Rtooj 1 661 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Skonczone, został jeszcze jeden quest z figurkami i wymaksowanie. Wspaniała przygoda, jeszcze nigdy gow nie był tak bliski pierwszej trylogii. Marzę o 2 częściach zrobionych w ten sposób. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Też już pękło, dobre 8h mi to zajęło. Fantastyczne DLC, sorry Returnal, ale to jest teraz najlepsze darmowe DLC tej generacji. Coś wspaniałego, odszczekuje narzekania na brak DLC fabularnego - to było DLC fabularne do tego z rozpierdolem w stylu starych Gowów :). Cytuj
agst 138 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 (edytowane) Po zapowiedzi myslalem, że odpale, zagram kilka razy i tyle, ot fajny tryb do walki - nic bardziej mylnego. Praktycznie od razu widać, ze ten dodatek to po prostu fabularny epilog Ragnaroka, a to co sie dzieje dalej tylko to potwierdza. Te DLC stoi fabuła i nawet jak ktoś nie lubi rogalikow, to polecam obadać, będziecie zadowoleni. Dodatkowo ilość smaczków z Grecji jest bardzo, bardzo duza. W jednym momencie aż mi gały wyszły na wierzch, haha. Chociaz po zakończeniu stwierdzam, że mogli zaszaleć nawet ciut bardziej. Nie zmienia to jednak tego, że to jest kapitalny dodatek. Edytowane 15 grudnia 2023 przez agst Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Dla antyfanów rogali - na poziomie normal jeżeli ma się skilla to przejście bez śmierci jest całkowicie możliwe, wychodzi wtedy normalna gra z paroma powtórzonymi komnatami ale z innymi przeciwnikami. Dla reszty po skończeniu gry zaczyna się główna zabawa Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Teraz żałuję, że po splatynowaniu, grę sprzedałem, miało nie być żadnych DLC a tu twórcy wypuszczają fajny mięsisty tryb, ech Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 6 minut temu, Rtooj napisał: Dla antyfanów rogali - na poziomie normal jeżeli ma się skilla to przejście bez śmierci jest całkowicie możliwe, wychodzi wtedy normalna gra z paroma powtórzonymi komnatami ale z innymi przeciwnikami. Dla reszty po skończeniu gry zaczyna się główna zabawa Dokładnie fabularnie rogalika można przejść nawet nie ginąc, ew. ginąć kilka razy na normalu, a są jeszcze jakieś niższe poziomy trudności ( w sumie 5) i wszystkie zaliczją się do wspólnej progresji, nie można tego zrobić lepiej, kozacy z Santa Monica dowieźli. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 1 minutę temu, Rotevil napisał: Teraz żałuję, że po splatynowaniu, grę sprzedałem, miało nie być żadnych DLC a tu twórcy wypuszczają fajny mięsisty tryb, ech Ale ta gra chyba jest za 39,99 w koszach tesco ;] Co zabawne, mimo tego nadal ani widu ani słychu o premierze na PC. A miało być już zaraz. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Używki latają po 150 zł, gdzie ty masz te 39 w Tesco Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Ale ta gra chyba jest za 39,99 w koszach tesco ;] Co zabawne, mimo tego nadal ani widu ani słychu o premierze na PC. A miało być już zaraz.Wręcz przeciwnie, gra trzyma mocno cenę od premiery. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 (edytowane) A to pardon, ostatnio widziałem w jakimś lombardzie za 100 zł, myślałem że od tego czasu szybko spadło. Co nie zmienia faktu że kupno używki, przejście darmowego DLC, i odsprzedanie może się wiązać ostatecznie z opłatami wysyłki. Edytowane 15 grudnia 2023 przez Rtooj Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Za dużo zachodu z tym, liczę na to, że w przyszłym roku gra trafi na abonament i wtedy się ogra Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 11 minutes ago, Rtooj said: Co zabawne, mimo tego nadal ani widu ani słychu o premierze na PC. A miało być już zaraz. Do 2 lat po premierze konsolowej wyjdzie. Tak jak było z Rachet, Miles i Horizon. Nie będę ogłaszać portu gow skoro cykl marketingowy horizon forbidden west na pc teraz jest Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Ryuk napisał: Do 2 lat po premierze konsolowej wyjdzie. Tak jak było z Rachet, Miles i Horizon. Nie będę ogłaszać portu gow skoro cykl marketingowy horizon forbidden west na pc teraz jest Dokładnie, oni zawsze robią przerwy, chronologicznie najpierw Horizon i nie mam pewności, czy przypadkiem przed Gowem nie wrzucą Part 2 TLOU, bo serial itp. Trochę świeżych ocen graczy (sam dałbym solidne 9.5/10 za to mięsiste FREE DLC) I pierwsze recki: Edytowane 15 grudnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Pamiętajcie, żeby sprawdzić R3 w sekcji strojów po skończeniu dlc, nawet w podstawce to udostępnili Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 4 minuty temu, Kafaresko napisał: Pamiętajcie, żeby sprawdzić R3 w sekcji strojów po skończeniu dlc, nawet w podstawce to udostępnili Taa, przechodzi wszystko ładnie pomiędzy trybami, miałem kończyć z DLC i grą na napisach końcowych z DLC, ale słabo to widzę . Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Ale to jest dobre Miałem zagrać chwilę,ale ten tryb tak wciąga. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 12 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Ale to jest dobre Miałem zagrać chwilę,ale ten tryb tak wciąga. Ja skonczylem już wczoraj, ale został mi jeden trofik i trochę nieśmiało myślę o NG+ Spoiler Młodym Kratosem z full Blades of Olympus Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Polecam ograć to DLC od deski do deski i potem iść na Walkirię Gnę w normalnej grze. Po zakończeniu podstawki kilka razy do niej podchodziłem na Give me Balanced i może do 50% paska schodziłem. Po DLC, który uczy BARDZO mocno techniki systemu walki, skilli i movesetów Gna padła za 3cim podejściem xD. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Po zakończeniu podstawki kilka razy do niej podchodziłem na Give me Balanced i może do 50% paska schodziłem. Po DLC, który uczy BARDZO mocno techniki systemu walki, skilli i movesetów Gna padła za 3cim podejściem xD. Dla mnie dużo silniejszy wydawał się ten ostatni król, Gne zabiłem za trzecim czy czwartym podejściem gdy grałem na premierę a on po kilku godzinach prób u mnie padł dopiero. Ja w dlc Spoiler Tyra pokonałem , daleko do końca? Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 4 minuty temu, Lochu napisał: Dla mnie dużo silniejszy wydawał się ten ostatni król, Gne zabiłem za trzecim czy czwartym podejściem gdy grałem na premierę a on po kilku godzinach prób u mnie padł dopiero. Ja w dlc Ukryj zawartość Tyra pokonałem , daleko do końca? Trzeba go jakoś chyba Spoiler 4 albo 5 razy ubić, za każdym razem walka wygląda inaczej. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 Dodatek ukończony i z ostatnio ogrywanych giereczek zdecydowanie nic mnie tak nie wessało .Co by nie mówić rogaliki mają działać jak kokaina i ten model tutaj sprawdza się wspaniale bo jednak pod względem walki God Of War jest bardzo przyjemny i mięsisty. Do tego Kratos w zestawie czarnego niedźwiedzia ze skórą na plecach robi robote. Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 Bardzo mi się podoba ten dodatek. Nie ma co się bać - to przyjemny rougelite, gdzie po śmierci i tak wiele zostaje. Nawet spokojnie mógłbym Valhalle uznać za rozszerzenie fabularne/epilog do Ragnaroka. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 19 minut temu, SpacierShark123 napisał: Do tego Kratos w zestawie czarnego niedźwiedzia ze skórą na plecach robi robote. Całe NG+ tak przeszedłem, szkoda tylko że Ostrza prześwitują. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 Teraz najlepszą opcją na NG+ jest strój młodego Kratosika <3, ale nie mam tyle samozaparcia, żeby znowu przechodzić. Natomiast miły gest, że można użyć tego looku w NG+ (i tylko tam i w Valhalli, w NG opcja niedostępna). Cytuj
Figuś 21 248 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 wyjebane DLC, masa smaczków z greckiej części historii Kratosa Spoiler w sumie to na tym się opiera ten epilog dla nordyckiej części i odnalezieniu Spoiler nowej ścieżki dla Kratosa Największy plus to Spoiler brak gówniaka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi