Opublikowano 9 stycznia 20232 l 12 godzin temu, tom173 napisał: Tak z propos tej informacji powyżej... HL jest najlepiej sprzedającą się grą na Steamie. W tym tygodniu czy za jaki okres?
Opublikowano 9 stycznia 20232 l 5 godzin temu, Square napisał: W tym tygodniu czy za jaki okres? W zeszłym tygodniu był w topce.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Żeby nie skończyło się jak na przykładzie Callisto [emoji85]Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 stycznia 20232 l Ostatnio kupiłem kolekcję Harrego na Blu-ray, bo z kobietą lubimy pooglądać, ale coś czuję, że gierka też wleci. Na pewno nie na premierę, bo chcę zobaczyć jak się przyjmie.
Opublikowano 12 stycznia 20232 l Kurde dopiero teraz sie zorientowalem ze wersja deluxe daje dostep na 3 dni przed premiera i oczywiscie juz na ps5 nigdzie nie ma Za to w najwiekszych sklepach sa podobno jakies fizyczne preordery z gadzetami
Opublikowano 12 stycznia 20232 l 25 minut temu, schabek napisał: i oczywiscie juz na ps5 nigdzie nie ma W ultimie niby jest, ale date premiery maja ustawioną na 10.02, więc coś się nie klei Edytowane 12 stycznia 20232 l przez Damian14
Opublikowano 13 stycznia 20232 l Ciekawe jaka rozdziałka w preformance. Jak powyżej 1080p to dla mnie m wybór prosty, jak nie będzie innych kwiatków.
Opublikowano 13 stycznia 20232 l Nie no jak się okaże, że 1080p to wielka beka z next gena i zaryzykuje na laptopie:D
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Ale będzie latane na mietle i napyerdalanie różdżką po nielubianych bohaterach o!
Opublikowano 18 stycznia 20232 l 4 minuty temu, XM. napisał: Można zrobić babę z siusiakiem jak w cyberpunku? W sensie ze babe z różdżką?
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Żona jest fajną HP, czytała książki, oglądała filmy, czyta komiksy, fanfiki czy jak to się tam nazywa. Niczego się nie spodziewa więc grę dostanie ode mnie w prezencie, a ja będę mieć radość z pękających trans dup. toss a coin to a J.K Rowling