Opublikowano 21 marca21 mar No dodali kolorek. Download now, jakby nie wiadomo jaka zawartość to była.
Opublikowano 22 marca22 mar Na silniku God of War 2018 i Ragnaroka z jednym ujeciem Dzisiaj skonczylem grac w gowiii i z rozpedu rozpoczalem gow18, a co za tym idzie, taki mam postulat Jest moc w piesciach Kratosa z tej perspektywy nieziemka, czyli boska
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi https://thatparkplace.com/god-of-war-series-for-amazon-prime-faces-controversies-series-may-skip-over-kratos-story-in-ancient-greece/Grecja? Wkurzony bohater urywający głowy swoim przeciwnikom? Zemsta jako motyw przewodni? Cycki? Panie Graczyku, oszalał pan? Przechodzimy od razu do tatusiowania i gówniakowania
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Łatwiej zrobić film/serial o chłopie rąbiącym drewno, który pływa łódką, niż pokazać skalę i spektakularność greckiej sagi.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Wiadomo. Ale skoro nie mają zamiaru pokazać tego z czego zasłynęła ta seria (i co sprawiało, że była tak dobra), to może lepiej niech się w ogóle nie biorą za ekranizację, zwłaszcza że story będzie niekompletne. Przecież GoW 2018 i Ragnarok to był taki swoisty redemption arc Kratosa.I jeszcze to info, że szołraner nigdy nie grał w żadną część, jest się czym chwalić
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Pewnie jakieś retrospekcje dadzą w formie biednego cgi i nara. Po co się wysilać. A to chwalenie się, że nie zna się materiału źródłowego to ostra patologia. Przynajmniej wiadomo co z tego wyjdzie. Materiał dla Drwala
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi W dniu 7.04.2025 o 13:51, Josh napisał(a):I jeszcze to info, że szołraner nigdy nie grał w żadną część, jest się czym chwalić Standard, mało który showrunner cokolwiek wie o materiale źródłowym - jeśli jakikolwiek.A potem się dziwią, że serial jest jechany za niską jakość a „tfurcy” wyzywają widzów od hejterów :)
Opublikowano czwartek o 17:505 dni Przeszedłem sobie drugi raz i bawiłem się świetnie. Bardzo mi się podoba gra jako całość. Wygląda pięknie graficznie, walka jest różnorodna w zależności od broni, historia jest fajna i ma niezły twist, postacie poboczne są wyraziste Odyn, Freya, Sindri i Brok, Thor.Jest to porządny blockbuster i kawał solidnej gry pewnie jeszcze kiedyś wrócę.Jedyny smuteczek jest o historię Sindriego i Broka
Opublikowano piątek o 03:354 dni Ja ostatnio obejrzalem document raising kratos i tez mnie jakos tak naszlo zeby jeszcze raz zagrac. Najchetniej bym zagral we wszystkie czesci od poczatku, najpierw grecja potem skandinawia. BY mogli cos na ps5 wydac
Opublikowano piątek o 04:504 dni Mieli idealną okazję do zapowiedzi i przespali więc nie ma co liczyć. Pozostaje ogranie w streamingu jak masz Premium, ale nie ma tam CoO i GoS.
Opublikowano piątek o 05:034 dni A oni coś jeszcze robią w tym uniwersum bo niby można by było dalej rozwijać wątek Atreusa czy Kratosa, Obie te ostatnie części mi fajnie siadły no chyba, że powrót do Grecji.
Opublikowano piątek o 08:304 dni Egipt albo Indie - nic ciekawszego już nie zostało wśród mitologii. Muzułmańska odpada, wiadomo.
Opublikowano piątek o 08:334 dni 3 godziny temu, mario10 napisał(a):chyba, że powrót do GrecjiPowrót do Grecji nie ma najmniejszego sensu.
Opublikowano piątek o 08:374 dni Ma ale tylko w przypadku, gdyby robili remake albo reboot. Jeszcze w grę wchodziłaby mitologia celtycka, tylko ona chyba jest zbyt egzotyczna i zbyt oddalona czasowo, żeby z niej skorzystali. Może w God of War 44.
Opublikowano piątek o 08:374 dni Ja mam dopiero 20h na liczniku ale podoba mi się wszystko przez ten czas o wiele bardziej niż w pierwszym nordyckim
Opublikowano piątek o 08:484 dni Remake w Grecji bym przytulił na wzór tych dwóch ostatnich części. Tą nordycką mitologię fajnie zaadaptowali przez żonę, ale do Indii chyba ciężko. Zobaczymy czy coś fajnego wymyślą.
Opublikowano piątek o 09:114 dni Remake Grecji, albo spin-off z gowniakiem w roli głównej. Ewentualnie Egipt, ale to już chyba trochę za duży misz masz by był. Idąc tokiem kolejnych bóstw w końcu by przyszedł zaszlachtować samego Chrystusa bo mu bogów zbraknie, tak więc my nie sądzę aby to ciągnęli
Opublikowano piątek o 09:124 dni 23 minuty temu, mario10 napisał(a):Remake w Grecji bym przytulił na wzór tych dwóch ostatnich części.Oj, zdecydowanie, taka bliskość mogłaby naprawdę solidnie pokazać brutalność ówczesnego Kratosa, aaaaale…koniecznie zrezygnować z jednego cięcia na rzecz normalnego TPP
Opublikowano piątek o 09:264 dni Żeby się nie okazało, że Kratos wytnie w pień bogów we wszystkich mitologiach