PiPoLiNiO 743 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 9 minut temu, smallv86 napisał: No ale po co grac w brzydsza, bardziej uposledzona wersje jak mozesz grac w najlepsza normalnie z jakim chcesz padzikiem w reku? Konsole to tylko srednie podzespoly w obudowie z nakladka systemowa. W punkt. Do tego te 5 trybów na konsoli. A oni dalej myślą, że mają coś innego niz słaby PC. 6 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Pipolino zrobił alternatywne konto? Nikogo nie obchodzi tutaj blacharskie pipolenie. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Tak to jest jak zamiast grania jest spuszczanie nad grafiką. Ci co grają niech pokażą swojego czarodzieja. Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 What? Niech sobie ktos gra na czym chce przeciez, mowie tylko, ze jak ma wybor to chyba lepiej na wypasionym kompie. Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 8 minut temu, smallv86 napisał: What? Niech sobie ktos gra na czym chce przeciez, mowie tylko, ze jak ma wybor to chyba lepiej na wypasionym kompie. Tutaj tylko chwalenie jakiegoś tam śmiesznego pociętego trybu jest ok, jak im napiszesz, że to co mają to upośledzona wersja (nawet nie prześmiewczo, tylko w normalny sposób jak Ty) to od razu się zlatują całym stadem (a i co najważniejsze, tu nikomu nie zależy na grafice). 2 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Dzisiaj od 17 oglądając stream Avalanche, można zdobyć taką kozacką szatę Merlina: Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 A mimo to dalej się zlatujecie bo macie tak zakodowane w tych pece baniakach że bylibyście chorzy bez napisania NA PC NAJLEPIEJ 3 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Pecetowca bij z gumowca. Tak mi babcia kochana zawsze powtarzała "elitaryzm" przypłacony pipoleniem o wszystkim, tylko nie o grze. 2 2 Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Chlopcze, nie zlatuje sie nigdzie i nie musze pisac oczywistych rzeczy tylko odnioslem sie do tego, ze sharku ma grafike za milion yangow a sie zastanawia.......dobra nie wazne w sumie. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Boże tylko nie to, znowu będzie na kilka stron temat grafiki, RT odbić i innych pierdół? Wolałbym poczytać jak ta prezentuje się pod względem mechaniki, fabuły itd. 2 Cytuj
KJL 102 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 15 minut temu, Rotevil napisał: Boże tylko nie to, znowu będzie na kilka stron temat grafiki, RT odbić i innych pierdół? Wolałbym poczytać jak ta prezentuje się pod względem mechaniki, fabuły itd. Dokładnie. Jak wychodzi jakakolwiek gra to większość rozważań jest na temat grafiki i porównywania dwóch podobnych w gruncie rzeczy obrazków i zwracania uwagi na szczegóły - bo wiesz, jak się przyjrzysz, to z lewej strony ten obrazek ma bardziej szczegółowe cienie ! Tak samo dodam od siebie jeszcze te rozważania polityczne. Cokolwiek nie wyjdzie, to zawsze jest ta sama rozmowa - prawica vs lewica, kto co napisał na twitterze, kogo obraził, kto się obraził, co gra promuje, czego nie promuje. A Ty tylko byś chciał poczytać, czy gra dla dzieci o czarodzieju co lata na miotle wyszła i czy warto ją kupić kiedyś tam. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Dla tych dla których RT jest gównem i nic nie zmienia... Ło panie, już lecę po rtx 4090 zeby przejrzeć się w wodzie. Bo na górnym obrazku praktycznie nie widzę różnicy. No ale nie jestem PECECIARZEM i nie mam spaczonej psychiki. Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Nie wiem, kiedy przyjęło się, że jakieś dyskusje o pojedynku oszołomy vs trzeźwo myśląca feministka to "polityka", ale ok... Adam mówi jak jest: 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 174 Opublikowano 7 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2023 35 minut temu, Rotevil napisał: Boże tylko nie to, znowu będzie na kilka stron temat grafiki, RT odbić i innych pierdół? Wolałbym poczytać jak ta prezentuje się pod względem mechaniki, fabuły itd. Za godzinę będzie grane!:) Więc około północy napiszę małą sciane tekstu o gierce 6 8 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Fabuła świetna, ale muzyka to arcydzieło. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Fajnie że robisz postać i nie czujesz, że z kreatora. Tak dobrze zrobione. Ja tak mam. Nie wiem jak inni. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 1 godzinę temu, Bigby napisał: Ci co grają niech pokażą swojego czarodzieja. Rozumiem, że chodzi o zdjęcie stojącego pytonga z Hogwarts w tle? Cholera, dla J.K. Rowling mogę to zrobić. Spoiler Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Zamówiłem sobie w ME z odbiorem w piątek, no nic, czekanko i będzie granko. Wersja XSX oczywiście. Kurła, trochę nahajpowany jestem, więc rzuciłem trochę im grosza, bo lubię to studio, którzy też zrobili Mad Maxa. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Teraz, Faka napisał: Zamówiłem sobie w ME z odbiorem w piątek, no nic, czekanko i będzie granko. Wersja XSX oczywiście. Kurła, trochę nahajpowany jestem, więc rzuciłem trochę im grosza, bo lubię to studio, którzy też zrobili Mad Maxa. To nie jest to studio. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 A to chuj tam, kupiłem specjalnie, żeby wkurwić tych wszystkich zlewaciałych chujarowatych figarów i tych pojebów różowych, transów i pokurwieńców, bo autorka raczyła podzielić się swoją opinią, że nie lubi debili. 1 1 Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Ale fakt - mogliby jakoś się dogadać i zmienić nazwę, bo ja w życiu o tym amerykańskim Avalanche nie słyszałem wcześniej Cytuj
aph 155 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Godzinę temu, Wredny napisał: Nie wiem, kiedy przyjęło się, że jakieś dyskusje o pojedynku oszołomy vs trzeźwo myśląca feministka to "polityka", ale ok... Adam mówi jak jest: W grze jest postać transseksualna, więc kapiszon. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Nawet logo mają trochę podobne, jakieś trójkąty czy inne figury Po tej grze pewnie trochę dostaną sławy inkasa ludzi będzie ich utożsamiać z ludźmi od JC i MM. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 (edytowane) Serio nie da się brody postaci ustawić ? Myślałem, że będę w grze :c EDIT: Ale w sumie to czasy liceum, to jest git xD To ja w 2010r Edytowane 7 lutego 2023 przez Szermac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi