Skocz do zawartości

Hogwarts Legacy

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Z ciekawości na jakiej platformie grasz?

Series S.

Do wyboru tryby Fidelity, Performance i Balance.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 121 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mój bohater Ivan Jebietransov, będzie miał wschodnie pochodzenie.

• Dobra plz dajcie znać jak roziemu przestanie się ulewać co 2 post, bo nie idzie tego czytać. Chłop spodziewał się rdra 2 i bullyego w skórce hp, a dostał asasynka premium w skórce hp. No kto by to prz

Opublikowano
20 minut temu, maciucha napisał:

Jest jakiś cykl dnia i nocy czy wszystko zależy od fabuły?

Jest 

Opublikowano

Piękne czasy, że sobie robię preload gierki. W dzień premiery siadam rano i gram zamiast stresować się czy prywaciarz zdąży wysłać, a kurier raczy dostarczyć.

Opublikowano
12 minut temu, łom napisał:

Performance i reszty może dla mnie nie być. Szkoda, że RT to tylko gadżet na tej generacji. Oczywiście do wersji na PC nie ma podjazdu.

Opublikowano

Na XSS tryb zbalansowany wydaje się najbardziej odpowiedni. Przy 60 FPS trochę za dużo kompromisów graficznych.

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Na XSS tryb zbalansowany wydaje się najbardziej odpowiedni. Przy 60 FPS trochę za dużo kompromisów graficznych.

A ten balans to 40fps to też spoko.

Opublikowano

Rzeczywiście, performance mocno po dupie dostał, szczególnie to widać poza zamkiem.

Co do RT to nawet na PC muszą trochę go poprawić, a konkretnie te szumy na odbiciach RT, mam nadzieje, że łatka premierowa coś z tym zrobi, może w grze w ruchu aż tak tego nie będzie widać, ale tu się rzuciło w oczy.

Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

Piękne czasy, że sobie robię preload gierki. W dzień premiery siadam rano i gram zamiast stresować się czy prywaciarz zdąży wysłać, a kurier raczy dostarczyć.

Piękne czasy od poprzedniej generacji, prawie 10 lat już.

Opublikowano
2 godziny temu, tjery napisał:

@Bigby I jak w końcu jest z tym wyborem? W gierce tylko się samemu wybiera czy są jakieś pytania itd? czy to tylko na zewnętrznej stronce?

Są pytania w trakcie przydzielania domu. ;)

Nie wiem czy te same co na stronce, ale tiara zadała mi 2 pytania.

Opublikowano

Czyli kolejna produkcja 60fps "ready".

Opublikowano

Zastanawiam się czy kupić gierkę odrazu czy za chwile wlecą promki skoro jest nagonka XD

Opublikowano

U mnie wjeżdża jakoś za miesiąc, nadziałem się wczoraj na streama jak ktoś grał w wersję australijską, obejrzałem tylko wstęp i tyle. Aby nie spoilerować chyba będę unikał tego tematu i wszelakich informacji aby sobie nie psuć frajdy.

Opublikowano

Pierwszy raz widzę, że jakaś gra na ps5 w media expercie jest niedostępna chwilowo, o co tu chodzi, tak się ludzie rzucili na to, że są braki? Chyba, że w piątek dopiero się pojawi na stanie oficjalnie?

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano
2 minuty temu, Rotevil napisał:

Pierwszy raz widzę, że jakaś gra na ps5 w media expercie jest niedostępna chwilowo, o co tu chodzi, tak się ludzie rzucili na to, że są braki? Chyba, że w piątek dopiero się pojawi na stanie oficjalnie?

Chyba tak. Wczoraj czytałem, że w niektórych zagranicznych sklepach czas dostawy to marzec.

Opublikowano
8 godzin temu, Square napisał:

Piękne czasy od poprzedniej generacji, prawie 10 lat już.

Ostatni mój preorder to gta 5 w 2013 więc nawet by się zgadzało :shieeet:

Opublikowano

Ktoś tu nie chce być frajerem :pika:

Opublikowano
55 minut temu, Rotevil napisał:

Premiera jest w piątek, 10.02.23, więc czemu miałoby być wcześniej w sklepie?:philosoraptor:

Opublikowano
Godzinę temu, Wania napisał:

Zastanawiam się czy kupić gierkę odrazu czy za chwile wlecą promki skoro jest nagonka XD

Jak wlecą promki to nie z powodu tej nagonki która nie zadziałała. Ta gra będzie jedną z najlepiej sprzedających się gier w tym roku.

Opublikowano

Nie śledzę wątku, ale o co drama w telegraficznym skrócie? 

Opublikowano

Pani Rowling nie lubi transów i jest bunt lewaków i nawoływanie, żeby gierki nie kupować.

Opublikowano

Czyli w grze są tematy homo.

I tak zamówiłem pudełko na XSX :kaz: