Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano

No dodali kolorek. Download now, jakby nie wiadomo jaka zawartość to była.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 231 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Ale by pięknie weszła zapowiedź remasterów na koniec tego filmiku.

Opublikowano

Na silniku God of War 2018 i Ragnaroka z jednym ujeciem ;) 

Dzisiaj skonczylem grac w gowiii i z rozpedu rozpoczalem gow18, a co za tym idzie, taki mam postulat

Jest moc w piesciach Kratosa z tej perspektywy nieziemka, czyli boska

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Łatwiej zrobić film/serial o chłopie rąbiącym drewno, który pływa łódką, niż pokazać skalę i spektakularność greckiej sagi.

Opublikowano

Wiadomo. Ale skoro nie mają zamiaru pokazać tego z czego zasłynęła ta seria (i co sprawiało, że była tak dobra), to może lepiej niech się w ogóle nie biorą za ekranizację, zwłaszcza że story będzie niekompletne. Przecież GoW 2018 i Ragnarok to był taki swoisty redemption arc Kratosa.

I jeszcze to info, że szołraner nigdy nie grał w żadną część, jest się czym chwalić dynia

Opublikowano

Pewnie jakieś retrospekcje dadzą w formie biednego cgi i nara. Po co się wysilać.

A to chwalenie się, że nie zna się materiału źródłowego to ostra patologia. Przynajmniej wiadomo co z tego wyjdzie. Materiał dla Drwala

Opublikowano
W dniu 7.04.2025 o 13:51, Josh napisał(a):

I jeszcze to info, że szołraner nigdy nie grał w żadną część, jest się czym chwalić dynia

Standard, mało który showrunner cokolwiek wie o materiale źródłowym - jeśli jakikolwiek.

A potem się dziwią, że serial jest jechany za niską jakość a „tfurcy” wyzywają widzów od hejterów :)

Opublikowano

Przeszedłem sobie drugi raz i bawiłem się świetnie.
Bardzo mi się podoba gra jako całość. Wygląda pięknie graficznie, walka jest różnorodna w zależności od broni, historia jest fajna i ma niezły twist, postacie poboczne są wyraziste Odyn, Freya, Sindri i Brok, Thor.

Jest to porządny blockbuster i kawał solidnej gry pewnie jeszcze kiedyś wrócę.

Jedyny smuteczek jest o

historię Sindriego i Broka

Opublikowano

Ja ostatnio obejrzalem document raising kratos i tez mnie jakos tak naszlo zeby jeszcze raz zagrac. Najchetniej bym zagral we wszystkie czesci od poczatku, najpierw grecja potem skandinawia.

BY mogli cos na ps5 wydac

Opublikowano

Mieli idealną okazję do zapowiedzi i przespali więc nie ma co liczyć. Pozostaje ogranie w streamingu jak masz Premium, ale nie ma tam CoO i GoS.

Opublikowano

A oni coś jeszcze robią w tym uniwersum bo niby można by było dalej rozwijać wątek Atreusa czy Kratosa, Obie te ostatnie części mi fajnie siadły no chyba, że powrót do Grecji.

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał(a):

chyba, że powrót do Grecji

Powrót do Grecji nie ma najmniejszego sensu.

Opublikowano

Ma ale tylko w przypadku, gdyby robili remake albo reboot. Jeszcze w grę wchodziłaby mitologia celtycka, tylko ona chyba jest zbyt egzotyczna i zbyt oddalona czasowo, żeby z niej skorzystali. Może w God of War 44.

Opublikowano

Ja mam dopiero 20h na liczniku ale podoba mi się wszystko przez ten czas o wiele bardziej niż w pierwszym nordyckim

Opublikowano

Remake w Grecji bym przytulił na wzór tych dwóch ostatnich części. Tą nordycką mitologię fajnie zaadaptowali przez żonę, ale do Indii chyba ciężko. Zobaczymy czy coś fajnego wymyślą.

Opublikowano

Remake Grecji, albo spin-off z gowniakiem w roli głównej. Ewentualnie Egipt, ale to już chyba trochę za duży misz masz by był. Idąc tokiem kolejnych bóstw w końcu by przyszedł zaszlachtować samego Chrystusa bo mu bogów zbraknie, tak więc my nie sądzę aby to ciągnęli

Opublikowano
23 minuty temu, mario10 napisał(a):

Remake w Grecji bym przytulił na wzór tych dwóch ostatnich części.

Oj, zdecydowanie, taka bliskość mogłaby naprawdę solidnie pokazać brutalność ówczesnego Kratosa, aaaaale…

koniecznie zrezygnować z jednego cięcia na rzecz normalnego TPP

Opublikowano

Żeby się nie okazało, że Kratos wytnie w pień bogów we wszystkich mitologiach )