Opublikowano 10 czerwca 20222 l Jeśli gow wskoczyły faktycznie 11.11.22 to przygotowali się na jesień w tym roku
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Ciężko mi się jarać tą zapowiedzią TLOU Remake. Ileż razy można to samo odgrzewać? Z datą premiery Ragnarok to już w ogóle kpina. Czekam spokojnie i nie jaram się już żadnymi rewelacjami z dupy internetu w tej sprawie.
Opublikowano 18 czerwca 20222 l Cory Barlog ostatnimi czasy to zajmuje się głównie szukaniem atencji w internetach
Opublikowano 18 czerwca 20222 l To chyba Kojimy nie śledzisz na tłiterze, jego samouwielbienie i autopromocja wyjebuje z rana i wieczorem poza skalę. btw. Raf Grasseti reżyser gry też ostatnio zaczyna hajpować. Spoiler przesunięcie premiery na 2023
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Powinna zaraz ruszyć wielka kampania marketingowa jak ma być w tym roku.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Teraz, Figuś napisał: ale wiesz że to jest fejk ale to już nie (chyba)
Opublikowano 28 czerwca 20222 l no dopisek/aktualizacja do ratingu z maja w Korei, czy on coś nam mówi o sopie w czwartek?
Opublikowano 1 lipca 20222 l Plotka z reddita https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/vohp37/god_of_war_ragnarok_is_coming_11102022_according/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Opublikowano 2 lipca 20222 l Podobno kolekcjonerka z młotem Thora w skali 1:1, czyli pewnie policzą sobie z tysiaczek.
Opublikowano 2 lipca 20222 l Ciekawe czy młot Thora skończy jako nasza broń. W sumie bardzo podobne do topora by było, ale chciałbym zobaczyć zdziwienie Odyna.
Opublikowano 2 lipca 20222 l 1 godzinę temu, Square napisał: Ciekawe czy młot Thora skończy jako nasza broń. W sumie bardzo podobne do topora by było, ale chciałbym zobaczyć zdziwienie Odyna. Skad wiadomo czy Kratos da rade go w ogole dzwignac
Opublikowano 2 lipca 20222 l Nie jestem pewien czy w mitologi jest ten motyw o byciu godnym aby podnieść Mjollnira.
Opublikowano 2 lipca 20222 l Nie będę zaskoczony jeśli Kratos będzie wcześniej wywijał włócznią Odyna. Kombo tarcza + włócznia w nowym systemie walki może w końcu zadziałać bo ta włócznia co była w GoW2 średnio mi się podobała.
Opublikowano 2 lipca 20222 l Nie ma, nawet jest opowieść, w której Thor traci młot, bo mu go ukradli Jotunowie bodajże. Jeśli nie pamięć nie myli to nawet w grze Mimir opowiada na łodzi tę historyjkę.
Opublikowano 2 lipca 20222 l No tak też mi się wydawało. @łom w Ghost of Sparta już było, ale możliwe, że i tu coś takiego dostaniemy.