Wredny 9 510 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Daję plusik, mimo że z opinią na temat Pawciokratosa czy okładki się zupełnie nie zgadzam - obydwie sprawy bardzo mi przypadły do gustu Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Godzinę temu, KOMARZYSKO napisał: Walka wręcz to krok wstecz? U mnie Kratos w pancerzu Steinara z perkami dającymi synergię z obroną i ogłuszaniem, gołymi rękami radził sobie wybornie. Non stop szły finiszery pod R3. Do tego podział tarcz na te pod parry i typowy blok, również przypadł mi do gustu. Także widać że ilu graczy, tyle ocen mechaniki walki Walka wręcz w Ragnaroku została wykastrowana do jednego komba R1, R1, R1. Brak ciosów po uniku, brak kombinacji tarczą, które były w jedynce, a które teraz częściowo są w różnych tarczach. No nie wiem jak można tego bronić. 2 Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Dobra pany jestem w lokacji gdzie jest Spoiler Studnia zyczen Btw. najlepsza lokacja jak do tej pory. Wyczyściłem prawie całą i mam jeden problem. Jest miejscówka co zjeżdża sie na linie i są totemy i odradzający się ciągle wrogowie. Nie kumam co tam trzeba zrobic, żeby przestali się klonować. Pewnie rozwiązanie jest banalne, ale nie mam pojęcia co zrobić. I czy dużo mi zostało do końca? Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Godzinę temu, Square napisał: Walka wręcz w Ragnaroku została wykastrowana do jednego komba R1, R1, R1. Brak ciosów po uniku, brak kombinacji tarczą, które były w jedynce, a które teraz częściowo są w różnych tarczach. No nie wiem jak można tego bronić. Jak ktoś kompletnie nie walczy rękoma to tego nie odczuwa. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 1 godzinę temu, GSPdibbler napisał: Dobra pany jestem w lokacji gdzie jest Ukryj zawartość Studnia zyczen Btw. najlepsza lokacja jak do tej pory. Wyczyściłem prawie całą i mam jeden problem. Jest miejscówka co zjeżdża sie na linie i są totemy i odradzający się ciągle wrogowie. Nie kumam co tam trzeba zrobic, żeby przestali się klonować. Pewnie rozwiązanie jest banalne, ale nie mam pojęcia co zrobić. I czy dużo mi zostało do końca? Ci przeciwnicy są potrzebni do pewnej zagadki związanej ze smokiem nieopodal, więcej zdradzać nie mogę A co do długości i zakończenia to zależy bo jesteś w opcjonalnej lokalizacji Vanahaimu Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Godzinę temu, Whisker napisał: Ci przeciwnicy są potrzebni do pewnej zagadki związanej ze smokiem nieopodal, więcej zdradzać nie mogę A co do długości i zakończenia to zależy bo jesteś w opcjonalnej lokalizacji Vanahaimu Nie chodzi mi o tą miejscówke, tutaj sie skapnąłem co trzeba zrobić. Tam sa takie totemy co leczą mobkow i się ciagle odradzają. A tych totemów chyba się nie da rozwalić, tylko zamrozić, ale to nic nie daję, bo i tak pojawiają się kolejni. To jest na takiej skale na którą wjezdzamy po linie. Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Trzymaj ich z dala od tych totemów to umrą. Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 1 minutę temu, Square napisał: Trzymaj ich z dala od tych totemów to umrą. No tak robiłem, ale w nieskończoność pojawiają się nowi. Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Hmm, nie kojarzę abym tak miał. Możesz wrzucić filmik? Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Kurde, dopiero we wtorek mógłbym dać jakiegoś screena. Tam można się dostac tylko w nocy, wchodzi się na skałę i zjeżdża po linie na taką górkę niedaleko niebiańskiego ołtarza. Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 (edytowane) Z tego co pamiętam to tam są dwa te drzewka mgły i trzeba do odpowiedniego potworka zablokować toporkiem pasujące drzewko (czy tam totem). e. Czasami w takich lokacjach występuje też dowódca szaman i trzeba jego najpierw zabić rozpozna się go po tym, że czaruje on zieloną poświatą w kierunku orków co się ich normalnie bije. Nie pamiętam czy w tej lokacji on jest ale chyba tak bo tam słychać te modły z daleka Edytowane 28 listopada 2022 przez Ken Adams Cytuj
Goldie 2 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 Spoiler Walka pod murami Asgardu Panowie szybkie pytanie, ile mniej więcej zostało mi do końca? Cytuj
XM. 10 866 Opublikowano 28 listopada 2022 Autor Opublikowano 28 listopada 2022 Z cutscenkami godzina 1 Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 17 godzin temu, Farmer napisał: Czy w takim razie chcę kolejnego GoW-a? Niespecjalnie. Schemat gry musiałby się nieco zmienić już, i nie, nie mam tu na myśli dodanie nowych broni, amuletów czy tarcz. Spoiler ja tam kcę ale niech posiedzą nad tym Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 Ależ bym teraz przytulił odświeżenie trylogii greckiej w jakości takiej jak zaserwował Bluepoint w Demonsach. 2 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 3 minuty temu, smoo napisał: Ależ bym teraz przytulił odświeżenie trylogii greckiej w jakości takiej jak zaserwował Bluepoint w Demonsach. Ooo panie take my money. 350? Proszę bardzo piękny kawalerze. Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 28 minut temu, Figuś napisał: zapomnij To może chociaż 1 i 2 bo to era PS2 Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 3 minuty temu, smoo napisał: To może chociaż 1 i 2 bo to era PS2 wystarczyło by mi żeby chociaż kolekcje HD z PS3 podnieśli do UHD w 120FPS i mieć to natywnie. GoWiki to chyba jedyny powód tego, że żałuję sprzedaży PS3 bo resztę praktycznie mam dostępną na PS4/5 i PC. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 Jak się uzbroić Spoiler Na króla berserków? Jaki macie build ogólnie. Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 (edytowane) 50 minut temu, smoo napisał: Ależ bym teraz przytulił odświeżenie trylogii greckiej w jakości takiej jak zaserwował Bluepoint w Demonsach. Myślę, że po Ragnaroku przyjdzie właśnie czas na pełnoprawny temake jedynki. Edytowane 28 listopada 2022 przez Lukas_AT Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 (edytowane) 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Jak się uzbroić Pokaż ukrytą zawartość Na króla berserków? Jaki macie build ogólnie. Sam jestem na nim, i mam pomysł taki że zwykły szał nie ma sensu i pierwszy raz użyję tego leczenia pod R3+L3, a to przez ten jego najgorszy atak gdy konieczne jest rozbicie go tarczą, a on jest za daleko. Na hardzie pół drogocennego paska leci. Poświęce też statystyki i założę rękawicę i spódnicę Blasku, spowolnienia zawsze pomagają przyłożyć dwa razy siekierą. Zdecydowanie w walce głównie trzeba używać Spoiler włóczni z nałożonymi atakami ogłuszenia, w zasadzie walkę można pewnie skończyć wbijając mu je i detonując, dodatkowo idealny sposób by przerwać jego atak bifrosta gdy jest w powietrzu. Taki mam plan by dzisiaj go skończyć. Edytowane 28 listopada 2022 przez Rtooj Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Jak się uzbroić Pokaż ukrytą zawartość Na króla berserków? Jaki macie build ogólnie. Najlepsza zbroja to berserkerów, w dodatku świeci w ciemności. Heavy i light runic attack wszystkie ustawiłem sobie na szybko odnawiające się - żadne spektakularne huragany co się odnawiają 300+ sek. Tymi atakami można blokować tego ci*la najgorsze rzeczy. Resurrection stone najlepiej mieć ten co daje rage, bo rage i tak odda zdrowie. Dużo blokowania i strzał Frejki. a i tak się jest na dwa strzały więc najlepiej Spoiler zejść na łatwy Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 Dobra szybkie pytanie, właśnie jest po Spoiler Norny i zastanawiam się ile mi mniej więcej zostało? Porobił bym sobie jeszcze poboczne, ale muszę rozplanować granie bo w piątek calisto i nie wiem czy zdążę ograć Kratosika. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 samej fabuły z 5h max Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi