Opublikowano 20 października 20222 l 24 minuty temu, Snake_Plissken napisał: Pewnie standardowo 4K/30, skalowane 4K/60 i 4K/40.. No oby nie tak „standardowo”, jak w drugim Horizonie na start
Opublikowano 20 października 20222 l Mam nadzieje, że się nauczyli i na premierę dadzą 4K/40hz. Ogólnie zajebiste rozwiązanie, które ratuje płynność rozgrywki na OLEDach, nie tnąc przy tym mniej lub bardziej agresywnie grafiki
Opublikowano 21 października 20222 l 16 minut temu, Pupcio napisał: Niesamowite lokacje Nie masz tam jakiejś yakuzy do ogrania młody?
Opublikowano 21 października 20222 l https://blog.playstation.com/2022/10/21/god-of-war-ragnarok-hands-on-gameplay-report/?sf261191219=1
Opublikowano 21 października 20222 l Spoko że dają tryb celujący w 120 klatek, to pozytywny trend w dzisiejszej branży że coraz więcej gier to oferuje.
Opublikowano 21 października 20222 l Ten tryb 4k/40 fps to jest sens odpalać na tv 60hz? Ciekawe jaką rozdziałkę zaoferuje ten tryb 60 fps.
Opublikowano 21 października 20222 l nawet go nie odpalisz na takim TV, Musisz mieć HDMI 2.1 czyli tez 120hz
Opublikowano 21 października 20222 l Szkoda, że nie napisali jak rozdzielczość będzie przy locku na 60ks. Oby nie ty 1080p. Jak nie będzie cyrków, jak w H2 na start to pewno tak będę grał. Jak będą cyrki to ten tryb 4k/40ks wezmę. Kurde delikatna ekscytacja, bo pierwsza gra kupiona day one u mnie w tym roku 2 minuty temu, PanKamil napisał: Ten tryb 4k/40 fps to jest sens odpalać na tv 60hz? Ciekawe jaką rozdziałkę zaoferuje ten tryb 60 fps. Ni, musi być 120hz.
Opublikowano 21 października 20222 l I chuj, w kolejnym temacie się zaczyna o rozdzielczościach, nie wytrzymuję tego psychicznie.
Opublikowano 21 października 20222 l W takiej grze 120fps nie jest potrzebne. Ale propsy, że jest opcja. Dla mnie 60fps najważniejsze.
Opublikowano 21 października 20222 l No ciężko pisać o czymś innym jak jeszcze premiery nie było. No można zawsze pisać o kolorowych trolach w poprzednim gow, ale to już wolę o rozdzielczości.
Opublikowano 21 października 20222 l No już dawno nie wychodził taki duży rozpierdalcz z tych najmocniejszych growych marek. C Po GoWie to chyba następna będzie Zelda w marcu z takiego kalibru. Codów czy innych Fifek oczywiście nie liczę.
Opublikowano 21 października 20222 l Żadna część nie ma takiej średniej i ta też mieć nie będzie. Mimo wszystko to tylko bezpieczna kontynuacja, ale może tym razem nie dadzą dupy z bossami i przynajmniej jedno starcie zbliży się do najlepszych pojedynków w serii.
Opublikowano 21 października 20222 l poprzednia część ma 94 na meta, dlaczego ta miała by nie mieć 95 jeżeli dowiozą?
Opublikowano 21 października 20222 l Obejrzałem jedno preview (od Easy Allies) i mówili że jest większa różnorodność przeciwników, dynamika walki i poruszania się została zwiększona a oprawa w szczególności mimika i oświetlenie wymiatają (jeden z kolesi niedawno ograł ponownie God of War na PC i nadal grafa robiła na nim wrażenie). Zapowiada się hicior i powyżej 90 na MC.
Opublikowano 21 października 20222 l 26 minut temu, creatinfreak napisał: W takiej grze 120fps nie jest potrzebne. Ale propsy, że jest opcja. Dla mnie 60fps najważniejsze. To tak jakby pisać że w jakieś grze 60 fps nie jest potrzebne. A prawda jest taka że każda gra zyskuje na wyższej płynności i dlatego taka opcja jest potrzebna
Opublikowano 21 października 20222 l Dobra, jak ktoś nie chce spoilerów to nie oglądajcie bo imo w tym previev od Easy Allies spoilerują początek no kurwa tak się nie robi
Opublikowano 21 października 20222 l Przydałoby się zrobić oddzielne podforum albo cały dział na techniczne mumbo jumbo, zresztą przy większych grach coś takiego było, z różnymi rzeczami. Spoilery, ubranka, screeny itd. Ostatnio tego gówna rodem z pclaba jest ponad miarę. Wchodzisz do tematu plagi, a tam pierdolą przez 10 stron o ustawieniach, wymaganiach, klatkach, rozdziałce, mleku, ziarnie i o tym jak HDR ich oślepił. Wszystko, tylko nic o samej grze. Brakuje tylko, żeby pisali, za ile kupili, gdzie i jak bardzo czekają na listonoszkę. Co do Ragnarok, ma być najebane atrakcji pod korek. Ostatnio sobie przypomniałem jedynkę, nie zbaczając za bardzo z głównej ścieżki i trochę tego było mało jak na tak długą grę: W dodatku myślałem, że lepiej będzie z tempem, a i tak sporo tam przeciągania i łażenie po tych samych śladach. Z głównych starć: Spoiler - 3 razy Baldur - smok - ci dwaj bracia W tym rozpierdol godny serii był przy pierwszym Spoiler baldurze, i smoku Powiedzmy, że przy jedynce, która była rewolucją dla serii i większość czasu musieli spędzić na budowaniu od zera, w tym systemu walki, można to wybaczyć, ale tutaj nie opcji, żeby mi tam płakał, że jednego bossa robi się 5 lat.
Opublikowano 21 października 20222 l 39 minut temu, SlimShady napisał: W tym rozpierdol godny serii był przy pierwszym Pokaż ukrytą zawartość baldurze, i smoku Powiedzmy, że przy jedynce, która była rewolucją dla serii i większość czasu musieli spędzić na budowaniu od zera, w tym systemu walki, można to wybaczyć, ale tutaj nie opcji, żeby mi tam płakał, że jednego bossa robi się 5 lat. Oj tak walka z Spoiler Baldurem to ścisła topka bossów GoW, a ten motyw i dialog przed. Same złoto l