UberAdi 2 284 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Nie wyszło z bojkotem gry bo się sprzedaje lepiej niż cokolwiek innego obecnie to teraz woke idioci wchodzą na streamy na twitchu i wyzywają ludzi na czacie za to, że grają w Hogwarts Legacy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Lewaki w giereczkowie? Najgorsza grupa ludzi na tej planecie zaraz obok ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Im mocniej pękną dupska po drugiej stronie kabla tym bardziej nakręci sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 53 minuty temu, UberAdi napisał: Nie wyszło z bojkotem gry bo się sprzedaje lepiej niż cokolwiek innego obecnie to teraz woke idioci wchodzą na streamy na twitchu i wyzywają ludzi na czacie za to, że grają w Hogwarts Legacy Potem ci sami ludzie mówią wielkie słowa o tolerancji dla ludzi wszystkich ras, wyznań, narodowości i płci* Spoiler *oczywiście chodzi tylko o te rasy, wyznania, narodowości i płcie, które oni akceptują Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Więcej takich pojebanych rzeczy robią Nawet mają problem do tej trans postaci z gry, bo ma imię nie takie jak by chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Kto by się przejmował skamlaniem jakichś idiotów? Grać i cieszyć się grą z naszego ulubionego uniwersum. Psy szczekają, karawana jedzie dalej dowożąc super tytuł i dobrze na nim zarabiając. A dam im zarobić z wielką chęcią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Dobra chłopaki, ale który Dom wybieracie? Przeczytane i obejrzane mam wszystkie książki i filmy, ale jedyne Domy, które jakoś lepiej kojarzę, to Gryffindor i Slytherin. No i kusi Slytherin, co by ciekawiej było. Fajnie, jeśli zależnie od wyboru byłyby jakieś odrębne, dodatkowe questy, wiadomo coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Slytherin Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Chyba nie ma to większego znaczenia. U mnie padło na Ravenclaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ja wybrałem borsuka bo najładniejszy common room . No i umówmy się BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 To, że lewaki nie mogą przeżyć, że cały świat ma w du.pie, to ich wycie o bojkotowanie Hogwarts Legacy, to zajebista sprawa. Ale dla niektórych to mało, i zamiast zostawić ich niech się duszą we własnym sosie, to żeby jeszcze podkręcić, wrzucając takie memy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Osoby figarszczx gdy widzą grę o Hari Pota: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 26 minut temu, maciucha napisał: Slytherin A, czyli mówisz że cała twoja kampania będzie wyglądała tak: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 czy jak mam na steamie wersje deluxe czyli tą z 72H wczesnym dostępem to powinna juz być dostępna nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 34 minuty temu, Brolin napisał: Fajnie, jeśli zależnie od wyboru byłyby jakieś odrębne, dodatkowe questy, wiadomo coś na ten temat? Ok, doczytałem, że tylko w ramach jednego z domów mamy możliwość odwiedzenia Azkabanu. Czyli jakieś unikatowe questy są. 3 minuty temu, Kaczi napisał: czy jak mam na steamie wersje deluxe czyli tą z 72H wczesnym dostępem to powinna juz być dostępna nie? Pewnie dopiero po południu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 5 minut temu, Kaczi napisał: czy jak mam na steamie wersje deluxe czyli tą z 72H wczesnym dostępem to powinna juz być dostępna nie? https://www.pcworld.pl/news/Hogwarts-Legacy-jak-zagrac-przed-premiera-Kazdy-ma-szanse,443878.html Cytat Kupując pre-order w wersji Deluxe, zamiast 10 lutego, będziemy mogli zagrać już dziś, 7 lutego. Posiadacze wersji na Xbox Series X/S i PS5 mogą rozpocząć zabawę już teraz, natomiast użytkownicy komputerów osobistych poczekają do godziny 19:00 polskiego czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 12 minut temu, Bigby napisał: Ok, doczytałem, że tylko w ramach jednego z domów mamy możliwość odwiedzenia Azkabanu. Czyli jakieś unikatowe questy są. W ramach domu PlayStation Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 11 minut temu, Bigby napisał: Ok, doczytałem, że tylko w ramach jednego z domów mamy możliwość odwiedzenia Azkabanu. Czyli jakieś unikatowe questy są. Pewnie dopiero po południu. O to gites. A do Azkabanu wizyta musowa, także Slytherin jedyny słuszny wybór - zakładam, że właśnie ten dom będzie miał tam dostęp. Borsuk No rzeczywiście było coś takiego, ale czym się wyróżniali prócz tej maskotki, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Polecam wyłączyć możliwie jak najwięcej elementów UI dla pełnej immersji i ciekawszej eksploracji. Teraz, Brolin napisał: O to gites. A do Azkabanu wizyta musowa, także Slytherin jedyny słuszny wybór - zakładam, że właśnie ten dom będzie miał tam dostęp. Hufflepuff. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Hufflepuff to dom dla . A quest z Azkabanem jest podobno wtedy, kiedy stworzycie czarnoskórą postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Zagrałbym, ale mam 7 gierek w backlogu , nie powiem filmik z tvgry mnie trochę nahypował, może się uda ograć do czerwca :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Czekalem tylko na Wo Long w tym roku ale widze ze bedzie grane w HP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Zagrałbym, ale mam 7 gierek w backlogu , nie powiem filmik z tvgry mnie trochę nahypował, może się uda ograć do czerwca :D. Co to jest 7 siedem gier. Kupuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Pograłem trochę w nocy, gram teraz. Zbyniu Miotełka z Ravenclaw robi już porządek w Hogwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi