Skocz do zawartości

Hogwarts Legacy

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyszło z bojkotem gry bo się sprzedaje lepiej niż cokolwiek innego obecnie to teraz woke idioci wchodzą na streamy na twitchu i wyzywają ludzi na czacie za to, że grają w Hogwarts Legacy :beka:

• WTF 1
  • Smutny 1
Opublikowano
53 minuty temu, UberAdi napisał:

Nie wyszło z bojkotem gry bo się sprzedaje lepiej niż cokolwiek innego obecnie to teraz woke idioci wchodzą na streamy na twitchu i wyzywają ludzi na czacie za to, że grają w Hogwarts Legacy :beka:

Potem ci sami ludzie mówią wielkie słowa o tolerancji dla ludzi wszystkich ras, wyznań, narodowości i płci*

Spoiler

*oczywiście chodzi tylko o te rasy, wyznania, narodowości i płcie, które oni akceptują

Opublikowano

Kto by się przejmował skamlaniem jakichś idiotów? Grać i cieszyć się grą z naszego ulubionego uniwersum. Psy szczekają, karawana jedzie dalej dowożąc super tytuł i dobrze na nim zarabiając. A dam im zarobić z wielką chęcią :thumbsup:

• Plusik 1
Opublikowano

Dobra chłopaki, ale który Dom wybieracie? Przeczytane i obejrzane mam wszystkie książki i filmy, ale jedyne Domy, które jakoś lepiej kojarzę, to Gryffindor i Slytherin. No i kusi Slytherin, co by ciekawiej było. Fajnie, jeśli zależnie od wyboru byłyby jakieś odrębne, dodatkowe questy, wiadomo coś na ten temat?

Opublikowano

To, że lewaki nie mogą przeżyć, że cały świat ma w du.pie, to ich wycie o bojkotowanie Hogwarts Legacy, to zajebista sprawa.  Ale dla niektórych to mało, i zamiast zostawić ich niech się duszą we własnym sosie, to żeby jeszcze podkręcić, wrzucając takie memy

71863175319353.jpeg.068b10e76d877508b8db3a5f206d5727.jpeg

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, Brolin napisał:

Fajnie, jeśli zależnie od wyboru byłyby jakieś odrębne, dodatkowe questy, wiadomo coś na ten temat?

Ok, doczytałem, że tylko w ramach jednego z domów mamy możliwość odwiedzenia Azkabanu. Czyli jakieś unikatowe questy są.

3 minuty temu, Kaczi napisał:

czy jak mam na steamie wersje deluxe czyli tą z 72H wczesnym dostępem to powinna juz być dostępna nie?

Pewnie dopiero po południu. 

• Plusik 1
Opublikowano
5 minut temu, Kaczi napisał:

czy jak mam na steamie wersje deluxe czyli tą z 72H wczesnym dostępem to powinna juz być dostępna nie?

https://www.pcworld.pl/news/Hogwarts-Legacy-jak-zagrac-przed-premiera-Kazdy-ma-szanse,443878.html

Cytat

Kupując pre-order w wersji Deluxe, zamiast 10 lutego, będziemy mogli zagrać już dziś, 7 lutego. Posiadacze wersji na Xbox Series X/S i PS5 mogą rozpocząć zabawę już teraz, natomiast użytkownicy komputerów osobistych poczekają do godziny 19:00 polskiego czasu.

• Dzięki 1
Opublikowano
11 minut temu, Bigby napisał:

Ok, doczytałem, że tylko w ramach jednego z domów mamy możliwość odwiedzenia Azkabanu. Czyli jakieś unikatowe questy są.

Pewnie dopiero po południu. 

O to gites. A do Azkabanu wizyta musowa, także Slytherin jedyny słuszny wybór - zakładam, że właśnie ten dom będzie miał tam dostęp.

Borsuk :kekw:  No rzeczywiście było coś takiego, ale czym się wyróżniali prócz tej maskotki, to nie wiem.

Opublikowano

Polecam wyłączyć możliwie jak najwięcej elementów UI dla pełnej immersji i ciekawszej eksploracji.

Teraz, Brolin napisał:

O to gites. A do Azkabanu wizyta musowa, także Slytherin jedyny słuszny wybór - zakładam, że właśnie ten dom będzie miał tam dostęp.

Hufflepuff. :leo:

Opublikowano

Hufflepuff to dom dla :wujaszek:.

A quest z Azkabanem jest podobno wtedy, kiedy stworzycie czarnoskórą postać.

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Zagrałbym, ale mam 7 gierek w backlogu :/, nie powiem filmik z tvgry mnie trochę nahypował, może się uda ograć do czerwca :D. 

Co to jest 7 siedem gier. Kupuj. :gigabeta:

• Plusik 1