Opublikowano 6 grudnia 20222 l U mnie za każdym razem wyskakiwał z pomocnikami, ostatnio zmieniłem na normal i pojawił się sam. Sądziłem że ta różnica od poziomu gry.
Opublikowano 6 grudnia 20222 l chyba tylko w jednym miejscu wyskakuje sam, reszta z pomocnikami, całą grę na normalu przechodziłem
Opublikowano 6 grudnia 20222 l Najlepsze obecnie gra na PS5 wg mnie. Bawię się już długo , robię sobie spokojnie poboczne zadania i jest bardzo bardzo dobra. Nie spodziewałem sie ,ze bede w to tak długo grał
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Udało się w końcu przysiąc do konsoli i jestem po spotkaniu z Spoiler Nornami, które powiedziały mi, że Hajmdal chce zabić Atreusem Połowa gry, czy dalej? Poza tym cała sekwencja i lokacja bardzo baśniowe, któraś już z kolei w tej grze. Zadania poboczne w Midgarze wykonane, lecę dalej.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Po początkowym zawodzie gdzie autentycznie człowiek miał wrażenie, że to jakieś DLC bez polotu, gra nagle zmienia się w przekocura. Sequel naprawia wszystkie bolączki jedynki i trzyma za mordę do samego końca. Gra jest długa ale nie ma się wrażenia, tak jak przy TLoU2, że jest przeciągnieta na siłę. Mimo 45 godzin na liczniku (lizanie ścian i takie tam) nie chciałem by się kończyła. Duży plus. Chyba sobie wbije platynkę bo mam ochotę jeszcze pobiegać po tym świecie.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l No to niech wyskakuja teraz z DLC o mlodej walkiri - ale bym bral i gral
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Ktoś z Santa Monica mówił, że gra jest na tyle duża, że nie potrzebuje dlc. Więc pewnie powtórka pod tym względem z 2018.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Tez to widzialem A pozniej tego zalowalem. Ale z innej strony giera sprzedaje sie elegancko wiec jest nadzieja.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Dużo tracę jeśli chodzi o grafikę grając na TV 4K z HDMI 2.0 względem TV z HDMI 2.1 ? Edytowane 13 grudnia 20222 l przez niunias101
Opublikowano 13 grudnia 20222 l nie - masz stabilne 60 fpsów, zamiast 90. Niby jest jeszcze tryb z wyższą rozdzielczością w pływających 40, ale płynność > rozdzielczość od zawsze!
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Przeszedlem i mi bardzo podszedl ragnarok, tak samo jak 2018. W ogole po przejsciu gry jest jeszcze tyle do zrobienia ze glowa mala i czasu brak. Walne sobie platynke bo sie bardzo fajnie eksploruje te krainy. Dla mnie goty
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Człowiek to ma drewniane paluchy, bo niektórzy z tego systemu walki to robią fajne rzeczy.
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Prawdziwy Kratos za sterami a nie wydmuszka wciskajaca R1 Ja czekam na jednego goscia az wystawi swoje chore akcje. W TLoU2 jego akcje robily dobrze
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Skończyłem wczoraj. Piękna gra, wszystko mi tu zagrało i nie było wad z „jedynki”. Ilość pracy oraz detali włożona w ten tytuł naprawdę zasługuje na szacunek. Skończenie głównego wątku i części pobocznych zajęło mi 40h, no ale widzę, że jak będę miał ochotę to jeszcze dużo grania mnie czeka. No takie gierki (wielkie, dopracowane SP) to dla mnie esencja giercowania i koniecznie muszę taką pozycję raz na jakiś czas zaaplikować. No nic, to teraz mam czas i chęć na zaliczenie kilku indyków z abonamentów.
Opublikowano 16 grudnia 20222 l 25 minut temu, balon napisał: Piękna gra, wszystko mi tu zagrało i nie było wad z „jedynki”. A jakieś nowe wady były?
Opublikowano 16 grudnia 20222 l 49 minut temu, Square napisał: A jakieś nowe wady były? Odp po 1 nutce Godzinę temu, balon napisał: Piękna gra, wszystko mi tu zagrało Nie było wad dla mnie, ba jakbym nie miał co z życiem robić, to może bym tutaj z 400h spędził
Opublikowano 16 grudnia 20222 l No to słabo muszę przyznać, bo moim zdaniem wady są i to nie jakieś widzimisię.
Opublikowano 16 grudnia 20222 l 14 minut temu, Square napisał: No to słabo muszę przyznać, bo moim zdaniem wady są i to nie jakieś widzimisię. Pytanie tylko dla kogo słabo jak to IMO? Dla mnie, w ogóle. Nie czytałem żadnych recenzji, nie oglądałem trailerów, nie czytałem tu żadnych opinii i rozkładania gierki na czynniki pierwsze, ba nie wchodziłem do tematu. Skończyłem i napisałem co czuje. Dla mnie gierka idealna pod kątem AAA, tym bardziej, że jestem fanem serii. Jedynka już blisko była, ale tam zabrakło mi jednak więcej bossów i ogólnej epickości. Jeden potrafi zagrać 500h w dość powtarzalną gierkę sp, drugi nie widzi wad w Ragnarok, easy