aset 8 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Czy ja śnie czy pierwsza wieksza gra od studia które robiło gry bajkowe jest bez bugów, pełna zawartości i jest sztosem na nawet parę dni przed oficjalną premierą?! DA SIE JEDNAK?? Edytowane 8 Lutego 2023 przez aset Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Tak to jest jak grę robią czarodzieje, a nie mugole z ubisoftu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Ależ wnętrza budynków w Hogsmeade wyglądają cudownie, Sklep Zonka Ale nie polecam ogrywać tego po RDR2 (a w zasadzie w trakcie), bo można się przestraszyć XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Co do ustawień na PS5, która z tych super potężnych opcji jest najbardziej OK? Zrównoważona niby pokazuje mi, że trzyma 59 fpsów, te inne cuda niby 120. Fidelity z Raytracingiem?! Po polsku nie można? Z której opcji korzystacie i co jest najbardziej optymalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Performance, bo 60 klatek >>>>>>>>>> wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Ja po za szkołą zarzucam sobie Fidelity, bo na Performance zewnętrzne części Hogwartu jakieś takie wyprane i płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Ta arena z edycji Deluxe to coś ciekawego, czy raczej bez szału? Bo zaczynam się zastanawiać nad zakupem, a różnica jest 80 zł. Kosmetyka mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Arena jest z Zaklęciami Niewybaczalnymi, więc to pewnie end game, do którego nikt nie doszedł jeszcze. No i dzięki Deluxe, możesz już grać, a nie od piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Teraz raczej nie będę kupował, nie mam czasu, poza tym za dużo gierek w kolejce, no ale przy pierwszej przecenie warto byłoby już wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Fajne porównanie. 14 lat różnicy w grafice... Edytowane 8 Lutego 2023 przez PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 43 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Fajne porównanie. 14 lat różnicy w grafice... Materiał w sumie sklejony pod tezę. Przecież ta abominacja z 2009 już wtedy była jechana równo przez recenzentów, m. in. właśnie za przestarzałą w momencie premiery grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Wcześniej pisałem, że to nic, że nie ma kłidicza, bo i tak ciężko by to było jakoś sensownie w grze przedstawić, ale jednak szkoda, że nie ma. Nawet gdyby gameplejowo to było niezbyt fun, to sam fakt czekania na mecz, drużyna, próba zdobycia pucharu, no szkoda. Bo nawet jak dadzą to w jakimś DLC to pewnie jako poboczną minigierkę, a tak mogli to wpleść jakoś w fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Nie wiem czy mam jakieś szczęście, czy nie, ale poprosiłem dziś panią ze sklepu, w którym kupiłem grę, aby wysłała ją dzień przed premierą. Argumentując, że już nie mogę się doczekać, że jestem wielkim fanem HP i takie tam banialuki A że początkowo pokazywało mi, że gra przyjdzie dopiero we wtorek, to trochę mi zależało. I co? Wysłała dzisiaj Także polecam trochę pokombinować, jak ktoś też nie może się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 2 godziny temu, Szermac napisał: Ja po za szkołą zarzucam sobie Fidelity, bo na Performance zewnętrzne części Hogwartu jakieś takie wyprane i płaskie. Podejrzewam, że jak ktoś ma VRR to Balanced będzie najlepszy na konsolach tym razem, to chyba pierwsza gra gdzie jest tyle opcji graficznych na konsoli, prawie jak PC xD. A na PC, ze wstępnych oględzin wynika, że minimum te 16 GB VRAM się przyda :D., czyli najlepiej 4080/4090 do grania bez klatkarzu... Nie wiem jak oni to robią i ile Nvidia im płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 42 minuty temu, tjery napisał: Wcześniej pisałem, że to nic, że nie ma kłidicza, bo i tak ciężko by to było jakoś sensownie w grze przedstawić, ale jednak szkoda, że nie ma. Nawet gdyby gameplejowo to było niezbyt fun, to sam fakt czekania na mecz, drużyna, próba zdobycia pucharu, no szkoda. Bo nawet jak dadzą to w jakimś DLC to pewnie jako poboczną minigierkę, a tak mogli to wpleść jakoś w fabułę. Stadiony chyba są zrobione, może być całe dlc oparte o Quidditch'a, gra na pewno będzie rozwijana z kilkoma dużymi dlckami "as service", po sukcesie jaki osiągnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 30 FPS w tej grze o dziwo też jest bardziej znośne niż w wielu innych tytułach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Łzy lewaków nadają tej płynności w 30fpsach Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Ciężko przedstawić sensownie w grze sport, którego zasady są totalnie bezsensowne. Chyba musieliby zrobić jak Redzi z Gwintem w Wiedźminie 3. Bo książkowy Gwint nie ma nic wspólnego z tym z gry poza tym, że się gra kartami Edytowane 8 Lutego 2023 przez Homelander Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Nie są bezsensowne, a trudne do przeniesienia na grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Teraz, Homelander napisał: Ciężko przedstawić sensownie w grze sport, którego zasady są totalnie bezsensowne. Chyba musieliby zrobić jak Redzi z Gwintem w Wiedźminie 3. Bo książkowy Gwint nie ma nic wspólnego z tym z gry poza tym, że się gra kartami Blitzball z FFX widziałeś xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 minute ago, Rozi said: Nie są bezsensowne, a trudne do przeniesienia na grę. Są. Bo poza szukającym i łapaniem znicza cała reszta jest kompletnie niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Dlatego zostawić łapanie znicza tylko w jakiejś misji fabularnej, a po za wątkiem głównym, normalnie granie na punkty z pizganiem piłek w kułka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 dać ograniczenie czasowe o wtedy nie każdy mecz będzie kończył się złapaniem znicza, bo tak to faktycznie nie ma to sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi