praktycznie cały dzień spędziłem w Vanaheim ale już prawie 100%. Gra jest ogromna ale powoli każda kraina zostaje wyczyszczona i zbliża się ku końcowy. Niektórzy Berserkowie potrafią jednak napsuć krwi.