Homelander 2 038 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Nic nie oglądam, omijam szerokim łukiem. Gra to day 1 niezależnie od tego co pokażą w trailerach, więc po co sobie psuć Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 8 minut temu, Homelander napisał: Nic nie oglądam, omijam szerokim łukiem. Gra to day 1 niezależnie od tego co pokażą w trailerach, więc po co sobie psuć to tylko CGI, nie ma tam nic z właściwej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 7 minutes ago, ASX said: to tylko CGI, nie ma tam nic z właściwej gry Bez znaczenia Za GoW nie zdążyłem się jeszcze stęsknić na tyle, żeby mieć ciśnienie na oglądanie czegokolwiek (skończyłem w styczniu albo w lutym tego roku) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 949 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Zwróciliście uwagę na tą mapkę z kolekcjonerki? Jest na niej 9 dużych światów, plus 10 po lewej stronie, jakby dom drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Każdy taki sam tylko kolorki inne Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 W 2018 też była mapa z wieloma światami, a faktycznie zwiedziliśmy z trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Z czego Midgard najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Zwiedziliśmy 6 niedostępne były krainy Asów Wanów i Krasnoludów, które teraz zostaną otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 3 minuty temu, Ken Adams napisał: Zwiedziliśmy 6 niedostępne były krainy Asów Wanów i Krasnoludów, które teraz zostaną otwarte Na wstępie zaznaczę, że do premiery GoTa uważałem GoW 2018 za najlepszą grę na PS4 i zdecydowanie top 3 zeszłej generacji. Ad rem: z tego co pamiętam to taką krainę ognia zwiedzaliśmy tyle żeby dostać jakieś zadanie poboczne, a jeszcze inna była krócitkim korytarzem. Pamiętam, że po przejściu towarzyszyło mi srogie poczucie niedosytu w związku z tymi krainami, bo faktycznie akcja i narracja toczyła się na może 3 z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 No Niflheim and Muspelheim to był zmarnowany potencjał, jakby ich nie było to nic byśmy nie stracili. Jak Wezyr pisze, akcja była w trzech, z czego w Helheim dostaliśmy liścia na twarz w postaci strażnika mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Na wstępie zaznaczę, że do premiery GoTa uważałem GoW 2018 za najlepszą grę na PS4 i zdecydowanie top 3 zeszłej generacji. 100% tak samo. Do dzisiaj uważam GoW za najbardziej zaawansowaną technicznie grę jaka kiedykolwiek powstała a to dzięki one shot. No krótkie epizody w sumie są usprawiedliwione bo w krainie piekieł, ognia (gdzie robiliśmy wyzwania) czy w krainie mgły (farming w labiryncie) to chyba zbyt wiele nie dzieje się w mitologii. Dawno nie czytałem, jeśli tam odbywa się Ragnarok to moja wtopa... może tak być ja bym chciał jakieś epizody z lądu olbrzymów.... np. zawody w eksponowaniu siły i "boskości"... potencjał na grę jest wielki, oby ten gówniak tego nie spierd*lił tylko i będzie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 IMO będzie sequel doskonały, bo mają dopracowany silnik i koncept na grę która ma w dodatku spiąć historię osadzoną w mitologii skandynawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 15 minut temu, Ken Adams napisał: 100% tak samo. Do dzisiaj uważam GoW za najbardziej zaawansowaną technicznie grę jaka kiedykolwiek powstała a to dzięki one shot. Tak tylko dodam, że Dead Space 2 zrobił to szybciej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 24 minuty temu, Ken Adams napisał: 100% tak samo. Do dzisiaj uważam GoW za najbardziej zaawansowaną technicznie grę jaka kiedykolwiek powstała a to dzięki one shot. No krótkie epizody w sumie są usprawiedliwione bo w krainie piekieł, ognia (gdzie robiliśmy wyzwania) czy w krainie mgły (farming w labiryncie) to chyba zbyt wiele nie dzieje się w mitologii. Dawno nie czytałem, jeśli tam odbywa się Ragnarok to moja wtopa... może tak być ja bym chciał jakieś epizody z lądu olbrzymów.... np. zawody w eksponowaniu siły i "boskości"... potencjał na grę jest wielki, oby ten gówniak tego nie spierd*lił tylko i będzie mocno mitologia mitologią ale to jest tylko gra a nie c0rwa szkolny przekład mitologii na gre. Zmarnowany potencjał i tyle. Szczerze to aż byłem c0rwa lekko zniesmaczony jak grałem i się dowiedziałem że 2 krainy to takie gówno a reszta jest niedostępna xD dodać do tego tą gówno elfią kraine i wychodzą najgorsze miejscówki w całej serii xD oj mocno liczę że dwójka będzie tym samym czym oryginalna dwójka dla jedynki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 10 minut temu, Bigby napisał: Tak tylko dodam, że Dead Space 2 zrobił to szybciej. Poważnie? Kurde... ja dwójkę ukończyłem kilkukrotnie... i nie zauważyłem, ale w 2011 to pewnie nie wiedziałem co to jest. Ale teraz narobiłeś... zagrałbym mocno w to Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 949 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Przetłumaczony tekst z tych wersji kolekcjonerskich, steelbook i mapa. Cytat "Twilight Beckons. The Bear and Wolf travel the realms nine hoping to stop that which seems inevitable. Their bond will be tested, yet they must hold together for the good of all" Cytat "For Brok And Sindri and their ambitions to become the world's greatest blacksmiths, training in their dwarven home realm was only the beginning of their path. Sure they created wonders like Draupnir and the Cloak of Feathers, but true genius requires a broad education. They sought it out in all nine realms as well as the space inbetween the great world tree Iggdrasil, besting their previous creations with the hammer Mjolnir and the great Leviathan axe. None save the gods have been able to chart our strange geography but among mortals few can boast the expertise enjoyed by the Huldra brothers whose ability to navigate and traverse the realms rivals even that of Odin Allfather." https://www.thegamer.com/god-of-war-ragnarok-runes-steelbook-translated/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 W dniu 7.07.2022 o 09:57, YETI napisał: Zwróciliście uwagę na tą mapkę z kolekcjonerki? Jest na niej 9 dużych światów, plus 10 po lewej stronie, jakby dom drzewo. To pewnie dom broka i sindriego, widac na trailerze ujęcia z jego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 949 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Są już ceny kolekcjonerek, i tak jak obstawiałem, 1000 i 1300, nie dla Polaka biedaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 po jakimś czasie będą latać za 600 jak mamut od Alohy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Wersje cyfrowe też już są, ale bonus za preorder dalej niejasny czy to early unlock czy ekskluzywne skórki. Pewnie standardowo wezmę Deluxe za kasę ze zdrapek, w kolekcjonerki nie ma sensu iść, bo nie dość, że słabe to i szybko na cenie stracą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Co to za dziwna moda sprzedawać kolekcjonerkę bez płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 ale z pudełkiem na płyte Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Steelbook do przechowywania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi