Square 8 947 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia W końcu zmieniają transmog, nie trzeba ulepszać do 9 poziomu, szkoda, że tyle po premierze. Strój Black Bear też dostępny w zwykłej grze, a nie tylko w NG+, plus pierdoły na PC po zalogowaniu do PSN. https://x.com/i/article/1884632071802683392 Cytuj
zdrowywariat 523 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Jedyna z wielu ogranych przeze mnie gier na PS5, od której się odbiłem, nie umiem wytłumaczyć dlaczego, może dam drugą szansę za jakiś czas. Cytuj
Krzysztof93 1 491 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) Ukończone. Weszło jak chałka z masłem, odrobiną miodku i kubkiem pysznej kawusi. Jedynka z 2018 roku wspaniała a moim zdaniem sequel jeszcze lepszy. Tutaj moje wypociny a w skrócie powiem tak. Pozwoliłem porwać się miłości do gierki Edytowane 14 lutego przez Krzysztof93 3 1 Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Lepsza, ale ten Ragnarok, to trochę z nazwy. Cytuj
jimmy 1 614 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ragnarok doskonały sequel, perfekcyjna gra i wspaniała przygoda. Palce lizać. 3 Cytuj
Krzysztof93 1 491 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 1 minutę temu, SlimShady napisał(a): Lepsza, ale ten Ragnarok, to trochę z nazwy. No... tak lepsza nazwa by była ,,God of War: Obawy w związku z Ragnarökiem'' Cytuj
Square 8 947 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Jeżeli powstaje nowy GoW to mam nadzieję, że wywalą jedno ujęcie. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Ragnarok doskonały sequel, perfekcyjna gra i wspaniała przygoda. Palce lizać. Jest to też najlepsza gra Sony zrobiona tej generacji (tak tak, wiem, że wyszła na PS4, ale zrobili ją w tej). Cytuj
mitra 1 813 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 22 godziny temu, jimmy napisał(a): Ragnarok doskonały sequel, perfekcyjna gra i wspaniała przygoda. Palce lizać. Perfekcyjna może nie, bo te elementy z Atreusem to większości chyba nie pasowały i były dosyć nudne. Ale jeśli uważasz to za perfekcję, to spoko, każdy ma prawo do swojego zdania. Cytuj
Elitesse 385 Opublikowano sobota o 17:36 Opublikowano sobota o 17:36 Musieli jakoś urozmaicić rozgrywkę aby nie było narzekania, że sequel jest w gruncie rzeczy tylko tym samym. Pewne elementy wypadają lepiej lub trochę gorzej jednak jak dla mnie ogólny odbiór jest na plus. Jeszcze nie skończyłem tej części ale jestem już chyba bliżej końca niż dalej. To kolejna gra Sony (czy z ich studia), którą ogrywam i wywiera na mnie wrażenie, że potrafią robić gry. Właśnie tak to się powinno robić. Brakuje mi takich na platformie M$. 2 1 Cytuj
Krzysztof93 1 491 Opublikowano poniedziałek o 10:11 Opublikowano poniedziałek o 10:11 Ragnarök to taki blockbuster ale z tych porządnych jak Gladiator, LoTR, Diuna etc. uczta dla oka, ucha, daje polubić postacie, daje im jakiś rozwój emocjonalny, angażuje, wywołuje emocje chciałbym więcej takich gier. Gameplay Atreusa jest szybki i prosty nie wiem dlaczego ludzie tak narzekają, dla mnie to było ciekawe spojrzenie na świat i postacie, których Kratos nie mógł tak po prostu ,,osobiście'' poznać. Mijały mi te etapy bardzo szybko tak szybko, że nie zdążyłbym zacząć narzekać. Cytuj
BRY@N 1 853 Opublikowano poniedziałek o 10:15 Opublikowano poniedziałek o 10:15 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Gameplay Atreusa jest szybki Może dlatego, że on szybki nie był. Dla mnie jego etapy były bardzo męczące przez to, że były takie powolne. 1 Cytuj
mario10 577 Opublikowano poniedziałek o 10:55 Opublikowano poniedziałek o 10:55 Te etapy Atreusa z tego co pamiętam szału nie robiły ale nie pamiętam żeby mnie jakoś mega irytowały. Cytuj
Square 8 947 Opublikowano poniedziałek o 11:12 Opublikowano poniedziałek o 11:12 Pierwszy był fajny, potem był przydługi las, który strasznie zamulił, a następne to już wkurzały tylko, nie licząc Spoiler wizyty w Asgardzie i walki z Heimdalem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi