Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączyłem sobie starego save'a z jedynki, bo nie ma już czasu przechodzić od nowa. To jak gra po tych wszystkich returnalach, elden ringach i horizonach mnie zniszczyła to śmeich na sali, kompletnie zapomniałem mechaniki gry, jakiś zmarzlak robił ze mnie mielonkę a ja chciałem zrobić odskok i się nie udało. Po śmierci użyłem kamienia, a później sobie przypomniałem że to chole,rstwo trzeba kupować, zresztą jak wszystko, valkyrie ubite tylko 3, ostrza na lv.4. Mam co robić do 9-tego, ale trochę się obawiam, pamiętam że to trudna gra.

Opublikowano

Teraz, messer88 napisał:

Nie że trudna tylko się trzeba przestawić na sterowanie czołgiem :sonkassie:

No pamiętam że mimo 40h+ nie dawałem rady z walkyriami, ten świat z mgłą i wulkaniczny to też dla mnie był trudny. Dodatkowo te filmiki z mistrzami co mielą walkyrie jednym combo mocno onieśmielają.

1 minutę temu, Square napisał:

To jest z GoW 2018, chyba, że nie chciał spoilerować to wrzucił stare.

To był komentarz do małej ilości strasznych wykończeń w jedynce, to pokazane było chyba jedno z niewielu i na pewno najlepsze.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Nie wiem czy są spoilery :lapka:

Niby ostrzega na początku że nikomu nie zepsuje gry, ale chuj go tam wie.

Nic nie zepsuje, można oglądać. :)

Dobry materiał.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Psyko napisał:

Tak będzie 

030320E2-16AF-4FCD-BFEA-4BF1A074574F.jpeg

Nie będzie, bo bedzie mnostwo 8/10, jest od dawna nagonka na ten tytul, ze assety z GOW 2018, ze to crossgen itd. itp. Przeczytalem kilka preview i wszedzie przedwstepna ocena to 8,5-9, wlasnie ze wzgledu na ten fakt, ostatnio jest trochę inne podejscie do oceniania, i w sumie bardzo dobrze. Stawiam na max 91-92, co i tak oznacza, że najpewniej będzie to jedyny goty contender w starciu z ER. 

I najlepiej oceniany ex Sony na PS5.

Recki za 10 dni.

Edytowane przez KrYcHu_89
  • Plusik 2
Opublikowano
13 godzin temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie będzie, bo bedzie mnostwo 8/10, jest od dawna nagonka na ten tytul, ze assety z GOW 2018, ze to crossgen itd. itp. Przeczytalem kilka preview i wszedzie przedwstepna ocena to 8,5-9, wlasnie ze wzgledu na ten fakt, ostatnio jest trochę inne podejscie do oceniania, i w sumie bardzo dobrze. Stawiam na max 91-92, co i tak oznacza, że najpewniej będzie to jedyny goty contender w starciu z ER. 

I najlepiej oceniany ex Sony na PS5.

Recki za 10 dni.

Dokładnie. 

Jednak w tych preview chyba tylko ograli kilka godzin, wiec po całości może się dużo zmienić w reckach.

No, ale mam wrażenie, recenzenci jednak rozbija łeb na grze i ocenach, a gracze uznają, że to faktycznie będzie te 9,4. 

Redakcje po prostu zagrają kontrowersyjnie dla klików. 

Opublikowano

Kurde liczyłem, że trafią się jakieś bundle na konsole + gierka ale nic nie widzę po sieciówkach. Same chujowe zestawy latają. Poniżej 3k to tylko digitale z kodem na fife :yao: a nie ma co czekać do świąt czy na jakieś blak łik bo będzie tylko drożej.