GSPdibbler 174 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 (edytowane) 31 minut temu, Homelander napisał: Trochę głupie pytanie. A czy ktoś kto nienawidzi piłki nożnej kupuje FIFĘ? Albo ktoś kto nienawidzi broni, przemocy i wojny łacznie z tematycznymi grami Call of Duty? IMO nie trawisz Pottera nie jesteś targetem gry. Głupie porównanie. Nie gram w żadne Call of duty, ale uwielbiam dużo strzelanek, np. nowe wolfy, albo genialny Spec Ops The Line.Chodzi o to czy jako gra się broni, nie laurka dla Potterowiczow. Edytowane 8 lutego 2023 przez GSPdibbler Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Just now, GSPdibbler said: Głupie porównanie. Nie gram w żadne Call of duty, ale uwielbiam dużo strzelanie, no nowe wolfy. Chodzi o to czy jako gra się broni, nie laurka dla Potterowiczow. Fifa też się broni jako gra. No ale ciężko czerpać frajde jak się piłki nienawidzi. Jak nie znosisz Pottera i całego świata to jest jakiś powód. No to chyba ciężko czerpać frajdę z gry czerpiacej klimat z czefoś czego sie nie znosi. Mimo poprawności samego gameplayu. Co w tym głupiego? Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 (edytowane) 14 minut temu, Homelander napisał: Fifa też się broni jako gra. No ale ciężko czerpać frajde jak się piłki nienawidzi. Jak nie znosisz Pottera i całego świata to jest jakiś powód. No to chyba ciężko czerpać frajdę z gry czerpiacej klimat z czefoś czego sie nie znosi. Mimo poprawności samego gameplayu. Co w tym głupiego? Nie pojmujac fenomenu Gothica nie przekreslalem Wiedzmina, ktory jest jedna z najlepszych gier wg mnie. Gry niby podobne, ale musi byc to cos, co wkreci. W sumie Harry Potter jako postac jest strasznie irytujaca i prosta jak trzonek od siekiery. Sam mysle o kupnie gry, bo licze na calkiem ciekawa historie i rozwoj postaci, ktora sam stworze w tym uniwersum. Mysle, ze jak gra jest dobra, to mozna smialo kupic i wsiaknac w swiat bez spuszczania sie nad okularnikiem i jego rudym waflem Edytowane 8 lutego 2023 przez maniekboy Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Ja trafiłem dzisiaj na Cyberpunkowe klimaty xD Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 49 minut temu, Homelander napisał: Fifa też się broni jako gra. No ale ciężko czerpać frajde jak się piłki nienawidzi. Jak nie znosisz Pottera i całego świata to jest jakiś powód. No to chyba ciężko czerpać frajdę z gry czerpiacej klimat z czefoś czego sie nie znosi. Mimo poprawności samego gameplayu. Co w tym głupiego? Kto powiedział że nie znoszę? Ja nie znam tego lore. Tak jak nie znałem serii Mass Effect przed zagraniem Czy jako gra sama w sobie, fabularnie i gameplayowo dowozi. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Pograłem 5h na razie i jest dobrze. O dziwo żadnych bugów nie miałem. W 60fps wali często poprzednia generacją, ale nie przeszkadza. Zobaczymy jak fabuła się rozwinie. Czuć magię z ekranu. Jedyne co mi nie pasuje to ang dubb. Jakiś taki miałki bez polotu. Szkoda, że polskiego nie ma. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 51 minut temu, Szermac napisał: Ja trafiłem dzisiaj na Cyberpunkowe klimaty xD Mi się zbugowało dwóch przeciwników w klubie pojedynkowym, stali jak kukły, a ja ich tylko biłem xd Ale poza tym cymesik. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Pobity wynik Fallouta 4 (472k). Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 biorąc pod uwagę ze jeszcze nie było premiery to wow Cytuj
ghort 45 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 (edytowane) Wkurza niestety wachlowanie czarami, których raptem odblokowałem dopiero kilka. Na te główne mamy tylko 4 sloty. Nie wiem jak to ma wyglądać dalej. Dobrze to było zrobione w Dragon Age. Edytowane 8 lutego 2023 przez ghort Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Można od razu latać na miotle/gryfie i sobie zwiedzać świat? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 3 minuty temu, Faka napisał: Można od razu latać na miotle/gryfie i sobie zwiedzać świat? Zależy czy się wie gdzie jest peron 9 i 3/4 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 4 minuty temu, Faka napisał: Można od razu latać na miotle/gryfie i sobie zwiedzać świat? Nie. Pograłem jakieś 4 godziny i dalej nie mam tej możliwości, ale wiem, że jest quest po którym się to odblokowuje. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 10 minut temu, Faka napisał: Można od razu latać na miotle/gryfie i sobie zwiedzać świat? Nie, mam też ponad 4 godziny i póki co z buta latam. Ale jest szybka podróż z każdego miejsca, o ile odblokujesz punkty użycia Proszku Fiuu. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Dźwięk zmiany czarów to dźwięk wykonywanego Visceral Attack w Bloodborne i pewnie nie tylko xd ale ot taka ciekawostka. No ja już się nie mogę doczekać tego latanka, a mam 6 godzin za sobą Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Miotła mi wpadła po jakiś 7h. Z czarami można mieć potem 4 loadouty więc jak odblokujemy talenty to jest wygodniej Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Jak wygląda sprawa z padem, dali jakieś fajne efekty, haptykę przy czarowaniu itd? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 8 lutego 2023 Opublikowano 8 lutego 2023 Ja właśnie kupiłem miotłę i lata się bardzo przyjemnie. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 (edytowane) Kolejna ( po rimejku DS) gra do zakupu jak zejdzie z ceny. Póki co mam w co grać, a i połatać ewentualnie zdążą. Pottery kiedyś się przeczytało i obejrzało i choć fanem wielkim nigdy nie byłem, to chętnie grę sprawdzę. Edytowane 9 lutego 2023 przez PiotrekP Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Ktoś doszedł do poprawnej kalibracji HDR w grze? Bo w sieci są dwie metody i obie moim zdaniem chujowe, jedna mówi żeby skalibrować HDR na konsoli i w sumie do grać z takimi ustawieniami - ale tu dostaje HDR white point na poziomie 3200, czerń na 0 i HDR brightnes sobie trochę podbijam i no w sumie jest ok, chociaż momentami za jasno, a druga mówi żeby ustawić HDR white point na poziomie tv i jak tak ustawiam to obraz jest jednak trochę wyprany Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Obie są ujowe bo grafika przeciętna i hdr w grze zyebany. Oświetlenie. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Powiem Wam, że jedna rzecz mi się nie podoba. Gram na najtrudniejszym dostępnym poziomie, mobki wygląda na to że skalują cały czas i upodobniają się do naszego poziomu. Biegam po tej mapce i naprawdę nie mam z nikim problemu, śmieszne jest to, że dopiero na 18 lvlu zrobiłem misję, która odblokowała mi "talenty". Ten mechanizm walki/lvlowania coś nie do końca mi się póki co podoba, a 10 h za mną. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 (edytowane) Nie wiem jak grali recenzenci że średnio 25 h spędzili. Ja mam 8h a cały czas się czuje jak w samouczku. Dopiero pokój życzeń robiłem. Na meta od graczy 89 na ps5. Edytowane 9 lutego 2023 przez Donatello1991 Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Nie wiem jak grali recenzenci że średnio 25 h spędzili. Może po prostu gra mocno przyspiesza później i wątek główny szybko się kończy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Uważajcie na Twitterze i Redditcie, bo lewackie gówno spojluje zakończenie gry. Na GamingCircleJerk jest post ze spoilerem wyplusowany na samą górę, na Twitterze śmiecie lewackie retwittują screeny ze spojlerami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi