Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Szermac napisał:

Też Was tak Kratos wkurwia tym swoim sceptycyzmem i ignorancją wobec syna ? xD

Troszczy się i boi o niego, normalna rzecz.

Opublikowano
A ja to (pipi)e, bez kubka nie zagram. Obraziłem się. :kratoswoke:

Wszędzie błędy. Dostałem dzisiaj przeprosiny na sms, że doślą kubek, ale nie wiedzą kiedy, bo wkradł się błąd. W mailu przepraszającym napisali, że zamawiałem COLLECTORS EDITION, więc nawet pomylili nazwę produktu ( ZWYKŁA EDYCJA). Porażka. Dodatkowo kubek jest za 1 zł, więc oczywiście jak nie doślą, to dostanę ekwiwalent w wysokości 1 zł xDD.

Co do gry: dzisiaj może odpalę...   ME niech się smażą w piekle. 

Ja dostałem kubek , daj se spokoj z nim, umyłem go i cała grafika która była na nim odleciała w moment
Opublikowano
2 minuty temu, Banan91PL napisał:

Ja dostałem kubek , daj se spokoj z nim, umyłem go i cała grafika która była na nim odleciała w moment

Najważniejsze, że gra z płyty działa :D. Tzn. chyba, bo dopiero zainstalowałem i popatchowałem, wieczorem zasiądę wreszcie i sprawdzę. Ale cała ta premiera (problemy z wersjami językowymi, kodami w wersjach kolekcjonerskich, dodatkami do preorderów itp.) to dystrybucyjna porażka.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Czaicie grać z polskim dubbingiem i nie usłyszeć głosu Durlina?

W ogóle te fragmenty to mocno hobbitowski vibe mają :banderas:

Opublikowano

Jestem po 6 godzinach :) No cudo, więcej i lepiej ale niektóre widoki robią wrażenie i ten dźwięk, serio to chyba najlepszy punkt - Audio.

Fabularnie też jest ciekawie i dość nie przewidywalnie jak na razie. Starcia z większymi przeciwnikami dalej ociekają brutalnością co cieszy :) 

Spoiler

Granie Atreusem to również mocny punkt, podoba mi się jego zwinność w walce i serio oby wiecej tych sekwencji się pojawiało :) 

Opublikowano
6 godzin temu, mozi napisał:

Dzięki już ogarniam. Sprawdziłem na szybko i faktycznie ten tryb 40fps to jest taki sweet spot. 

To jest najlepszy tryb, grafika kosa i jeszcze pięknie się to wszystko porusza :)

Opublikowano
22 minuty temu, Rozi napisał:

Czaicie grać z polskim dubbingiem i nie usłyszeć głosu Durlina?

W ogóle te fragmenty to mocno hobbitowski vibe mają :banderas:

Dwójka ma zajebisty polski dubbing, ale fakt nie mam porównania do eng, bo jedynkę też tak kończyłem. Te kłótnie krasnali są zajebiste. Zwykle gram z eng dubbingiem, ale tu, ze względu na to, że GOW kończyłem niedawno, od razu wleciał polski dubbing. Było by mi smutno jakby go nie było :(

Opublikowano

Mi sie nie podoba to ze Kratos zostal obdarty z umiejetnosci. To co mamy w arsenale to jest zart. Grajac z pierwszym bossem wygladamy jak jakis pomiotek a nie bog wojny w skorze Kratosa. Gosc z taka przeszloscia powinien stawiac duzy opor i podziw, tymczasem troszke latal po tej arenie :yao: -  to tak na szybko imo, bo jak gra dziala i wyglada nie wymaga mojego komentarza. 

Opublikowano
3 minutes ago, MEVEK said:

Mi sie nie podoba to ze Kratos zostal obdarty z umiejetnosci. To co mamy w arsenale to jest zart. Grajac z pierwszym bossem wygladamy jak jakis pomiotek a nie bog wojny w skorze Kratosa. Gosc z taka przeszloscia powinien stawiac duzy opor i podziw, tymczasem troszke latal po tej arenie :yao: -  to tak na szybko imo, bo jak gra dziala i wyglada nie wymaga mojego komentarza. 

Poproszę w spoilerze o informację w jaki sposób Kratos wyzerował swoje umiejętności, dzięki.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Poproszę w spoilerze o informację w jaki sposób Kratos wyzerował swoje umiejętności, dzięki.

Jak sie dowiem to napisze. Poki co zdobywamy to co juz bylo a tego nie ma :lapka:

Opublikowano

Te dialogi między Mimirem, Brokiem i Sindrim, swietnie się tego słucha. Ogólnie pod tym względem gra trzyma bardzo wysoki poziom, nawet czytam wszelkie notatniki, co w innych grach zazwyczaj skipuje. Ogólnie język względem jedynki jest ostrzejszy. Przy mocnych potyczkach padają często bluzgi (pierwsza walka z bossem).

Opublikowano

Co było, a teraz nie ma? Bifrost mamy, dłuto mamy, umiejętności te same praktycznie od początku (i nowe są), nic tu nie zostało stracone "poza kamerami". Tracimy rzeczy w trakcie, jak już coś.

Opublikowano

Przywiazenie do detali i walka jest wysmienita. Nawet obrywanie nie jest w stanie zniechecic mnie do dalszej gry a przegrywam dosc czesto w walka. Przeciwnikom zabiera sie po zyletki zycia. Zobaczymy jak dalej bo nie chce schodzic z trudnego poziomu :sweat:

Opublikowano
27 minut temu, Whisker napisał:

To jest najlepszy tryb, grafika kosa i jeszcze pięknie się to wszystko porusza :)

Fakt jest różnica w grafie, ale wg mnie zdecydowanie mniejsza niż w odczuciach 40 a 60. 

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Co było, a teraz nie ma? Bifrost mamy, dłuto mamy, umiejętności te same praktycznie od początku (i nowe są), nic tu nie zostało stracone "poza kamerami". Tracimy rzeczy w trakcie, jak już coś.

Nie ma zadnych power upow ktore zdobylismy wczesniej. Mamy topor ale wszystko trzeba wykupic od nowa. Mozesz nim rzucic i tyle, agdzie reszta. 

Opublikowano
Godzinę temu, MEVEK napisał:

Grajac z pierwszym bossem wygladamy jak jakis pomiotek a nie bog wojny w skorze Kratosa. Gosc z taka przeszloscia powinien stawiac duzy opor i podziw, tymczasem troszke latal po tej arenie :yao:

A to akurat da się wytłumaczyć. Sam Thor mówi, żeby przestał się hamować, że chce zobaczyć prawdziwego Boga Wojny.

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

Fakt jest różnica w grafie, ale wg mnie zdecydowanie mniejsza niż w odczuciach 40 a 60. 

Ja wiem? Jest ok nie ma tego rwania i uczucia z grania na ps3 i imo jest ok. Wolałbym 60 ale spokojnie da się grać. 30 nie za bardzo. 

Opublikowano

Svartalfheim to było to, czego potrzebowałem, żeby zobaczyć wreszcie oprawę, która robi wrażenie :obama:
Ile tu jest pobocznych miejscówek i poukrywanych bonusów - uwielbiam takie coś w gierkach :fsg:
No i Atreus niesamowicie się rozwinął, w tej części lubie gnojka (podobnie jak Hugo w drugiej Pladze), aż mnie wkurza to milczenie/mruczenie Kratosa, mimo tego, co mu Mimir doradził na początku, żeby trochę pochodził z synem, jak nie chce, by ten odszedłod niego.
Świetnie napisane dialogi, nie raz śmiechłem, a pierwsza rozmowa w łódce, jak młody parodiuje łysego - złoto :D

No i po raz kolejny - karny kutas za brak trybu foto w tak pięknej grze.