Skocz do zawartości

Hogwarts Legacy

Featured Replies

Opublikowano

Kurka na grę nie czekałem ani trochę, ale te oceny na meta i opinie mnie przekonały i bierę w ciemno. Ależ wjedzie magiczny klimat ze śnieżkiem za oknem :fsg:

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 121 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mój bohater Ivan Jebietransov, będzie miał wschodnie pochodzenie.

• Dobra plz dajcie znać jak roziemu przestanie się ulewać co 2 post, bo nie idzie tego czytać. Chłop spodziewał się rdra 2 i bullyego w skórce hp, a dostał asasynka premium w skórce hp. No kto by to prz

Opublikowano
Godzinę temu, Słupek napisał:

Czy Pipolinio normalnie odpaliło?

Nie wiem. Nie stać mnie na gierkę. Może zróbcie jakąś zrzutę co by 4090 się nie kurzył? A jak nie odpali to chociaż się pośmiejecie. 

Opublikowano

Here's a German video of the PC performance without the day 1 Patch. System is a 3080 Ryzen 5900x 32gb RAM playing in 1440p.
Yea... Hope they patch this.

Opublikowano

PC to gówno, nowe, nie znałem.

Opublikowano

A liczy się tylko jedna klatka - do zamknięcia takich oszołomów jak ty.

Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał:

A liczy się tylko jedna klatka - do zamknięcia takich oszołomów jak ty.

Mnie chociaż nikt nie banuje na forumku jak ostatniej pizdeczki :beka:

Opublikowano

Grunt że na metacriticu średnia lepsza niż średnia forumowych fanficków roziego w świecie hari pota.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Here's a German video of the PC performance without the day 1 Patch. System is a 3080 Ryzen 5900x 32gb RAM playing in 1440p.
Yea... Hope they patch this.

Tu za to koleś gra na max ustawieniach w 4K i zero takich problemów jak na tym filmie co wstawiłeś, wszystko idealnie płynnie. Nie ma żadnych stutterów itd., chyba niemiaszki jakieś problemy z kompem mają ;) albo ziomek z filmiku poniżej ma jakimś cudem day one patch

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Tylko dwa ataki, mówili. Taktyka polegająca na spamowaniu czaru i rolowaniu, mówili.

Opublikowano

Taki bardzo ubogi kuzyn Forspoken (jeżeli chodzi o walkę, bo tam w tym aspekcie jest naprawdę bardzo dobrze), ale nie jest najgorzej. I tak będzie grane, szkoda, że na PC dopiero jutro od 17 :(

Opublikowano

Właśnie gram na xsx w trybie performance gra wyglada bardzo dobrze o chodzi gładko

hdr jest mega dobrze zaimplementowany

Opublikowano

Nie śledziłem zbytnio tematu gry, w jakiej rozdziałce gra chodzi w trybie performance na series x? I jakie dokładnie są te tryby gry? Ktoś pisał wyżej o aż 5?

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Czy ktoś odpala dzisiaj równo o północy wersję na PS5?

Akurat wczoraj skończyłem Kenę, ciekawy jestem co mnie czeka w nocy w Hogwarcie.

Opublikowano
3 minuty temu, Banan91PL napisał:

Weźcie pod uwagę tylko ze mimika twarzy w tej grze nie występuje

:sadkek: 

:kekw:

Opublikowano

Lewactwo to jednak największy rak naszych czasów