Square 8 560 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 W sensie, że kliknięcie strzałki działa szybciej? Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 8 minut temu, Square napisał: W sensie, że kliknięcie strzałki działa szybciej? Tak Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Wstyd mi ale odpadłem z trybu GoW na Spoiler Nidhoggu. Zbierało się już od dłuższej chwili. Spoiler Najpierw z Einherjerzy w świątyni w Vanaheimie, potem kapitan ale po kilkunastu próbach udało się. Niestety pierwsza sekwencja salamandry kroiła za dużo życia [druga już łatwiejsza bo bardziej przewidywalna]. Niemniej save'a mam to może wrócę przed NG+ i skończę na GoW. Rozstrzał pomiędzy poziomami Bez litości, a GoW jest znaczący. Chujowo, że nie można wrócić do GoW po zmianie na niższy. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Generalnie w tej części mam wrażenie że przeciwnicy mają znacznie większą tendencję do robienia gangbangu. Chwila nieuwagi i cię zatłuką na wyższych poziomach trudności. Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Szkoda że jednak nie wrócili do rzezi z trylogii, jest trochę mocniej niż w poprzedniej części, ale nadal zbyt grzecznie. Nawet pojedynek z Spoiler Hajmdalem zapowiadał że będzie mocno na koniec, no ale nie było. 1 Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Ja gram na domyślnym i jest strasznie nierówno- ale to trochę mojej winy. Po Walhalli tu gra się inaczej. Jedni padają szybko, inni obrabiają mi dupsko prawie na wylot, bo albo nie odskoczę, albo źle zablokuję. Gram dla historii, postaci i pięknych miejscówek. Jakbym chciał się męczyć i marnować czas, to bym odpalił soulsy lub coś podobnego. Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 21 minut temu, Rtooj napisał: Szkoda że jednak nie wrócili do rzezi z trylogii, jest trochę mocniej niż w poprzedniej części, ale nadal zbyt grzecznie. Nawet pojedynek z Ukryj zawartość Hajmdalem zapowiadał że będzie mocno na koniec, no ale nie było. Dokładnie o tym samym pisałem - jest świetnie fenomenalnie, bo po prostu nie ma takiej gry obecnie na rynku, i nieco niedosycony człowiek, jeżeli chodzi o esencję GoWa w Gowie. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Nie ma, bo nasz bóg wojny jest też inny niż był podczas wyżynania greckiego panteonu, i trochę inne motywacje ma teraz. Cytuj
MEVEK 3 461 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Zobaczylbym mlodego Kratosa w tej oprawie Taki remake greckiej bylby cieplo przyjety Cytuj
S_600 252 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Wiesza się komuś na ps4? Mam opcjonalną miejscówe (w sumie tam jedna skrzynia i coś dla Mirmira do odczytania) ale wkur..a. "Nie można kontynuować używania aplikacji...dane uległy uszkodzeniu...usuń apkę z ps4 blabla" na szczęście save'y nie uszkodziło. Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Kod na ten armor z pre-ordera, miałem w pudełku od Sony a przyszedł jeszcze od media markt:3XRC-KNN4-6C5D 1 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Po mocnym początku w Spoiler Midgarze trochę się uspokoiło, ale od końcówki Spoiler Jotunhaimu aż do Spoiler Vanahaimu ,gdzie jestem po walce z do tej pory największym(?) chamem gra znowu wjechała na właściwe tory, ale nadal liczę na sporo więcej. Jeśli chodzi o Spoiler Jotunhaim (swoją drogą kozacki design i fajny poziom na złapanie oddechu), to nie spodziewałem się, że ta mudinka będzie tak dobrze napisana i zagrana. Nawet teoretycznie poboczne postaci jak krasnoludy złapały tutaj drugi oddech. Z rzeczy, które mogły być lepsze, to czuję, że Nilfheim i Muspelheim(jeszcze nie byłem) będą tak jak wcześniej pełnić rolę dodatkowych trybów, a można było z tego zrobić pełnoprawne poziomy. Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 9 godzin temu, Rozi napisał: Będzie w Midgardzie, jak wrócisz tam z Tchnienie Tamura jest z Spoiler czwartej skrzyni w Niflheim, ale strasznie długie ma odnowienie. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Żeby mieć angielskie napisy muszę zmienić język w ustawieniach konsoli? Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Nie, musisz ustawić język tekstu angielski. W menu głównym to można zmienić w opcjach. Niestety nie ma osobnej opcji tekst i napisy. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 No tam właśnie na początku w ustawieniach nie było angielskiego tekstu do wyboru. Jeszcze spytam tryb 40fps jak sprawdzić, trzeba wybrać jakość i wtedy tam niżej te klatki? Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Preferuj Jakość tryb wysokiej liczby kl/s włączony ale tak szczerze to nie warto Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Żelazny Las Mają rozmach w tym Santa Monica Studio. Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 Godzinę temu, messer88 napisał: No tam właśnie na początku w ustawieniach nie było angielskiego tekstu do wyboru. Zapewne musisz pobrać angielską ścieżkę. Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 16 listopada 2022 Opublikowano 16 listopada 2022 1 godzinę temu, Figuś napisał: Preferuj Jakość tryb wysokiej liczby kl/s włączony ale tak szczerze to nie warto Sprawdzi to sobie odpowie na pytanie czy warto, u mnie padło na odpowiedź warto. Dobry kompromis między żyleta obrazem, a płynnością rozgrywki - pewnie powyżej poziomu trudności normal grałbym w 60fps. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 O kurła, ale tutaj zajebiście wprowadzili wydarzenia z mitologii - chodzi o Fenrira i Jormunganda, bez naruszania logiki gry, jestem rozjebion No i te walki z bossami, czuć w niektórych momentach "epickość" greckiej serii. Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Jak chcecie dostać bólu głowy od wielkości mapy to polecam polecieć za pewnym psiakiem gdy się pokaże takie zadanie. Sądziłem że dostaniemy w tej części 9 światów ale średniej wielkości, ale to co się dzieje w Vanaheim... gigantyczna gra. Aż przytłacza. No i robi się naprawdę trudno. Co mi się nie podoba zbytnio Spoiler relacja Atreus - Thor, dziwaczna, scena w knajpie jeszcze dziwniejsza. Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Wczoraj Vanaheim odkryło mi karty burząc przy okazji mur porządku w gierce jedno zadanie poboczne rozpoczęło łańcuch zbaczania z wyznaczonej ścieżki, lawina Spoiler questów, nieodkrytych krain, smoków (!!!) a do tego jeszcze ten cykl dnia i nocy A to wszystko w jednej małej wiosce Wanów Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 8 godzin temu, Figuś napisał: ale tak szczerze to nie warto defaultowo to mi się włączyło w 120, nie wygląda źle. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Na hardzie jest ciężko. Mobki mnie jadą, o minibossach nie wspomnę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi