balon 5 323 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 6 minut temu, Donatello1991 napisał: W balanced na PS5 ujowo chodzi. Gorzej od XSX ale bez przesady. Tam od 40 do 60. Da się na loozie grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 19 minut temu, Rozi napisał: Fineas Nigellus Black nigdy tak nie zrobi, wszak wszyscy (prawie) Blackowie byli ze Slytherinu. Niggerus Black 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Od Hogwarts trzymać się z daleka, ale jak widać nie ma nic złego w kupowaniu i hajpowaniu Atomic Heart. Jeszcze Ci bana wjebią, że masz jakieś wonty Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Dobra wklejajcie screeny z gry, a nie z tego lewackiego c00rvidołka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 2 minuty temu, Bigby napisał: nie ma nic złego w kupowaniu i hajpowaniu Atomic Heart. Jeszcze Ci bana wjebią. Atomic Heart to coś na opak? W sensie gra na podstawie historii wymyślonej przez transa, który nienawidzi mężczyzn? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ja tylko przypomne ze na milion osob ktore w gre zagraja przypada moze z 20 takich przyglupow wiec nie wiem po co dyskutowac nad tym jakby oni byli jakas znaczaca grupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 2 minuty temu, Il Brutto napisał: Ja tylko przypomne ze na milion osob ktore w gre zagraja przypada moze z 20 takich przyglupow wiec nie wiem po co dyskutowac nad tym jakby oni byli jakas znaczaca grupa. Firmy często szybciej uginają się przed takimi 20 osobami niż milionem, który kupi i zagra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 48 minut temu, Donatello1991 napisał: W balanced na PS5 ujowo chodzi. co masz na myśli? Legancko i płynnie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 32 minuty temu, Il Brutto napisał: Ja tylko przypomne ze na milion osob ktore w gre zagraja przypada moze z 20 takich przyglupow wiec nie wiem po co dyskutowac nad tym jakby oni byli jakas znaczaca grupa. Dyskutować to raczej nie ma sensu, ale cisnąć bekę z tych przygłupów? Jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Butt 3 423 Opublikowano 7 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Mój bohater Ivan Jebietransov, będzie miał wschodnie pochodzenie. 2 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) Dla tych dla których RT jest gównem i nic nie zmienia... Edytowane 7 Lutego 2023 przez PiPoLiNiO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Wow. xD 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 https://www.cdaction.pl ... a nie, czekaj, to nadal psxextreme.info, bo coś mi się już zaczyna mylić pomału Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 U mnie w pokoju, monstera rzuca cień bardziej jak ten po lewej niż po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Teraz, Bzduras napisał: https://www.cdaction.pl ... a nie, czekaj, to nadal psxextreme.info, bo coś mi się już zaczyna mylić pomału Czekaj czekaj, a nie masz w swojej konsoli 4 czy tam już nawet 5 trybów do wyboru w tym z RT? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 A jest jakiś predefiniowany ludek, który (teoretycznie) powinien lepiej wyglądać pod względem mimiki itd w cutscenkach czy zawsze tworzymy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 7 minutes ago, Szermac said: U mnie w pokoju, monstera rzuca cień bardziej jak ten po lewej niż po prawej Masz pokój bez RT, musisz kupić lepszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 6 minut temu, tjery napisał: A jest jakiś predefiniowany ludek, który (teoretycznie) powinien lepiej wyglądać pod względem mimiki itd w cutscenkach czy zawsze tworzymy? Nie ma. Mimika jest bardzo dobra. Ale nie próbowałem stworzyć żadnego trolla z twarzy więc nie wiem czy i w tym przypadku będzie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Dawajcie skriny z gry plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Bigby a może tylko w fabule jest ta mimika? xD Bo serio jak czasem do kogoś zajrze na stirma i chłop gada to każdy ryjec jak kukła Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 2 minuty temu, Pupcio napisał: Bigby a może tylko w fabule jest ta mimika? xD Bo serio jak czasem do kogoś zajrze na stirma i chłop gada to każdy ryjec jak kukła No w cutscenkach fabularnych jest ok. W normalnych rozmowach animacja wygląda jak w większości innych otwartych światów - bez motion capture. Stoją typki naprzeciw siebie i gadają. Poziom pierwszego Horizona czy ostatnich Asasynów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Nareszcie gra która może powróci mi radość z grania bo od 2 miesięcy kompletnie odechciało mi się grać i jedynie wiesiek lata w czytniku , reszte gier odpalam po 5-10 minut i wyłączam. A jak oglądam nagrania naprawdę super to wygląda jak dla kogoś kto wychował się na filmach tej serii , myślałem o wersji PC( może nareszcie 4090 na coś się przyda) ale ta gra ma dla mnie tak bardzo konsolowy feeling że aż szkoda mi to ogrywać na piecu. Fajnie jakby za kilka miesięcy zapowiedzieli DLC nastawione tylko na quidditch-a bo dobrze wspominam grę opartą na tym "sporcie" z PS2. Teraz tylko wyczekiwać do piątku bo hype obecnie większy niż na Ragnarok-a. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 No ale po co grac w brzydsza, bardziej uposledzona wersje jak mozesz grac w najlepsza normalnie z jakim chcesz padzikiem w reku? Konsole to tylko srednie podzespoly w obudowie z nakladka systemowa. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 4 minuty temu, smallv86 napisał: No ale po co grac w brzydsza, bardziej uposledzona wersje jak mozesz grac w najlepsza normalnie z jakim chcesz padzikiem w reku? Konsole to tylko srednie podzespoly w obudowie z nakladka systemowa. Chyba pomyliłeś forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi