Szermac 2 853 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Dobra jednak im dalej tym lepiej Cytuj
ginn 803 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Postać Odyna to absolutny majstersztyk. Skrada każdą scenę Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 2 godziny temu, Bigby napisał: A to akurat da się wytłumaczyć. Sam Thor mówi, żeby przestał się hamować, że chce zobaczyć prawdziwego Boga Wojny. Prosto w 10tke kolego. 3 godziny temu, PiotrekP napisał: Fajnie można się bawić w podbijane-zabijanie mniejszych wrogów. Podbić i ciachać na dystans, żeby zabić zanim spadną na ziemię. Juggle juz byly wczeaniej ale w polaczeniu z bojem fajnie mozna goscia poskromic. Jest frajda. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Tre jak przedrzeźniał starego to mnie rozbawiło. Dobry jest. Trzeba przyznać, że młody korzystnie wypada na tle zdziadziałego Kratosa, no ale nie można walczyć z grawitacją Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 9 godzin temu, Rozi napisał: Dla mnie póki co GOTY, Elden Ring za długi i nierówny, tutaj widać kurwa wielki budżet i rozmach, jebaniutki Kratosik dostarczył Te minusiki pod postem wtf xD Pierwsze 10h za mną, cały dzień grania. Póki co wszystko top i gra nie męczy przy długim powiedzeniu przed konsolą. Zastanawiam się tylko o co wam chodzi gdy chwalicie te poboczne zadania jakby były 8 cudem świata, ot nie są zapchajdziurą, ale też nie są wybitnymi opowieściami. Elementy "łamigłówek" jak najbardziej na plus, fajnie czasem pokombinować jak rzucić Lewiatanem zwłaszcza w Alfheimie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Ale soundtraczek w tej cześci, to jest dojebany, będzie słuchane po przejściu. GOTY Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Alfheim co za grafika! myślałem ze svat to pokaz ale to była tylko namiastka. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Ale loadingi to tak slabo, tutaj liczyłem na rewolucję. Po śmierci trzeba swoje odczekać. Konczę Alpheim. P.s. czy nie odnosicie wrażenia że głos Tyra brzmi trochę jakby gadał z jakieś skrytki na miotły? Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 17 minut temu, Rtooj napisał: Ale loadingi to tak slabo, tutaj liczyłem na rewolucję. Po śmierci trzeba swoje odczekać. Konczę Alpheim. P.s. czy nie odnosicie wrażenia że głos Tyra brzmi trochę jakby gadał z jakieś skrytki na miotły? Oj tak byczku, wczytywanie światów trochę trwa, bifrost dostałem downgorad. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Rozmowy między postaciami GOTG, relacje są bardziej rozwijane i uwydatniane, przez co czuć, że obcujemy z ludźmi z krwi i kości (i nie tylko, hehe). Ale że photo mode nie dali, no ludzie kochani! Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 (edytowane) To pierwsze średnie wrażenie mogę schować między bajki, po prostu jeszcze nic nie widziałwm, jest wpyte Vanaheim Edytowane 10 listopada 2022 przez Szermac 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 1 godzinę temu, Rozi napisał: Rozmowy między postaciami GOTG, relacje są bardziej rozwijane i uwydatniane, przez co czuć, że obcujemy z ludźmi z krwi i kości (i nie tylko, hehe). Ale że photo mode nie dali, no ludzie kochani! Bedzie w patchu.... za jakis czas. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 3 godziny temu, Szermac napisał: To pierwsze średnie wrażenie mogę schować między bajki, po prostu jeszcze nic nie widziałwm, jest wpyte Vanaheim No mam nadzieję, bo skończyłem fabularkę w Alfheim i nadal czekam aż coś się konkretnie ruszy. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Różnica między pierwszą, a drugą główną lokacją to jest generacja. Wspaniale się w to gra. 2 Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 No dokładnie. Przy tych śnieżnych lasach/jaskiniach miałem lekkie "meh" i nawet pisałem, że po drugich "szczurach" nowy Kratos wrażenia nie robi. Ale jak już dotarłem do drugiej krainy to Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Taaaa, ta druga lokacja wizualnie to dla mnie next gen, szczególnie w tym trybie 4k i 40klatek. Ta woda, ta ilość detali nawet na tłach czy jakiś straganach, do tego ten kosmiczny hdr Powiedzcie mi, w tej drugiej lokacji m robicie najpierw te poboczne (btw bardzo ciekawe), czy lecicie z głównym wątkiem? Trochę boje się rozmycia głównej osi (która wciąga), ale z drugiej strony te poboczne questy są dobre. Rozumiem, że jak coś, będzie można do nich wrócić, jak w „jedynce”? Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 6 minut temu, balon napisał: Rozumiem, że jak coś, będzie można do nich wrócić, jak w „jedynce”? Z tego co czytałem to jest tak samo jak w poprzedniej części. Wszystko można dokończyć pózniej. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 (edytowane) Obojętnie. Młody Tre co chwilę gada „możemy zrobić to albo to później wrócimy” a jak czegoś się nie da zrobić ((jeszcze)) to o tym doda coś Mimir. Pierwsze poboczne zadanie (to z kominami) - warto dla nagrody ps. Kto wymyślił te wkurwiaj*ce glisty - mam nadzieję, że zostanie zwolniony z sms Edytowane 11 listopada 2022 przez Ken Adams Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 1 godzinę temu, balon napisał: Taaaa, ta druga lokacja wizualnie to dla mnie next gen, szczególnie w tym trybie 4k i 40klatek. Ta woda, ta ilość detali nawet na tłach czy jakiś straganach, do tego ten kosmiczny hdr Powiedzcie mi, w tej drugiej lokacji m robicie najpierw te poboczne (btw bardzo ciekawe), czy lecicie z głównym wątkiem? Trochę boje się rozmycia głównej osi (która wciąga), ale z drugiej strony te poboczne questy są dobre. Rozumiem, że jak coś, będzie można do nich wrócić, jak w „jedynce”? Pisali przeciez ze questy sa tak dobre jak te Wiedzminskie, ktorymi sie inspirowali. Reedycja. Ktorej tarczy uzywacie? Ja zrobilem ta mala do parrowania i dosc szybko mnie stunuja. Ta wieksza pewnie lepciejsza na bloku, co Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Piękna gra. Wczoraj usiadłem na spokojnie i jakby nie to, że rano trzeba wstać, to grałbym całą noc. Czuć, że to specjalny, ważny, sztandarowy tytuł, w który wpompowano ocean gotówki. Druga lokacja zupełnie w innym klimacie niż pierwsza, bardzo dobry pacing, genialne postacie i dialogi między nimi. Po 4 godzinach to na pewno jest gra roku. Grafika jest też genialna, niby assety podobne, ale wszystko jakoś tak podrasowane, fantastyczne oświetlenie, hdr. Nie wiem jak to osiągnęli, ale w każdym trybie gra jest ostra jak żyleta, klatki trzymają się absolutnie stabilnie i nie widzę żadnych bugów. Rzadko moża spotkać tak dopracowany tytuł na premierę. Jedyny minus jaki mogę wrzucić to, że gra wyszła na PS4, co widać w pewnych sytuacjach, jak przejścia pomiędzy lokacjami i wplecione tam elementy fabularne, to jest jak najbardziej ok, ale widać, że gra była tworzona z myślą o starej generacji. Ciekawe czy Santa Monica wyda coś jeszcze tylko na PS5, bo jeżeli tak, to może być jeszcze grubiej, aczkolwiek to co zaprezentowali w Ragnaroku to jest najwyższa liga i Sony pewnie zdobęcie tytuł z największą liczbę GOTY 4 raz w przesiągu 5 lat! (GOW 2018, Death Stranding 2019, Tlou2 2020) niesamowite kilka lat mają z tymi exami. Godzinę temu, MEVEK napisał: Pisali przeciez ze questy sa tak dobre jak te Wiedzminskie, ktorymi sie inspirowali. Reedycja. Ktorej tarczy uzywacie? Ja zrobilem ta mala do parrowania i dosc szybko mnie stunuja. Ta wieksza pewnie lepciejsza na bloku, co Też używam tej do parowania, no musisz używać jej do parowania, do blokowania jest słaba:D. 4 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Spoiler siku swoj droga, polskie glosy mimira i krasnoludow sa tak genialne ze chyba nie moglbym grac juz w to po ang. mowie to jako osoba ktora jest OG VA purysta. 1 1 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 7 godzin temu, Bigby napisał: No mam nadzieję, bo skończyłem fabularkę w Alfheim i nadal czekam aż coś się konkretnie ruszy. Rusza się rusza. Gra zdecydowanie za późno się 'zaczyna' xD Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Hot or not? Chyba lepsze jak kubek Teraz tylko walka z kobietą aby pozwoliła to gdzieś przykleić Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Piątek dzień singla 11.11 godz 11:01 a po polskim dubbingu w wersji bluray nadal ani śladu. Nieźle. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi