Opublikowano 27 listopada 20222 l Daję plusik, mimo że z opinią na temat Pawciokratosa czy okładki się zupełnie nie zgadzam - obydwie sprawy bardzo mi przypadły do gustu
Opublikowano 27 listopada 20222 l Godzinę temu, KOMARZYSKO napisał: Walka wręcz to krok wstecz? U mnie Kratos w pancerzu Steinara z perkami dającymi synergię z obroną i ogłuszaniem, gołymi rękami radził sobie wybornie. Non stop szły finiszery pod R3. Do tego podział tarcz na te pod parry i typowy blok, również przypadł mi do gustu. Także widać że ilu graczy, tyle ocen mechaniki walki Walka wręcz w Ragnaroku została wykastrowana do jednego komba R1, R1, R1. Brak ciosów po uniku, brak kombinacji tarczą, które były w jedynce, a które teraz częściowo są w różnych tarczach. No nie wiem jak można tego bronić.
Opublikowano 27 listopada 20222 l Dobra pany jestem w lokacji gdzie jest Spoiler Studnia zyczen Btw. najlepsza lokacja jak do tej pory. Wyczyściłem prawie całą i mam jeden problem. Jest miejscówka co zjeżdża sie na linie i są totemy i odradzający się ciągle wrogowie. Nie kumam co tam trzeba zrobic, żeby przestali się klonować. Pewnie rozwiązanie jest banalne, ale nie mam pojęcia co zrobić. I czy dużo mi zostało do końca?
Opublikowano 27 listopada 20222 l Godzinę temu, Square napisał: Walka wręcz w Ragnaroku została wykastrowana do jednego komba R1, R1, R1. Brak ciosów po uniku, brak kombinacji tarczą, które były w jedynce, a które teraz częściowo są w różnych tarczach. No nie wiem jak można tego bronić. Jak ktoś kompletnie nie walczy rękoma to tego nie odczuwa.
Opublikowano 27 listopada 20222 l 1 godzinę temu, GSPdibbler napisał: Dobra pany jestem w lokacji gdzie jest Ukryj zawartość Studnia zyczen Btw. najlepsza lokacja jak do tej pory. Wyczyściłem prawie całą i mam jeden problem. Jest miejscówka co zjeżdża sie na linie i są totemy i odradzający się ciągle wrogowie. Nie kumam co tam trzeba zrobic, żeby przestali się klonować. Pewnie rozwiązanie jest banalne, ale nie mam pojęcia co zrobić. I czy dużo mi zostało do końca? Ci przeciwnicy są potrzebni do pewnej zagadki związanej ze smokiem nieopodal, więcej zdradzać nie mogę A co do długości i zakończenia to zależy bo jesteś w opcjonalnej lokalizacji Vanahaimu
Opublikowano 27 listopada 20222 l Godzinę temu, Whisker napisał: Ci przeciwnicy są potrzebni do pewnej zagadki związanej ze smokiem nieopodal, więcej zdradzać nie mogę A co do długości i zakończenia to zależy bo jesteś w opcjonalnej lokalizacji Vanahaimu Nie chodzi mi o tą miejscówke, tutaj sie skapnąłem co trzeba zrobić. Tam sa takie totemy co leczą mobkow i się ciagle odradzają. A tych totemów chyba się nie da rozwalić, tylko zamrozić, ale to nic nie daję, bo i tak pojawiają się kolejni. To jest na takiej skale na którą wjezdzamy po linie.
Opublikowano 27 listopada 20222 l 1 minutę temu, Square napisał: Trzymaj ich z dala od tych totemów to umrą. No tak robiłem, ale w nieskończoność pojawiają się nowi.
Opublikowano 27 listopada 20222 l Kurde, dopiero we wtorek mógłbym dać jakiegoś screena. Tam można się dostac tylko w nocy, wchodzi się na skałę i zjeżdża po linie na taką górkę niedaleko niebiańskiego ołtarza.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Z tego co pamiętam to tam są dwa te drzewka mgły i trzeba do odpowiedniego potworka zablokować toporkiem pasujące drzewko (czy tam totem). e. Czasami w takich lokacjach występuje też dowódca szaman i trzeba jego najpierw zabić rozpozna się go po tym, że czaruje on zieloną poświatą w kierunku orków co się ich normalnie bije. Nie pamiętam czy w tej lokacji on jest ale chyba tak bo tam słychać te modły z daleka Edytowane 28 listopada 20222 l przez Ken Adams
Opublikowano 28 listopada 20222 l Spoiler Walka pod murami Asgardu Panowie szybkie pytanie, ile mniej więcej zostało mi do końca?
Opublikowano 28 listopada 20222 l 17 godzin temu, Farmer napisał: Czy w takim razie chcę kolejnego GoW-a? Niespecjalnie. Schemat gry musiałby się nieco zmienić już, i nie, nie mam tu na myśli dodanie nowych broni, amuletów czy tarcz. Spoiler ja tam kcę ale niech posiedzą nad tym
Opublikowano 28 listopada 20222 l Ależ bym teraz przytulił odświeżenie trylogii greckiej w jakości takiej jak zaserwował Bluepoint w Demonsach.
Opublikowano 28 listopada 20222 l 3 minuty temu, smoo napisał: Ależ bym teraz przytulił odświeżenie trylogii greckiej w jakości takiej jak zaserwował Bluepoint w Demonsach. Ooo panie take my money. 350? Proszę bardzo piękny kawalerze.
Opublikowano 28 listopada 20222 l 28 minut temu, Figuś napisał: zapomnij To może chociaż 1 i 2 bo to era PS2
Opublikowano 28 listopada 20222 l 3 minuty temu, smoo napisał: To może chociaż 1 i 2 bo to era PS2 wystarczyło by mi żeby chociaż kolekcje HD z PS3 podnieśli do UHD w 120FPS i mieć to natywnie. GoWiki to chyba jedyny powód tego, że żałuję sprzedaży PS3 bo resztę praktycznie mam dostępną na PS4/5 i PC.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Jak się uzbroić Spoiler Na króla berserków? Jaki macie build ogólnie.
Opublikowano 28 listopada 20222 l 50 minut temu, smoo napisał: Ależ bym teraz przytulił odświeżenie trylogii greckiej w jakości takiej jak zaserwował Bluepoint w Demonsach. Myślę, że po Ragnaroku przyjdzie właśnie czas na pełnoprawny temake jedynki. Edytowane 28 listopada 20222 l przez Lukas_AT
Opublikowano 28 listopada 20222 l 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Jak się uzbroić Pokaż ukrytą zawartość Na króla berserków? Jaki macie build ogólnie. Sam jestem na nim, i mam pomysł taki że zwykły szał nie ma sensu i pierwszy raz użyję tego leczenia pod R3+L3, a to przez ten jego najgorszy atak gdy konieczne jest rozbicie go tarczą, a on jest za daleko. Na hardzie pół drogocennego paska leci. Poświęce też statystyki i założę rękawicę i spódnicę Blasku, spowolnienia zawsze pomagają przyłożyć dwa razy siekierą. Zdecydowanie w walce głównie trzeba używać Spoiler włóczni z nałożonymi atakami ogłuszenia, w zasadzie walkę można pewnie skończyć wbijając mu je i detonując, dodatkowo idealny sposób by przerwać jego atak bifrosta gdy jest w powietrzu. Taki mam plan by dzisiaj go skończyć. Edytowane 28 listopada 20222 l przez Rtooj
Opublikowano 28 listopada 20222 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Jak się uzbroić Pokaż ukrytą zawartość Na króla berserków? Jaki macie build ogólnie. Najlepsza zbroja to berserkerów, w dodatku świeci w ciemności. Heavy i light runic attack wszystkie ustawiłem sobie na szybko odnawiające się - żadne spektakularne huragany co się odnawiają 300+ sek. Tymi atakami można blokować tego ci*la najgorsze rzeczy. Resurrection stone najlepiej mieć ten co daje rage, bo rage i tak odda zdrowie. Dużo blokowania i strzał Frejki. a i tak się jest na dwa strzały więc najlepiej Spoiler zejść na łatwy
Opublikowano 28 listopada 20222 l Dobra szybkie pytanie, właśnie jest po Spoiler Norny i zastanawiam się ile mi mniej więcej zostało? Porobił bym sobie jeszcze poboczne, ale muszę rozplanować granie bo w piątek calisto i nie wiem czy zdążę ograć Kratosika.