Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 21 minut temu, Szermac napisał: Też Was tak Kratos wkurwia tym swoim sceptycyzmem i ignorancją wobec syna ? xD Troszczy się i boi o niego, normalna rzecz. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 A ja to (pipi)e, bez kubka nie zagram. Obraziłem się. Wszędzie błędy. Dostałem dzisiaj przeprosiny na sms, że doślą kubek, ale nie wiedzą kiedy, bo wkradł się błąd. W mailu przepraszającym napisali, że zamawiałem COLLECTORS EDITION, więc nawet pomylili nazwę produktu ( ZWYKŁA EDYCJA). Porażka. Dodatkowo kubek jest za 1 zł, więc oczywiście jak nie doślą, to dostanę ekwiwalent w wysokości 1 zł xDD. Co do gry: dzisiaj może odpalę... ME niech się smażą w piekle. Ja dostałem kubek , daj se spokoj z nim, umyłem go i cała grafika która była na nim odleciała w moment Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 2 minuty temu, Banan91PL napisał: Ja dostałem kubek , daj se spokoj z nim, umyłem go i cała grafika która była na nim odleciała w moment Najważniejsze, że gra z płyty działa :D. Tzn. chyba, bo dopiero zainstalowałem i popatchowałem, wieczorem zasiądę wreszcie i sprawdzę. Ale cała ta premiera (problemy z wersjami językowymi, kodami w wersjach kolekcjonerskich, dodatkami do preorderów itp.) to dystrybucyjna porażka. 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Czaicie grać z polskim dubbingiem i nie usłyszeć głosu Durlina? W ogóle te fragmenty to mocno hobbitowski vibe mają Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Jest więcej takich momentów baśniowych xd Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Jestem po 6 godzinach No cudo, więcej i lepiej ale niektóre widoki robią wrażenie i ten dźwięk, serio to chyba najlepszy punkt - Audio. Fabularnie też jest ciekawie i dość nie przewidywalnie jak na razie. Starcia z większymi przeciwnikami dalej ociekają brutalnością co cieszy Spoiler Granie Atreusem to również mocny punkt, podoba mi się jego zwinność w walce i serio oby wiecej tych sekwencji się pojawiało Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 6 godzin temu, mozi napisał: Dzięki już ogarniam. Sprawdziłem na szybko i faktycznie ten tryb 40fps to jest taki sweet spot. To jest najlepszy tryb, grafika kosa i jeszcze pięknie się to wszystko porusza Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 22 minuty temu, Rozi napisał: Czaicie grać z polskim dubbingiem i nie usłyszeć głosu Durlina? W ogóle te fragmenty to mocno hobbitowski vibe mają Dwójka ma zajebisty polski dubbing, ale fakt nie mam porównania do eng, bo jedynkę też tak kończyłem. Te kłótnie krasnali są zajebiste. Zwykle gram z eng dubbingiem, ale tu, ze względu na to, że GOW kończyłem niedawno, od razu wleciał polski dubbing. Było by mi smutno jakby go nie było Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Mi sie nie podoba to ze Kratos zostal obdarty z umiejetnosci. To co mamy w arsenale to jest zart. Grajac z pierwszym bossem wygladamy jak jakis pomiotek a nie bog wojny w skorze Kratosa. Gosc z taka przeszloscia powinien stawiac duzy opor i podziw, tymczasem troszke latal po tej arenie - to tak na szybko imo, bo jak gra dziala i wyglada nie wymaga mojego komentarza. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 3 minutes ago, MEVEK said: Mi sie nie podoba to ze Kratos zostal obdarty z umiejetnosci. To co mamy w arsenale to jest zart. Grajac z pierwszym bossem wygladamy jak jakis pomiotek a nie bog wojny w skorze Kratosa. Gosc z taka przeszloscia powinien stawiac duzy opor i podziw, tymczasem troszke latal po tej arenie - to tak na szybko imo, bo jak gra dziala i wyglada nie wymaga mojego komentarza. Poproszę w spoilerze o informację w jaki sposób Kratos wyzerował swoje umiejętności, dzięki. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Poproszę w spoilerze o informację w jaki sposób Kratos wyzerował swoje umiejętności, dzięki. Jak sie dowiem to napisze. Poki co zdobywamy to co juz bylo a tego nie ma Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Te dialogi między Mimirem, Brokiem i Sindrim, swietnie się tego słucha. Ogólnie pod tym względem gra trzyma bardzo wysoki poziom, nawet czytam wszelkie notatniki, co w innych grach zazwyczaj skipuje. Ogólnie język względem jedynki jest ostrzejszy. Przy mocnych potyczkach padają często bluzgi (pierwsza walka z bossem). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Co było, a teraz nie ma? Bifrost mamy, dłuto mamy, umiejętności te same praktycznie od początku (i nowe są), nic tu nie zostało stracone "poza kamerami". Tracimy rzeczy w trakcie, jak już coś. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Przywiazenie do detali i walka jest wysmienita. Nawet obrywanie nie jest w stanie zniechecic mnie do dalszej gry a przegrywam dosc czesto w walka. Przeciwnikom zabiera sie po zyletki zycia. Zobaczymy jak dalej bo nie chce schodzic z trudnego poziomu Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 27 minut temu, Whisker napisał: To jest najlepszy tryb, grafika kosa i jeszcze pięknie się to wszystko porusza Fakt jest różnica w grafie, ale wg mnie zdecydowanie mniejsza niż w odczuciach 40 a 60. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 3 minuty temu, Rozi napisał: Co było, a teraz nie ma? Bifrost mamy, dłuto mamy, umiejętności te same praktycznie od początku (i nowe są), nic tu nie zostało stracone "poza kamerami". Tracimy rzeczy w trakcie, jak już coś. Nie ma zadnych power upow ktore zdobylismy wczesniej. Mamy topor ale wszystko trzeba wykupic od nowa. Mozesz nim rzucic i tyle, agdzie reszta. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 runy straciły gwarancje boską Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Fajnie można się bawić w podbijane-zabijanie mniejszych wrogów. Podbić i ciachać na dystans, żeby zabić zanim spadną na ziemię. 1 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Godzinę temu, MEVEK napisał: Grajac z pierwszym bossem wygladamy jak jakis pomiotek a nie bog wojny w skorze Kratosa. Gosc z taka przeszloscia powinien stawiac duzy opor i podziw, tymczasem troszke latal po tej arenie A to akurat da się wytłumaczyć. Sam Thor mówi, żeby przestał się hamować, że chce zobaczyć prawdziwego Boga Wojny. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Co tam dubbing, niektóry wydali hajs na kolekcjonerke i gry nie ma w środku Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Godzinę temu, balon napisał: Fakt jest różnica w grafie, ale wg mnie zdecydowanie mniejsza niż w odczuciach 40 a 60. Ja wiem? Jest ok nie ma tego rwania i uczucia z grania na ps3 i imo jest ok. Wolałbym 60 ale spokojnie da się grać. 30 nie za bardzo. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 No w sumie po 10min już było ok. Zostaje na tych 40. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 24 minuty temu, iluck85 napisał: Co tam dubbing, niektóry wydali hajs na kolekcjonerke i gry nie ma w środku pewnie już na pchlim jest Cytuj
Rash 243 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 (edytowane) Edytowane 10 listopada 2022 przez Rash Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Svartalfheim to było to, czego potrzebowałem, żeby zobaczyć wreszcie oprawę, która robi wrażenie Ile tu jest pobocznych miejscówek i poukrywanych bonusów - uwielbiam takie coś w gierkach No i Atreus niesamowicie się rozwinął, w tej części lubie gnojka (podobnie jak Hugo w drugiej Pladze), aż mnie wkurza to milczenie/mruczenie Kratosa, mimo tego, co mu Mimir doradził na początku, żeby trochę pochodził z synem, jak nie chce, by ten odszedłod niego. Świetnie napisane dialogi, nie raz śmiechłem, a pierwsza rozmowa w łódce, jak młody parodiuje łysego - złoto No i po raz kolejny - karny kutas za brak trybu foto w tak pięknej grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi