Figuś 21 141 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 pisali że łącznie mają 4min raw gameplay, to myślałem że chociaż od razu całe wrzucą taki chuj Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Przynajmniej pokazali że poziomy są bardziej wertykalne ale te skoki wyglądają mi na automatyczne jak w starych zeldach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 17 minut temu, tjery napisał: Wcześniej widziałem heheszki, że to jest DLC do poprzednika i w sumie widzę, że trochę w tym racji. Od pierwszego trailera widać, że to gra bez większej poprawy graficznej względem jedynki, ważne by było stabilne 60 klatek w większej rozdziałce. Liczę oczywiście na większą różnorodność przeciwników i żeby fabularna teoria z Lokim się sprawdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Wygląda jak więcej rozpierdolu, lepszego rozpierdolu Dawać mi to już! Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 w 2018 nie było już czasem takiego zamrażania i ognia na broniach? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 coś tam było Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Może jak wypuszczą jakiś długi materiał to się nahajpuję, bo na razie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Był tak zwany jak oglądałem ten gameplay. Kratos który rozjebał każdego greckiego boga w reklamowanym gameplayu bije yebane żaby, a naokoło świeci się jak psu jajca loot typu legendarnego zapewnie. No i zostawili ten brzydki interfejs yikes. Gra pewnie będzie elegancka jak jedynka ale tak szczerze to te nowe gowy mogą ciągnąć druta tym z ps2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Ogólnie TPP cinematicki exy Sony już najlepszy czas mają za sobą. Z jednym nie ma się co spierać - w czasach późnego PS3/PS4 to był kosmos, ta grafika, animacja, filmowe doświadczenie itd. Człowiek srał pod siebie jak w to grał, czy to TLOU, U4 czy GOW. Ale od tamtego momentu już trochę czasu minęło i teraz pozostał już tylko kulejący gameplay i grafika z PS4 w 60 FPS. Nadal to bardzo dobre gry, ale tak naprawdę nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Ten urywek jest wyjątkowo bezjajeczny, już mogli sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Godzinę temu, messer88 napisał: w 2018 nie było już czasem takiego zamrażania i ognia na broniach? Wcześniej jak nie obrywales to broń się ladowala danym żywiołem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Mamy nowy gameplay z walki. Pokazujemy gameplay z walki. Forum: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 O nie Rozi znalazł nową grę życia bo ogrywa od nowa jedynke Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Zapomniałem, tutaj nie można czekać na grę i jej bronić Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Godzinę temu, tjery napisał: Ogólnie TPP cinematicki exy Sony już najlepszy czas mają za sobą. Z jednym nie ma się co spierać - w czasach późnego PS3/PS4 to był kosmos, ta grafika, animacja, filmowe doświadczenie itd. Człowiek srał pod siebie jak w to grał, czy to TLOU, U4 czy GOW. Ale od tamtego momentu już trochę czasu minęło i teraz pozostał już tylko kulejący gameplay i grafika z PS4 w 60 FPS. Nadal to bardzo dobre gry, ale tak naprawdę nic nadzwyczajnego. A ja tam się mega cieszę, że wychodzą jeszcze takie gry (nawet z taką „past-genową” grafiką i „kulejącym” gameplayem - jak nowy GoW). Sony to praktycznie ostatni bastion. Dla mnie to super pozycje do zachowania balansu między tonami małych i dużych indyków w abonamentach czy pedo gierkami od Nintendo. Nie mógłbym grać tylko w takie gry, ale tak samo nie wyobrażam sobie swojego hobby bez takich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Kratos x Battletoads Gra będzie pewnie bardzo dobra, a po prostu ohujały fragment wybrali. Moje wrażenie też jest takie że gdyby zlikwidować te podświetlenia, leżące na ziemi guwna i paski życia, to wyglądałoby to o wiele bardziej epicko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Grałeś w poprzednika? Tam wyglądało to dokładnie tak samo. Ragnarok będzie po prostu rozwinięciem jedynki, z mniejszymi, czy większymi zmianami, ale to nadal ta sama mechanicznie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) Mega miło ze strony Sony że pokazują tak mało gry - ja to zawsze wszystkie materiały oglądam, a tak to prawie nic nie zdradzili z fabuły czy lokacji i to jest piękne. Przed premierą poprzednika też pełno było narzekań, że coś cienko to wygląda, a wyszło ekstra. Ja tam niezmiennie czekam jak pojebon. Edytowane 2 Września 2022 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 3 minuty temu, balon napisał: A ja tam się mega cieszę, że wychodzą jeszcze takie gry (nawet z taką „past-genową” grafiką i „kulejącym” gameplayem - jak nowy GoW). Sony to praktycznie ostatni bastion. Dla mnie to super pozycje do zachowania balansu między tonami małych i dużych indyków w abonamentach czy pedo gierkami od Nintendo. Nie mógłbym grać tylko w takie gry, ale tak samo nie wyobrażam sobie swojego hobby bez takich gier. Wpis, dobrze, że Sony robi te kiepskie i brzydkie gry na 85+, znaleźli niszę i się jej trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 3 minuty temu, drozdu7 napisał: paski życia to akurat można wyłączyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 6 minut temu, Figuś napisał: to akurat można wyłączyć U mnie zawsze wszelkie paski lub pkt ile zabieramy dmg (tfu) lecą jako pierwsze z hudu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 56 minut temu, Rozi napisał: Mamy nowy gameplay z walki. Pokazujemy gameplay z walki. Forum: hahahaha HERE WE GO AGAIN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Rozi napisze coś w temacie gry, na którą czeka. Forum: OHO KOLEJNA GRA ŻYCIA ZNOWU SIĘ URUCHAMIA OHO HA HA HA Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 3 minuty temu, MYSZa7 napisał: hahahaha HERE WE GO AGAIN A Błażej mówił że Rozi dobry chłopak i już bije tylko bo 5 piwkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Zobaczcie lepiej, jak ostatnio się Bigby ODPALIŁ HAHAHA w temacie o Xboksie, takiego bronienia, o zgrozo, korporacji, to nawet ja nie robiłem nigdy! A nie, on może, bo to nie Rozi. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi