ASX 14 596 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 ale jest chociaż wersja cyfrowa więc nie jest źle, bo w niektórych kolekcjonerkach nawet tych bardzo drogich w ogóle nie dodają gry. I IMO wersja cyfrowa w takim zestawie, nie jest taka zła. Bo cyfra oznacza wygodę, a jednocześnie dostajemy dużo fizycznych dodatków w tym steelbooka, którego możemy postawić na półce tak jakby gra tam była. Jedyny minus jaki widzę to brak możliwości odsprzedaży, bo cyfry nie sprzedamy, no ale bądźmy poważnie jak ktoś kupuje kolekcjonerkę za taki hajs to nie po to aby to odsprzedawać po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Jak dla mnie bardzo spoko takie rozwiązanie, w tych wersjach specjalnych też mogłoby tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 949 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 W polskich sklepach kolekcjonerka wyprzedana, już latają po aukcjach w chorych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 cierpliwi będą nagrodzeni Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Oj ktoś może mieć zdziwiko jak balonik pęknie szybciej niż zdążą go napompować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 949 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Chłop wie co dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ciekawe czy Ragnarok jest jakoś powiązany fabularnie z GoW z 2018. Mam backlog w tej serii i God of War z 2018 roku nie tylko nie przeszedłem ale pograłem chwilę i wyłączyłem. Ta gra miała trochę pecha bo trochę wcześniej przeszedłem God of War III i mając w głowie jeszcze wrażenia z tej gry (bardzo dobrej, jak zresztą cała seria GoW) powolność tej wersji z 2018 roku mnie totalnie odrzuciła i tak gra czeka na swoją kolej i może kiedyś ją przejdę. Natomiast jakby miał wyjść GoW IV to kupiłbym to z miejsca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 oczywiście że będzie powiązany, bo to bezpośrednia kontynuacja wydarzeń z God of Wara z 2018 r., więc polecam jednak przejść przed rozpoczęciem Ragnaroka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Wygląda na to, że grałeś w God of War 4 i nawet o tym nie wiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 1 minutę temu, SlimShady napisał: Wygląda na to, że grałeś w God of War 4 i nawet o tym nie wiedziałeś. Nie no jednak God of War z 2018 to jednak jest trochę inna gra już niż to co wcześniej wychodziło na PS2/3/PSP. Bardziej to jest jakiś reebot serii - nie wiem jak to nazwać. W każdym razie chodziło mi o 4 część w sensie jako następcy tego co było wcześniej dla mnie to były jedne z najlepszych z gier w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 4 minuty temu, KJL napisał: Nie no jednak God of War z 2018 to jednak jest trochę inna gra już niż to co wcześniej wychodziło na PS2/3/PSP. Bardziej to jest jakiś reebot serii - nie wiem jak to nazwać. W każdym razie chodziło mi o 4 część w sensie jako następcy tego co było wcześniej dla mnie to były jedne z najlepszych z gier w tym stylu. Rewolucja dla całej serii już bardziej, ale reboot(restart), już nie bardzo, bo tam nic nie jest wymazywane, to jest bezpośrednia kontynuacja trójki(a co za tym idzie konieczność przed ragnarokiem), ale teraz jak uściśliłeś, to wiadomo, że chodziło ci o ten sam styl rozgrywki, co w każdym innym poprzedniku, a to nie wróci, chyba, że w postaci jakiegoś rimejka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 7 godzin temu, KJL napisał: Nie no jednak God of War z 2018 to jednak jest trochę inna gra już niż to co wcześniej wychodziło na PS2/3/PSP. Bardziej to jest jakiś reebot serii - nie wiem jak to nazwać. W każdym razie chodziło mi o 4 część w sensie jako następcy tego co było wcześniej dla mnie to były jedne z najlepszych z gier w tym stylu. To masz jeszcze Ascension, jeżeli chcesz rozgrywkę w takiej perspektywie. Od 2018 GOW jest już akcyjniakiem z widokiem zza pleców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Tyr w zbroi?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 wyciekł concept art pokazujący wygląd Odyna Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Coś słabo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 recap jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Myślałem, że coś nowego jak zobaczyłem że filmik jest. Ogra się jedynkę jakoś przed premierą, tylko nie wiem jeszcze czy kolejne NG+ w celu ulepszenia reszty przedmiotów czy od nowa zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 ja to mam chyba pierwszy raz w zyciu taki dylemat czy nie ograc przypadkiem wersji PL bo krasnoludy i Mimir w polskiej wersji mi sie bardziej podobaly niz w oryginale, a zwlaszcza Zoltan Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Mi ogólnie bardzo się podobał dubbing polski. Grałem trochę na angielskim ale wróciłem do polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Ciekawe czy jak zwykle przy temacie z okładki pokażą gameplaye na swoim kanale YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 18 minut temu, Figuś napisał: Ciekawe czy jak zwykle przy temacie z okładki pokażą gameplaye na swoim kanale YT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) https://www.gameinformer.com/2022/08/30/god-of-war-ragnaroks-combat-lets-you-play-with-your-food wprowadzają elementale do standardowych broni oraz nowe tryby tarcz, co brzmi dosyć ciekawie. Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Kafaresko Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Ktoś na forum ma chyba dostęp do GI, mógłby wrzucić cały tekst screeny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 O walce: Cytat Summary from the preview: * Atreus now is as much a powerhouse as his father. * More smooth gameplay with the axe and blades. * Triangle attacks are officially called Weapon Signature Moves. Depending on whether you have the Leviathan Axe or Blades of Chaos readied, Kratos can infuse the sharpened steel with ice or fire. These elemental moves, called “Frost Awaken” and “Whiplash,” do extra damage by freezing or incinerating aggressors. * Shields have been considerably revamped, they all have unique abilities, cons and pros for each shield * Two types of shield were seen in the gameplay: The Dauntless Shield and the Stonewall shield * Old locations are periodically repopulated with more powerful Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi