Square 8 783 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 Ktoś tu w ogóle brał Ragnaroka na PC? Dalej w grze jest błąd blokujący misje poboczną, który miałem na premierę. Nic poważnego, platynę dalej da się wbić, ale 100% w grze nie wpadnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 36 minut temu, GearsUp napisał(a): To co będzie na Pro xDD. Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 12 minut temu, Square napisał(a): Ktoś tu w ogóle brał Ragnaroka na PC? Tak, ja. Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 I jak oceniasz gierkę na razie? Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 Pograłem 6 godzin (mam trochę utrudnienie, bo moja dziołcha chce patrzeć jak pykam, bo podoba jej się historia i poprzednią część też "obejrzała" mi zza ramienia) do momentu w którym uwalnia się wiadomo kogo. Godny sequel, a że oryginał bardzo mi siedział to na ten moment Ragnarok jest zajebisty i pyka się w niego naprawdę przednio. Jakość portu również spoko, nie natknąłem się na żadne błędy, glitche czy słabą optymalizację, jakościowo to naprawdę wysoka półka. Podoba mi się nacisk na wykorzystanie "tej drugiej" brońki, mam wrażenie, że jest bardziej przydatna od Lewiatana w starciu z grupkami przeciwników i oferuje trochę większy wachlarz możliwości. Ogółem - lubię to, bardzo dobry sequel. 1 Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 No na początku tak jest, później niestety miejscami siada, ale to się jeszcze sam przekonasz. Ja ogrywałem jakiś czas temu 2018 i przymierzam się do kolejnego przejścia Ragnaroka. Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 9 minut temu, Square napisał(a): No na początku tak jest, później niestety miejscami siada, ale to się jeszcze sam przekonasz. Ja ogrywałem jakiś czas temu 2018 i przymierzam się do kolejnego przejścia Ragnaroka. A to zobaczymy co dalej, na ten moment mam poczucie dobrze wydanej kasy grając w Ragnaroka. Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 5 minut temu, Bzduras napisał(a): A to zobaczymy co dalej, na ten moment mam poczucie dobrze wydanej kasy grając w Ragnaroka. Nic nie siada, spokojnie:) . Cytuj
Emet 1 110 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 Opinie dosyć podzielone na internetach i forumku. Ja osobiście jestem zadowolony i stawiam Ragnaroka na równi (wysoko) jak GoW 2018. Wątek główny grało się równie dobrze, ale poboczne kwestie i platynowanie nawet chyba lepiej, bo wydaje mi się że chyba nieco mniej tu backtrackingu przy właśnie misjach pobocznych (aczkolwiek może to tylko złudne wrażenie). Cytuj
Rooofie 170 Opublikowano 28 września 2024 Opublikowano 28 września 2024 Nie rozumiem tych podzielonych opinii, w czym Ragnarok jest gorszy od pierwszej części? Według mnie w każdym aspekcie jest lepszy. Powtarzam sobie go teraz na PC i nie ma się do czego przyczepić jeśli chodzi o technikalia. Cytuj
Rtooj 1 704 Opublikowano 28 września 2024 Opublikowano 28 września 2024 Gdyby nie etapy z młodym to gra bez wad. Która lepsza? Kwestia która jest doskonalsza. Raczej Ragnarok. Cytuj
SlimShady 3 452 Opublikowano 28 września 2024 Opublikowano 28 września 2024 Szkoda, że tytułowy Ragnarok, to pierd na wietrze. Nie wykorzystali potencjału, a może zwyczajnie tego typu rozgrywka i kamera nie sprzyja epickości, z której słynie cała seria. Cytuj
McDrive 3 119 Opublikowano 28 września 2024 Opublikowano 28 września 2024 1 godzinę temu, SlimShady napisał(a): Szkoda, że tytułowy Ragnarok, to pierd na wietrze. Nie wykorzystali potencjału, a może zwyczajnie tego typu rozgrywka i kamera nie sprzyja epickości, z której słynie cała seria. Bo stary rzut izometryczny był idealny do "epickości" Stara kamera pokazywała na co miałeś patrzeć żeby ukryć ułomności PS2. Cytuj
Dalhi 231 Opublikowano środa o 13:39 Opublikowano środa o 13:39 (edytowane) Ehh, wpipi mnie ta gra. Z jednej strony to całkiem dobra siekanka i jest fantastycznie wykonana a z drugiej co 10 sekund traktuje mnie jak debila. Atreus i Mimir co chwilę kłapią dziobem i komentują co robię, albo co powinienem zrobić. Do przesady, jakby im pozamykać mordy to tytuł byłby o wiele strawniejszy. Gram dalej bo mimo wszystko to dobra przygoda, ale niesmak pozostaje. Bez gówniaka i gadającej głowy to byłby epicki slasher. Edytowane środa o 13:39 przez Dalhi Cytuj
Square 8 783 Opublikowano środa o 14:19 Opublikowano środa o 14:19 Tam w opcjach nie ma ograniczenia podpowiedzi? Ogrywałem ostatnio I jakoś nie przeszkadzało mi, ale ogólnie gierki od Sony (i nie tylko) traktują gracza jak ostatniego debila. Cytuj
mario10 564 Opublikowano środa o 14:25 Opublikowano środa o 14:25 Podpowiedzi jest za dużo, ale akurat gadanie Mimira o różnych historiach mi się podobało Cytuj
MEVEK 3 640 Opublikowano środa o 14:40 Opublikowano środa o 14:40 55 minut temu, Dalhi napisał(a): Ehh, wpipi mnie ta gra. Z jednej strony to całkiem dobra siekanka i jest fantastycznie wykonana a z drugiej co 10 sekund traktuje mnie jak debila. Atreus i Mimir co chwilę kłapią dziobem i komentują co robię, albo co powinienem zrobić. Do przesady, jakby im pozamykać mordy to tytuł byłby o wiele strawniejszy. Gram dalej bo mimo wszystko to dobra przygoda, ale niesmak pozostaje. Bez gówniaka i gadającej głowy to byłby epicki slasher. Tez na to narzekalem. Tak jak Grzes napisal. Wiekszosc tytulow od sony ma takie podpowiadajki. Idziesz sobie po explorowac a tu juz po chwili wyskakuje ci podpowiedz bo gra mysli ze sie zgubiles W TLoU podobnie jest. Cytuj
mario10 564 Opublikowano środa o 14:43 Opublikowano środa o 14:43 Ale w sumie dobra by była opcja żeby wyłączyć lub zmniejszyć natężenie podpowiedzi. Cytuj
Dalhi 231 Opublikowano środa o 15:09 Opublikowano środa o 15:09 https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/66 Sprawdzę wieczorem jak działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi