Opublikowano 17 marca 20223 l Fajnie jakby wyszło z tego takie Bully. Zajęcia, aktywności na przerwach, poznawanie nowych ludzi. Dodać do tego Quidditcha, eksploracja całego Hogwartu, odkrywanie sekretów i wchodzę w to.
Opublikowano 17 marca 20223 l 8 godzin temu, Bigby napisał: Fajnie jakby wyszło z tego takie Bully. Zajęcia, aktywności na przerwach, poznawanie nowych ludzi. Dodać do tego Quidditcha, eksploracja całego Hogwartu, odkrywanie sekretów i wchodzę w to. Co nam jeszcze przepowiesz?
Opublikowano 17 marca 20223 l Wygląda niesamowicie dobrze, wrzucili tam wydaje się mnóstwo zawartości.
Opublikowano 17 marca 20223 l Końcówka roku w Hogwarcie? Jeszcze jak. Edytowane 17 marca 20223 l przez Bigby
Opublikowano 17 marca 20223 l Ale będę napierdalal szlamami po ścianach. Borze niech to chociaż w połowie będzie tak dobre jak zapowiada się
Opublikowano 17 marca 20223 l Podobało mi się praktycznie wszystko oprócz walki, jakoś sztywno i mało dynamicznie to wyglądało, no i przeciwnicy nie kwapili się do ataku (pewnie grane na easy).
Opublikowano 17 marca 20223 l https://blog.playstation.com/2022/03/17/hogwarts-legacy-your-first-look-at-extended-gameplay/ Edytowane 17 marca 20223 l przez Bigby
Opublikowano 17 marca 20223 l Bully: Hogwart Stories Na tym pokazie praktycznie nie wiedziałem wad dla mnie. No i te miejscówki poza Hogwartem Jedyna rzecz do której mógłbym się przyflurwić, to edytor postaci. Wolę, z góry fajnie przygotowaną postać bez edycji. Mam nadzieję, że będą jakieś ciekawe „szablony”, bo ten Mongoł z prezentacji nie powalał na kolana. Reszta sztos i patrzàc po opiniach, to jak dowiozą, to co pokazują, to może być to gierka, która połączy w zgodzie forumek
Opublikowano 17 marca 20223 l Czekałem na taką grę od czasów Zakonu Feniksa na PS2, niech to będzie dobre, proszę.
Opublikowano 17 marca 20223 l 29 minut temu, balon napisał: Bully: Hogwart Stories No tutaj praktycznie nie wiedziałem wad dla mnie. No i te miejscówki po za Hogwartem Jedyna rzecz do której mógłbym się przyflurwić to ten edytor postaci. Wolę, z góry fajnie przygotowaną postać bez edycji. Mam nadzieję, że będą jakieś ciekawe „szablony”, bo ten Mongoł z prezentacji nie powalał na kolana. Reszta sztos i patrzàc po opiniach, to jak dowiozą, to co pokazują, to może być to gierka, która połączy w zgodzie forumek Ogólnie kustomizacja nie będzie przeszkadzać bo jest VA, najgorzej jak robisz postać i nawet pierdem się nie odezwie.
Opublikowano 18 marca 20223 l Jaranko. Wszystko co widziałem kupiło mnie totalnie. Będzie grane z żonką, bo ona jeszcze większym świrem Potterowym niż ja. Ciekawe, na ile w tym wszystkim twórcy przyłożą się do ciekawej fabuły i zadań pobocznych.
Opublikowano 18 marca 20223 l Totalnie zero zajawki miałem na ten tytuł, HP oglądam głównie z żoną po raz 2137, wiec i tak uniwersum się zna, ale tu wjechała nostalgia za Bullym jak pojebana Potencjał jest ogromny, oby faktycznie miało się normalny rozkład dnia, lekcje magii itd, a po godzinach łażenie po zakamarkach, wymykanie się z zamku i walka ze złem.
Opublikowano 18 marca 20223 l Zajebiste to, ale powinni dać możliwość stworzenia własnego ryjca wedle upodobania
Opublikowano 18 marca 20223 l 16 minut temu, Czoperrr napisał: Zajebiste to, ale powinni dać możliwość stworzenia własnego ryjca wedle upodobania Będzie kreator, pokazywali na tym materiale. Ja mam nadzieję, że nie będę tylko mongolskie rysy a tak serio mam nadzieję, że będą w miarę spoko gotowe sety tak jak np w C2077.,