Rtooj 1 616 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Może później, na razie mam przed sobą dużo leveli do podniesienia w tych elementach, po drugie są nadal silne w porównaniu z innymi, po trzecie, pomyliłem się, są to rękawice i pas, naramienniki można zakładać inne. Na razie mam tlyko jeden silny run zdobyty w pobocznych Valheim, a robię po drodze wszystko co można i raczej skrupulatnie wszystko oglądam, kruków mam 20, jestem w Spoiler midgarze z czarodziejką Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 2 godziny temu, iluck85 napisał: Wrócę do chaty spr PL. Zalapalem się kilka razy ze inaczej zrozumiałem niż napisy mi pokazały co mówią. Ze słuchu gorzej u mnie, napisy lepiej. Bo tłumaczenie jest średnie i jak to zwykle bywa tłumacz nie miał przed sobą sceny lub poniosła go wodza fantazji przy tłumaczeniu. Niestety naliczyłem już parę miejsc gdzie dialog ma konkretnie inny sens/przekaz niż oryginał. Dlatego materiał źródłowy ZAWSZE jest lepszy niż przedkład. Anyway, 20 godzin za mną a nie jestem nawet w połowie. Robię wszystko co się da zanim idę dalej. Jest gituwa. 3 1 Cytuj
MEVEK 3 461 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Godzinę temu, Rtooj napisał: Może później, na razie mam przed sobą dużo leveli do podniesienia w tych elementach, po drugie są nadal silne w porównaniu z innymi, po trzecie, pomyliłem się, są to rękawice i pas, naramienniki można zakładać inne. Na razie mam tlyko jeden silny run zdobyty w pobocznych Valheim, a robię po drodze wszystko co można i raczej skrupulatnie wszystko oglądam, kruków mam 20, jestem w Pokaż ukrytą zawartość midgarze z czarodziejką Zaraz zaraz.. przeciez mozna levelowac elementy rynsztunku wiec nie ma zadnej obawy przed oslabieniem. Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 8 minut temu, MEVEK napisał: Zaraz zaraz.. przeciez mozna levelowac elementy rynsztunku wiec nie ma zadnej obawy przed oslabieniem. No można, ale może Squareowi chodziło o to że będą mocniejsze pancerze później które na tych samych lv. mają inne statystyki. Cytuj
Square 8 561 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 No można, ale nowszy sprzęt z reguły ma lepsze stary z tego widziałem. No i surowców też nie ma jakoś za wiele aby podlevelować zbroje. Cytuj
MEVEK 3 461 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 1 minutę temu, Square napisał: No można, ale nowszy sprzęt z reguły ma lepsze stary z tego widziałem. No i surowców też nie ma jakoś za wiele aby podlevelować zbroje. Tak tu masz racje. Z tym ze mozna sie rozgladac jezeli cos mamy upatrzone do levelowania i na tym jednym konkretny elemencie sie skupic. No zobaczymy. Giera sama zweryfikuje Cytuj
Square 8 561 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 No ja ulepszam podstawowy tors, bo nic lepszego wizualnie nie znalazłem, plus te od spowolnienia czasu. 1 Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Polecam Surtra z Muspelheim, za wyzwania. Chyba jeden z lepszych, o ile nie najlepszy secik. Długo używałem Radiance, potem Dragon i jednak Surtr najlepiej mi siadł. Pamiętajcie, że w Niflheim na arenie można sobie skille ulepszać. XP i materiały nie lecą, ale drzewko można łatwo i szybko ulepszyć, bo nie giniemy i przeciwnicy się nie kończą. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Ja odkąd zacząłem używać tego zestawu kruczych łez, to bardzo rzadko ginę. Dobrze się też spisują te przedmioty co ulepszają leczenie. Cytuj
Wredny 9 510 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Pewnie każdy już to przeżył i ja jestem daleko w tyle, ale Boy jest zajebisty, Spoiler zwłaszcza w swojej samodzielnej sekcji Co prawda jakiś ch#j mi to wcześniej zaspoilerował, ale i tak kozak Spoiler miałem bekę jak chciał pierwszy raz skrzynkę otworzyć 2 1 1 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Najlepszy jest Zgryżliwek Cytuj
ginn 789 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 (edytowane) @Patrickow sensie, że punktuje się te wyzwania, które można znaleźć w kodeksie? @Squarejak się nazywa ta zbroja? W ogóle, to jakoś tak mało sprzętu, który wynagradza agresywne podejście do pojedynków. Mam przegrane póki co 13h, więc może dlatego takie wrażenie. Edytowane 13 listopada 2022 przez ginn Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Nie, w Muspelheim masz wyzwania przy takich dużych rękojeściach mieczy, są oznaczone na mapie. Masz 3 miecze + 1 główny na arenie. Tymi 3 mieczami tak jakby nabijasz ten na środku. Gra Ci wszystko wytłumaczy. Jeśli dobrze pamiętam, to maksymalny poziom przeciwników to 6 bodajże. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Dobra, przecież ja tam jeszcze nie dotarłem. A jak wygląda sprzęt za nabijanie kruków? Warto? Czy tylko mi się wydaje, że większość zbroi wygląda, jakby Kratos miał być Tankerem w PT? Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Proszę w spoilery niektóre rzeczy. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 @smoo następny co nie umie w spoilery Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Miejscówka niczym z Death Stranding Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Pogralem trochę dzisiaj. Pierwsze bo to wrażliwa kwestia dubbingowa: oryginalny angielski dubbing jest bardzo, wyśmienicie, wspaniały (ale i tak zagram po polsku drugi raz). Odin brzmi trochę jak taki podstarzały italiański wise guy, a thor… jak thor, masakra. Dzisiaj sobie podróżowałem drogą historii i nie tylko. Podoba mi się że tak to nazwę ten dualizm fabularny. Tré > Kratos. Plejada asów w Midgard a co jeden to lepszy. W ogóle każda kolejna kraina powoduje opad szczeny a kolejni spotkani bohaterowie są zajebiści w h*j… ale najwięcej frajdy daje mi odnajdywanie kruków i skrzyń Nornira, jest więcej na nie sposobów niż dwa, nad jedną myślałem od wczoraj i jak mi się dzisiaj w końcu udało to Cytuj
Square 8 561 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Godzinę temu, ginn napisał: @Squarejak się nazywa ta zbroja? To od spowalniania czasu? Karwasze i Pas Blasku, do odblokowania na pierwszej pustyni w Alfheim. Na razie zmieniłem na lepsze aby osiągnąć 4 poziom, zobaczymy jak pójdzie. 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Odyn kradnie całe show bez kitu Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Brok też daje rade, rozwala mnie tymi swoimi tekstami Cytuj
schabek 5 326 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Matko bosko ta wspinaczka na Spoiler asgard Cytuj
giger_andrus 3 091 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 L+ to przegięcie. Cytuj
MEVEK 3 461 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Ja wciaz jestem w lesie - jest pieknie Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Zasób roztrzaskana runa to jest typowa rzecz pod sprzedaż czy do tworzenia czegoś? Mam tego od chuja już nie wiem czy opędzlować czy trzymać na ulepszanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi