Figaro 8 281 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 Aż developer musi odpisywać tym trollom. Boże, jaki wstyd być graczem xd 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 836 Opublikowano 12 września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 września 2021 Thor według mnie świetny. Wygląda na takiego skurwiela, co to chętnie komuś przypierdoli młotkiem jak w gwoździa. Natomiast Angrboda nie budzi we mnie żadnych emocji czy odczuć. Przynajmniej po tym krótkim fragmencie. Ale żeby się srać, że jest czarnoskóra? Pomysł dobry jak każdy inny, biorąc pod uwagę jakie dziwactwa w tej mitologii odchodzą. I nie ma problemu w tym, że komuś jedna czy druga wizja się nie podoba. To kwestia smaku czy gustu. Problem zaczyna się wtedy, gdy ktoś zaczyna nieprzyjemnie naciskać na twórców, bo ICH pomysł nie pokrywa się z naszym. Skrytykować można, ale ostatecznie to ich decyzja i oni biorą za nią odpowiedzialność. Chętnie bym już wskoczył w wir walki. Impet tych ciosów z trailera mnie hipnotyzuje. A w ramach przerywnika pyszna eksploracja. Będzie grane na premierę, oj tak. 11 Cytuj
łom 2 020 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 Ciekawe czy te same osoby płakały że w Hadesie też występowały czarnoskóre postacie (np. Ares i Dionizos) mimo że pochodzą z mitów greckich. Jeszcze bym zrozumiał jak by jakaś 'realistyczna' postać np. Król Artur był sportretowany jako czarny ale pluć się o całkowicie fikcyjną postać dodatkowo z innego 'świata', bez przesady. W filmowym Thorze był np. czarny Heimdall i chyba nikt wtedy nie płakał. 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 (edytowane) To jest jednak problem w grach, że jak w żadnym innym medium różne paparuchy roszczą sobie prawa do zmiany danego tytułu pod swojego dyktando. Jasne, może mnie coś nie pasować, ale uważam, że nawet, to co zrobiło Bioware przy okazji zakończenia trylogii było złe i dało paliwo do następnych nacisków. Wyszło jak wyszło, ale to jest twoja decyzja póki jesteś twórcą. Będziesz za to rozliczony, i generalnie powinieneś mieć wyjebane na wszelkie utyskiwania. Edytowane 12 września 2021 przez SlimShady Cytuj
Ludwes 1 689 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 (edytowane) zacznijmy od tego, że ci twórcy nie powinni poswiecic choćby 5 sekund na odpisywanie tym upoledzencom Edytowane 12 września 2021 przez Ludwes 4 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 A co dopiero wprowadzać zmiany pod publiczke. Przypomni ktoś ten tytuł co jakaś postać w kolorze arbuz wywołała burzę i twórcy wprowadzili zmiany? Cytuj
łom 2 020 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 Kolor arbuz? Mi tylko przypomina się akcja z Little Devil Inside i 'rasistowskimi' maskami przeciwników : ) 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 To chyba właśnie to. A to to z arbuzem coś innego było, nie wiem czy nie w CTR. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 Byl jeszcze Sonic, ale tu mieli racje Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 września 2021 Opublikowano 12 września 2021 41 minut temu, łom napisał: Ciekawe czy te same osoby płakały że w Hadesie też występowały czarnoskóre postacie (np. Ares i Dionizos) mimo że pochodzą z mitów greckich. Jeszcze bym zrozumiał jak by jakaś 'realistyczna' postać np. Król Artur był sportretowany jako czarny ale pluć się o całkowicie fikcyjną postać dodatkowo z innego 'świata', bez przesady. W filmowym Thorze był np. czarny Heimdall i chyba nikt wtedy nie płakał. To jest w ogóle zabawna kwestia. Wielki siwy facet jak portretuje się Zeusa wcale tak w wierzeniach greckich nie musiał wyglądać bo tak nie wyglądali Grecy. Przypisuje się wygląd fikcyjnym postaciom na wzór interpretującego, stad chociażby utarci biali ludzie w wierze katolickiej, których w ogóle w Biblii nie było. Białe jak śnieg postacie w mitologii bo tak wyobrażano sobie że mogli wyglądać. Utożsamia się ich z tym jak wtedy wyglądali ludzie pod względem etnicznym. Dzisiaj wyobraża sobie ich tak jak wyglądają ludzie dzis. Przesmieszne jest larum o kolor skory fikcyjnych postaci. Rozumiem zamianę królowej angielskiej na czarna w produkcji historycznej ale nie w bajce. Ciekawe czy Ci sami ludzie są gotowi na to że Loki był zarówno ojcem jak i matka? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Nie no, graficzka naprawdę imponujaca Centaur Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Dla mnie Łysy to zdecydowanie najlepszy ex aż strach się bać jaka ocena będzie jak już jedynka ma 94 pomachalbym już siekierka. Oby tylko nie przełożyli na marzec 23 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 „Jedynkę” uważam za długa grę, jak dobrze pamietam zajęła mi 18 godzin. Ale potem przyszło TLOU II, które przechodziłem 35 godzin. I kiedy wiemy, że w tej części głównie para poszła w historie niż w technikalia to chciałbym tak długiej przygody jak ta od Naughty Dog. Skoro ta cześć ma zakończyć sagę nordycka to musi tu być długo i epicko. No musi… Cytuj
ginn 803 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Przypierdalanko na siłę, ale na ostatnim screenie ostrza scaliły się z toporem chyba, że Łysy majstrował z broniami. Poza tym, to byle do 2022... Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 2 minuty temu, ginn napisał: Przypierdalanko na siłę, ale na ostatnim screenie ostrza scaliły się z toporem chyba, że Łysy majstrował z broniami. Poza tym, to byle do 2022... To się chyba nigdy nie zmieni w grach Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 18 minut temu, ginn napisał: Przypierdalanko na siłę, ale na ostatnim screenie ostrza scaliły się z toporem chyba, że Łysy majstrował z broniami. Poza tym, to byle do 2022... Ale zabawne że coś takiego przeszło w oficjalnym bullshocie Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 4K bez kompresji, zajebiście to wygląda dopiero teraz czuć przeskok https://www.gamersyde.com/video_god_of_war_ragnarok_god_of_war_ragnarok-46112_en.html 2 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 Modele postaci są podobne, ale dużo lepszy draw distance i tekstuki robią robotę. Robią tryb 60fps? IMO mogliby olać totalnie, bo nie jestem wielkim fanem cut scenek w 60 i wole cinematic experience xd a gra pewnie znowu będzie bez cięć jedną kamerą co było zajebistym zabiegiem w poprzedniku. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 14 godzin temu, Soban napisał: Modele postaci są podobne, ale dużo lepszy draw distance i tekstuki robią robotę. Robią tryb 60fps? IMO mogliby olać totalnie, bo nie jestem wielkim fanem cut scenek w 60 i wole cinematic experience xd a gra pewnie znowu będzie bez cięć jedną kamerą co było zajebistym zabiegiem w poprzedniku. Domyślam się, że jak to jest cross gen to 60 będzie na PS5. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Byłoby przedziwne gdyby 60 klatek nie było skoro poprzednia cześć śmiga w 4K i 60 klatkach (co prawda szachownicowym ale nie robili już natywnej rozdzielczości) 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Jak na razie każdy tytuł first party (jak i chyba ogólnie większość gierek) oferuje 60 klatek, z Ragnarokiem nie będzie inaczej, a nawet zaryzykowałbym stwierdzenie, że taki wybór trybów wyświetlania będzie standardem w tej generacji. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 września 2021 Opublikowano 14 września 2021 Obstawiam, że bedą tryby Performance i Quality jak w Horizonie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi